AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Как е новият парфюм Кати? Пише нов, но дори няма за потъркване  Confused
Имаме единия от старите, много е хубав, ама този  newsm78

# 16
този зелен коректор го имам и аз, нищо не ми покрива... използвах го 3 пъти и така си стои.... Confused

# 17
Здравейте!
 В каталог 16 на стр.90 има спирала за дължина на цена 3,90лв.Някой има ли снимка на четката? newsm78
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5929 … 55161844152358349

# 18
  • София
4. Черният сапун за тяло е възхитителен .. НО подходящ за баня с душ-кабина че е малко "мазало". Втрива се с ръце в кожата и се изчакват 3-5 минути леко да позасъхне. след това обилно се измива (както и може да съчетаете с измиване на изклепаните стени на банята  Joy) - кожата е все едно сте изпозлвали маслен ексфолиант.

Аз не го чакам да засъхне. Нанасям на няколко места по тялото направо от тубата и с гъбата разпенвам и се измивам както с обикновен душ гел. Така и чернилката е "по-разредена" Simple Smile
Резултатите също са много добри.
Едно от моите момичета каза, че си мие косата с него - също много е доволна.

# 19
... а и с гъбата разпенвам и се измивам както с обикновен душ гел. Така и чернилката е "по-
разредена" Simple Smile
...

Едно от моите момичета каза, че си мие косата с него - също много е доволна.

Ох Узи, като търкам с гъбата така пръска, че имам чувство че накрая ми е окакан ( с извинение)  и хола чак.

това за косата може да го опитам. Има ли някаква хитрина , моля сподели.

# 20
Аз пък съм си закупила преди месец шампоан с аргинин новият,но сега взех да се чудя дали да не го подаря,все още не съм го ползвала обаче си накупих и други шампоани и професионални и т.н. та въпроса ми е дали заслужава да му се обърне внимание и да си го оставя или е поредният буламач из между шампоаните на Ейвън.Т.к не съм доволна от тях и само на аромат докарват та затова питам дали и този е такъв

# 21
Моята коса беше като хвърчаща перушина след този шампоан и балсам, обаче пък на една близка и хареса, та и го подарих. Трябва да го пробваш на твоята коса.

# 22
Билковата серия по -ми хареса от Адванса  Peace

# 23
Нещо любопитно

# 24
  • София

Единственото, което разбрах е, че се отразява добре на борбата с пърхота. Мисля обаче, че няма да е подходящ за твърде суха коса...

# 25

Единственото, което разбрах е, че се отразява добре на борбата с пърхота. Мисля обаче, че няма да е подходящ за твърде суха коса...

А дали? Защото след него кожата ми е някак не просто овлажнена а направо все едно е омазнена в добрия смисъл на думата. Нещо като кална маска си го представям. Какво ще кажеш ?

# 26
  • София
Ре, нямам никаква идея - наистина върху кожата действието му е такова, но не мога да кажа за косата. Ще питам утре момичето.
Доколкото помня твоята коса е суха, може да експериментираш някой път Whistling

# 27

Доколкото помня твоята коса е суха, може да експериментираш някой път Whistling

Да , определено... вечен проблем на боядисаната коса  Hug След като спряха терапията Age Retreаt сега се спасявам с аргановото масло.

# 28
поредният буламач из между шампоаните на Ейвън.Т.к не съм доволна от тях и само на аромат докарват та затова питам дали и този е такъв

С това въобще не съм съгласна! Crossing Arms Naughty

# 29
  • Sofia
Здравейте, видях качена схемата за роклята и бих искала да попитам за преки впечатления за материя, изработка, как стои и изобщо заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт