AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Е, не е така Grinning някой може да обича миризмата на пластмаса Grinning а пък и повредата може да е само при мен Laughing

Ами като прочетох отзива ти имах лек период на паниране защото гланцовете бяха поръчани още първа дата. споделих на въпросната дама какво съм прочела и тя ми каза че двете й племенници сладуранки на 7 и 10 години ще измажат тази "прелест" ( каза че кутийките били много сладки което и аз забелязах - факт ) точно за толкова колкото трае коледната ваканция така че да не се кахъря.
 Joy

# 106
На мен никак не ми хареса  Stop, от мостра, ужасно бабешки за мен, тежък и гаден, вече писах, същ Инканденс Люмиер  Sick
Щом не ти харесва, не се насилвай.Но след време да не пририташ за него  Laughing.Добре направените парфюми имат тази способност - първо са ужасни, после започват да те примамват и накрая - ето я голямата любов  Heart Eyes.Май и с мъжете е така  Thinking.

# 107
  • Стара Загора
_re_ge Бих, но честно казано не ми се занимава с рекламации отново. Тъкмо привърших една която бях споменала с фон дьо тен и червило, а за някакви 4-5 лв в случая няма смисъл. Просто ми е интересно дали и другите глосове от тази серия са такива, но предполагам никоя от дамите тук не е купила за да сподели Simple Smile

Мисля, че след  твоя отзив никоя от тук списващите не би посегнала към него  Joy.
Така че отзиви едва ли ще има. Руките колежки въобще го нямат в каталога че и от там нищо не може да се прочете.

На мен никак не ми хареса  Stop, от мостра, ужасно бабешки за мен, тежък и гаден, вече писах, същ Инканденс Люмиер  Sick

Хайде малко по леко с отзивите. Всеки си има вкус. Никой тук не критикува с толкова силни епитети твоите предпочитания, "бабешки и гаден"  са си меко казано обидни, а има хора на които им допадат.

Е, че аз все едно съм бабичка. Joy
Вкусовете момичета са важни, вкусовете. Има хора на 15, които обичат "бабешки" аромати и такива на по 40, които не ги понасят и си ходят с цветни и едва забележими.

Щом не ти харесва, не се насилвай.Но след време да не пририташ за него  Laughing.Добре направените парфюми имат тази способност - първо са ужасни, после започват да те примамват и накрая - ето я голямата любов  Heart Eyes.Май и с мъжете е така  Thinking.

Crazy Право в десятката. newsm76

# 108
  • София
Е, не е така Grinning някой може да обича миризмата на пластмаса Grinning а пък и повредата може да е само при мен Laughing

Ами като прочетох отзива ти имах лек период на паниране защото гланцовете бяха поръчани още първа дата. споделих на въпросната дама какво съм прочела и тя ми каза че двете й племенници сладуранки на 7 и 10 години ще измажат тази "прелест" ( каза че кутийките били много сладки което и аз забелязах - факт ) точно за толкова колкото трае коледната ваканция така че да не се кахъря.
 Joy

Да ти кажа често и аз го взех заради кутийката основно, че имам малка мания да събирам разни подобни шишенца и кутийчици  Laughing лоша мания, лоша  Embarassed

# 109
Въй каква дискусия съм предизвикала докато си хапвам  Laughing
Съжалявам, че не пазя дискусията около този парфюм, там също доста се дискутираше дори за пияни бабички, ако добре си спомням  Laughing В темата за представителите беше  Peace ще потърся ако остане време

martinidan, заради теб ще се пробвам пак, що пък не нова любов  Wink

# 110
- първо са ужасни, после започват да те примамват и накрая - ето я голямата любов  Heart Eyes.Май и с мъжете е така  Thinking.

Написаното е суперточно , много ми хареса като сентенция.

Съжалявам, че не пазя дискусията около този парфюм, там също доста се дискутираше дори за пияни бабички, ако добре си спомням  Laughing В темата за представителите беше  Peace ще потърся ако остане време

Излишно е да се хабиш. Там също имаше доста лишени от такт исказвания. Но те секнаха след като много дами изразиха своята симпатия към Лукса. Аз лично повлякох крак като писах че ми харесва , но аз вече съм си свикнала че винаги харесвам неща дето са споходени от противоречиви мнения. После обаче неочквано за мен ги харесаха и други .... и наистина смятам че  Лукса си заслужава да бъде опитан.

Да ти кажа често и аз го взех заради кутийката основно, че имам малка мания да събирам разни подобни шишенца и кутийчици  Laughing лоша мания, лоша  Embarassed

Е хайде сега, нищо не е лошо щом не вреди.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 13:31 от _re_ge

# 111
Опитан-да, задължително от мостра обаче, скъпичък е за експерименти.

Сега вече разбирам хора, които си спестяват мнението, всеки има право сам да се набутва  Peace
...,  Wink

# 112

Сега вече разбирам хора, които си спестяват мнението, всеки има право сам да се набутва  Peace
...,  Wink

Мнението може да се изказва и меко и грубо, при все да бъде точно. Може да се каже "бабешки" а може да се каже парфюм за дами с предпочитания към зрелите аромати. Може да се напише "гаден" а може да се напише - неподходящ за моят нюх. Аз нали не пиша че Катета са инфантилни аромати лишени от всякакво развити, при което от ниска ценова категория. Бих написала че са подходящи за млади дами с предпочитания към по-младежки ТВ и добра ориентация към финансовите им възможности.

Става и с две и с двеста  Hug

# 113
Споко бе, щом е имало такава дискусия, а аз добре я помня, значи не е само мое мнение  Peace

Това ще е най- продавания парфюм, вЕрвайте  Mr. Green
Лошата реклама е по- добра от никаквата   Laughing

А...и да попитам, кои са другите зрели аромати на Avon? Да не се набутвам, явно не съм узряла за тях

# 114
Като зрял от тези, които аз познавам, бих определила Тудей, защото е дълбок, плътен, ухае на тежички цветя и мед, а понякога ми се явява и нотка на есенни листа. Точно есенен аромат, в сивото и студено време стои като топъл шал. Много елегантен и добре балансиран, висококачествен по всички показатели.
И въпреки всичко написано дотук не е моят парфюм, защото ми е силен и по-скоро той ме носи, отколкото аз него. Харесвам аромати, които не правят шлейф, а стоят близо до кожата - от Ейвън любими са ми Пур Бланка и Вечната магия. Но това не ми пречи да оценя и Тудей по достойнство. Кремът за тяло е добра, по-лека алтернатива и е дълготраен, поне върху мен.

# 115
  • София
В моята класация за по-тежки попада цялата триология TTA, luxe, Лакроато и онзи с пискюла, чиито име забравих в момента.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:22 от bbrillliantt

# 116
Лакроа, но не Нуит-а, нали? Него го харесвам, но пък не ми е достатъчно траен  Confused

# 117
  • София
Лакроа, но не Нуит-а, нали? Него го харесвам, но пък не ми е достатъчно траен  Confused

Точно нуит-а имам аз и си е доста тежък за моя вкус, но е хубав. Предимно зимата го ползвам, принципно аз лятото не нося парфюми заради ужасните пчели и алергията ми към тях Rolling Eyes И да, никак не е траен за съжаление.

# 118
Не съм доволна от гланца за устни с ролка от серията Color Trend. Взех си цвета Ruby Reflection и само на аромат е добре. Стои си мазно, но придава много лек блясък без цвят. Очаквах повече.

# 119
  • София
Не съм доволна от гланца за устни с ролка от серията Color Trend. Взех си цвета Ruby Reflection и само на аромат е добре. Стои си мазно, но придава много лек блясък без цвят. Очаквах повече.

То повечето гланцове на Ейвън са така. Казвам повечето, не всички. Аз имах гланца с ролка преди този, който го спряха. Бях взела един цвят и беше страхотен. Преполових го но един летен ден просто ролката изхвърча и се полях с мазния гланц Grinning жалко, защото го харесвах. Но не смея да взема друг такъв, че ако и неговата ролка изхвърчи...да не говорим, че една "умна" колежка ми се присмя, че това бил гланц от детските ни години /сега съм на 22/ и някак се озадачих...

Общи условия

Активация на акаунт