AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Не съм доволна от гланца за устни с ролка от серията Color Trend. Взех си цвета Ruby Reflection и само на аромат е добре. Стои си мазно, но придава много лек блясък без цвят. Очаквах повече.

Те никога не са били мноооого добри ... не са лоши но не са и Ах , нямат покривност, на мен също леко ми мазнеят .... има къде къде по хуабви гланцове в ейвън. Примерно гланцовете на КТ са много хубави а в К17 са на много добра цена - 2 за 4,90. Аз преди месец си взех Плумп Поут - бяха на добри цени- много приятен гланц и като усещане и като цвят.

Кажете какво търсите да вии посъветваме.

# 121
Ха-ха, да. И аз това си мислех като го видях на живо какво представлява. Такива имаше в магазините по 1 лв. Но си помислих, че като е от Ейвън може пък да изглежда така, както в каталога, но уви. А имам гланц от същата серия, само че Read My Lips с цвят Watermelon Ice и съм доволна. Харесва ми как покрива.

# 122
Дъщеря ми също ползва гланцовете от тийн серията, много приятни цветове са  Peace
Дребната ползва тия, които са като стикче , май точно тия, които реге споменава Embarassed нямам каталог пред мен и само по памет на външен вид   Laughing

Тия  с ролката на мен ми лепнат по устните, не ми е приятно усещането

А имаше едни, пак не помня серията, бяха няколко преливащи нюанса в гилзата, също бяха страхотни, но отдавна не съм ги срещала  newsm78

# 123
Ще се възползвам да попитам за рол он-ите от Avon Care. Трайни ли са и стоят ли "мокро"? Защото се чудех дали да ги пробвам, но ако не са добри ще си купя от магазина стик.

# 124
Не са хубави,дълго време не изсъхват и аромата не е траен,определено стик е по добре.

# 125
Споко бе, щом е имало такава дискусия, а аз добре я помня, значи не е само мое мнение  Peace

Това ще е най- продавания парфюм, вЕрвайте  Mr. Green
Лошата реклама е по- добра от никаквата   Laughing

А...и да попитам, кои са другите зрели аромати на Avon? Да не се набутвам, явно не съм узряла за тях
Няма зрели.Има различни, за щастие.Добре, че и вкусовете ни са различни, че щяхме масово да носим един парфюм  Laughing.

Рени по-скоро не беше съгласна с начина ти на изразяване на мнение.Аз пък съм ОК с това всеки да пише както чувства аромата.Бабешки и отвратителен не са ми проблем като изказ.Защото ни четат и дами, които не пишат тук и е добре да са наясно, че Лукса за някои е чудесен, за други бабичка (пияна, луксозна, все тая).Така вместо да се засилят да купуват прехваления парфюм първо ще си вземат мостра.

Представете си, че давате към 40лв за парфюм.Чакате нетърпеливо поне 3-4 дни.Пристига, отваряте го с удоволствие.Пръскате , отвътре пропълзява пияната луксозна бабичка и прас с чадъра по главата hahaha.Ужас. Затова щом някой го чувства така - така да го опише.Нека спасим някое невинно другарче  Mr. Green.А щом се коментира е добре за парфюма, ще има интерес към него.Но  Naughty първо мостра, за по-сигурно - две.

Допълвам: Ако някоя от вас къта по шкафовете оня "бабешкия" ТТА Голд (който е спрян и все по-трудно откриваем), да го запраща насам.Аз ще ви пратя младички Марче, Онли, Амурче и др.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 19:08 от martinidan

# 126
Представете си, че давате към 40лв за парфюм.Чакате нетърпеливо поне 3-4 дни.Пристига, отваряте го с удоволствие.Пръскате , отвътре пропълзява пияната луксозна бабичка и прас с чадъра по главата hahaha.Ужас.

Joy

# 127
  • на североизток от Рая
 Аууу, не съм се записала още в тая тема, а то тук е...,  ooooh! ooooh! ooooh!. Що така?

Всеки да изразява усещанията си, както намери за добре.
 Като че ли нямаше неотдавна некрасиви изказвания за Лукс. Защо си избрахте точно  raja_nikol за мишена. Доста нетактично ми се стори това, но не се навирам между шамарите.  Stop

А аз мнение за Лукса нямам. Нито мостра искам, нито бутилка. От страницата на каталога не ми хареса. Предпочитам да не казвам защо, защото доста често съм много образна в описанията и  може да не се харесам.

А ТТА Голд си имам запечатан, но не е "бабичка по моя вкус и усет за парфюми.

Всъщност, когато чуя, че наричат парфюм "бабичка", възприемам го като парфюм ` от старите ленти`, от ония еднотипни и скучни стари аромати. А не като някаква обида за неприятен вкус, мухозол и прочие.

Различни сме, да, и толкова по-добре.

Лакроа - Нуит
е парфюм без аромат върху мен. Има някакъв остатъчен аромат, който няма нищо общо със скъп, изискан парфюм. А пък като виждам цената му, би трябвало поне да е траен, ако не изискан.

Heart Eyes

# 128
Да питам и тук, някой знае ли дали прахообразната пудра Ideal Flawless, цвят Fair е прекалено светла?  Simple Smile

# 129
 martinidan , Нелка, радвам се, че сте ме разбрали  Heart Eyes

Гланцът, който харесвам е СУпершок, току що си поръчах отново  Peace, заедно с новото Кати  Mr. Green, за толкова пари каквото излезе

# 130
Здравейте, спиралата и фдт LUXE ме интересуват мен, за спиралата - течна ли е много или не, а фдт - лек ли е или по-мазен, попива ли добре? Благодаря предварително!

# 131
Ще се възползвам да попитам за рол он-ите от Avon Care. Трайни ли са и стоят ли "мокро"? Защото се чудех дали да ги пробвам, но ако не са добри ще си купя от магазина стик.

На мен ми дразнят, правя нещо като алергия от която ми се разранява кожата и сърби ужасно....дъщеря ми обаче ги ползва с удовоствие- въпрос на индивид явно.

Това за бабичката с чадъра беше добре. Аз съм противник на купуването на сляпо, при все че  съм толкова положително отворена към аромати та понякога ми се струва че съм способна и на мухозол да намеря плюсове  Joy но ако на нещо не ми допадне мострата - не посягам. Интересно че съм купувала и само с търкане от ароматна страница. Оригиналът никога не е същия но никога не получавам разочарование- различно но не неприятно. Разочаровала съм от съвсем друго нещо- в централен офис в ейвън душа нещо и западам- поръчвам и получавам нещо далеч не толкова вдъховяващо. Чак след време открих че те толкова дълго стоят в там че аромата се променя винаги в по-положителна посока от новозакупения аромат , където спиртеца винаги е в по-голяма доза.

Дъщеря ми също ползва гланцовете от тийн серията, много приятни цветове са  Peace
Дребната ползва тия, които са като стикче , май точно тия, които реге споменава Embarassed нямам каталог пред мен и само по памет на външен вид   Laughing

Тия  с ролката на мен ми лепнат по устните, не ми е приятно усещането

А имаше едни, пак не помня серията, бяха няколко преливащи нюанса в гилзата, също бяха страхотни, но отдавна не съм ги срещала  newsm78

Стикчетата с лек оцветяващ ефект са много сполучливи.
А тези с преливащите цветове бяха наистина хубави гланцове, но както винаги махат доста бързо сполучливите неща.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 22:09 от _re_ge

# 132
  Връщайки назад лентата, ще намерим много изказани мнения  за аромати- повечето бъкащи от неприятни епитети. Чантата , която  нося сега, също бе наречена бабешка. Спрях да се връзвам, но поне за себе си съм решила да не падам  ниско в езиково отношение и да не ръся силни епитети по дребни поводи. Освен ако епитетът е поднесен с доза хумор и намигване с цел разведряване на дискусията. Тогава-да.
   От опит стигнах до извода на Мартинидън- и най- неприятният и стресиращ първоначално аромат впоследстие става леко приемлив, променен и накрая може и да става за носене. Люмиерът за мен бе стресиращ и не си обяснявах как може да го създадат, отървах се от него, но после ми хареса и се убедих , че си има своя чар и е доста траен.
   Рая, аз те разбрах и не ме подразни Peace

# 133

Рол-он-ите им от никоя серия не са добри. За съжаление, дори и от Care, която на мен ми е любимата (от същата серия не стават и лосионите 3 в 1, но пък кремовете и лосионите за тяло са страхотни).
Бавно съхнат, оставят "мазен" филм, на по-светли или по-тънки дрехи избиват през плата и стоят като потни лепкави петна.
За сметка на това, аз ползвам ароматните спрейове - попиват веднага и наистина спират потенето, а и ухаеш на чисто и свежо.
Всякакви рол-они и дезодоранти, независимо от марката, не понасят на моята кожа, но тези спрейове не са ми правили досега проблеми. Пък и са перфектни за офиса, понеже спокойно можеш да мириш нежно и свежо, без да се налага да слагаш парфюм (ако сложиш, ароматите не се "бият").

# 134

От опит стигнах до извода на Мартинидън- и най- неприятният и стресиращ първоначално аромат впоследстие става леко приемлив, променен и накрая може и да става за носене. Люмиерът за мен бе стресиращ и не си обяснявах как може да го създадат, отървах се от него, но после ми хареса и се убедих , че си има своя чар и е доста траен.
   Рая, аз те разбрах и не ме подразни Peace

Абе явно всички се влюбваме по различен начин  Laughing, мен ме трясва от раз, не мога аз така постепенно да свиквам, че да го заобичам.....ами  Naughty или е любов от пръв поглед или не е любов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт