AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм фен на този шампоан, ползвам го сигурно вече 7-8 години с малки прекъсвания, колкото да установя, че най-много ми харесва. Пробвала съм всякакви други от супермаркетната козметика, клорани също, но пак се връщам при него. Този който пуснаха сега за дълга коса пак на Адванс, също ми харесва.
Скрит текст:

# 31
поредният буламач из между шампоаните на Ейвън.Т.к не съм доволна от тях и само на аромат докарват та затова питам дали и този е такъв

С това въобще не съм съгласна! Crossing Arms Naughty

Аз също не съм съгласна, защото точно от серията АТ  ползвам няколко вида шампоана- за блясък Дейли Шайн, за изтощена коса с виолетовата ивица/вече го няма/ , за дълга коса. Дори и не си търся на др.марки. Нямам причина да сменям и търся нови.

Интересуват ме новите диамантени лакове - от следващата к-я. Виждал ли ги е някой на живо ?

# 32
4. Черният сапун за тяло е възхитителен .. НО подходящ за баня с душ-кабина че е малко "мазало". Втрива се с ръце в кожата и се изчакват 3-5 минути леко да позасъхне. след това обилно се измива (както и може да съчетаете с измиване на изклепаните стени на банята  Joy) - кожата е все едно сте изпозлвали маслен ексфолиант.

Аз не го чакам да засъхне. Нанасям на няколко места по тялото направо от тубата и с гъбата разпенвам и се измивам както с обикновен душ гел. Така и чернилката е "по-разредена" Simple Smile
Резултатите също са много добри.
Едно от моите момичета каза, че си мие косата с него - също много е доволна.
Аз пък много ви се чудя при толкова разнообразни продукти за душ, защо си го причинявате това  Crazy Laughing Peace.Ама ми е приятно да си ви представям наклепани  Heart Eyes.
Да се похваля - поръчах си от китайски сайт почти същата тигрова (котешка) глава  като на Инстинкта за около 2 лв.Ми не е лоша.Ако някой иска ще я снимам и ще дам линк към сайта.

# 33
Аз пък много ви се чудя при толкова разнообразни продукти за душ, защо си го причинявате това  Crazy Laughing Peace.Ама ми е приятно да си ви представям наклепани  Heart Eyes.

ами нали правим Спа бе сладуранке , ако не сме наклепани то какво спа ще е  Joy

От Адванс шампоаните съм фен на Age Retreat и като чета че го търсят видимо не само аз. Не разбирам защо не възстановиха серията.

Здравейте, видях качена схемата за роклята и бих искала да попитам за преки впечатления за материя, изработка, как стои и изобщо заслужава ли си?

КАчих я ей така за разнообразие. Щом има заинтересувани ще чета при рускините , които публикуваха схемата. За сега четох че материала е 100% изкуствен и не много плътен. Обаче това може да  минус но може и да е плюс.  Но повече мнения ще намеря по-късно, когато роклите отидат при клиентките.

Как е новият парфюм Кати? Пише нов, но дори няма за потъркване  Confused
Имаме единия от старите, много е хубав, ама този  newsm78

Четох при рускините - усещат много общо с Самър Уайт Сансет. Ако ти е някакъв ориентир. Все пак индивидуалните възприятия винаги са различни.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 11:16 от _re_ge

# 34
  • София
Здравейте,
Пробвали ли сте термозащитния спрей за коса и спрея за изправяне (заглажда ли наистина косата)? Как се отразяват на косите ви?

# 35

Как е новият парфюм Кати? Пише нов, но дори няма за потъркване  Confused
Имаме единия от старите, много е хубав, ама този  newsm78

Четох при рускините - усещат много общо с Самър Уайт Сансет. Ако ти е някакъв ориентир. Все пак индивидуалните възприятия винаги са различни.

Ооо, той ми е любим, с оранжевата капачка, нали?

# 36
Не съм ползвала само един шампоан та да казвам,всеки си има различна коса и на моята например се отразяват зле шампоаните,от един хвърчи и се наелектрезирва,от друг суха като слама,или пък залепва за главата,а не съм с рядка и проскубана коса-гъстичка си ми е и третирана много много отдавна.Помня дори че като хвалихте Age Reatreat бях си купила и след седмица употреба получих силен косопад и го спрях веднага, и разбира се почти веднага се оправих.Явно си имат някаква съставка която на мен не ми понася и по-добре да не опитвам отново.

# 37

Доколкото помня твоята коса е суха, може да експериментираш някой път Whistling

Да , определено... вечен проблем на боядисаната коса  Hug След като спряха терапията Age Retreаt сега се спасявам с аргановото масло.

Цялата серия с арганово масло ли ползваш или само терапията без отмиване?

# 38
И на мен много ми хареса тоя Самър Уайт Сънсет. НО стана така, че 50% от жените и момичетата също са го харесали и миришеха на него. Дори в един магазин имаше явно ароматизатор с тая миризма.  Crazy

# 39

Цялата серия с арганово масло ли ползваш или само терапията без отмиване?

Ползвах и шампоана с Арган но не съм потресена от него - шампоан като шампоан. Пък нали и те  трябва да се сменят  за по-полезно. Балсамът не съм ползвала никога. Обичам сякаш повече шампоан с балсам вътре ( от серията натуралс има много добри предложения),  С маслото просто размачквам влажната коса по дължината ( не в корените) и тя  се хидратира повече, омеква, сламеността изчезва.... но какъвто и да е ефекта  не се постига това , което правеше Аge Retreat  серума. Там косата ставаше много по-жива, лъскава, утежнена в добрия смисъл на думата , хидратирана и като с нещо като филм отгоре ( но не силикон) който в никой случай не даваше допълнително омазняване и сплъстяване.

# 40
Ама ми е приятно да си ви представям наклепани  Heart Eyes.
Joy Joy Joy

# 41
И аз се клепам, като имам повечко време. Душ-кабина нямам, но имам вана и така не цапам цялата баня, лесно и бързо чернилката отива в канала. Навремето съм ходила на кални бани и беше много релаксиращо...с тази чернилка си припомням донякъде  какво беше.

# 42
Пробвах новия Лукс Sick, за мен жив Инканденс Люмиер, силен, гаден и траен  Mr. Green

# 43
Ре, нямам никаква идея - наистина върху кожата действието му е такова, но не мога да кажа за косата. Ще питам утре момичето.
Доколкото помня твоята коса е суха, може да експериментираш някой път Whistling

Да кажа за къпането на косата.
Черният сапун измива страхотно и дава ефекта на хумата - подхранва, премахва излишното омазняване или прекалената сухота (моята коса е "смесена", защото е по-мазна в корените и суха, заради боядисването). Косата става видимо жива и блестяща за поне 2-3 седмици. Втълпила съм си, че така расте много бързо (или успявам да се постригвам в подходящото за растеж време).
Единственият проблем е, че трябва много обилно отмиване и понякога на допир е странна следващите няколко дни, но изглежда и мирише уникално.
Всъщност, ползвам черния сапун като шампоан 1-2 пъти в месеца, вместо да ползвам разни маски и др., които при мен утежняват косата и имат негативен ефект.

# 44
И моята е смесена, освен да взема и аз да пробвам.  Thinking Колко време приблизително го държиш върху косата?
Аз нещо му се ядосах на сапуна, съсипа ми любимата ми гъба за баня, от страхотно червена стана мръсно парцаливо червено.  smile3516  Ами ако нещо ми прецака цвета на косата.....май е по-добре да не пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт