AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 885
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Снимки от руските колежки

Скрит текст:
Извинявай, имаш ли идея как се казва комплектът на тази снимка? Оливин ли е това? Blush

Също ме интересува пръстена от този комплект:
Скрит текст:
Дали има размери или се регулира?

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 11:31 от Cosy

# 166
пробвах тази палитра, ужасно е скапана! половината цветове хич ги няма, другите са горе-долу и то само с база  Rolling Eyes ; съжалявам, че не се доверих на отрицателните ревюта, но много ми хареса и реших, че може да не е чак толкова лоша, а тя се оказа дори по-зле от описаното  Laughing

# 167
Здравейте, искам да ви попитам за Ultra Beauty нюанс Skin дали е кафяво? Една клиентка си поръча Rose Mauve и твърди, че и стояло ужасно кафяво и поиска да й поръчам Skin -което на мен ми се вижда пак кафяво, но исках да попитам  Simple Smile Жената 100 пъти ми повтори колко е разочарована от цвета, но не поиска да ми го върне и не искам пак да се разочарова. Потърсих снимки ,но не намерих  Confused

# 168
Снимки от руските колежки

Скрит текст:
Извинявай, имаш ли идея как се казва комплектът на тази снимка? Оливин ли е това? Blush

Също ме интересува пръстена от този комплект:
Скрит текст:
Дали има размери или се регулира?

Светлозеленото е оливин . Има само още едно плътно зелено и то смарагд.

За въпрсония комплект нищо не намерих след дълго ровене . Предполагам щом пръстена няма размер трябва да се регурлира. ако искаш мога да попитам изрично в понеделник и да ти отговоря. съжалявам но наистина  снимки никъде не намерих - никъде.

# 169
Момичета, загледах се в заздравяващата гел-основа за нокти - имате ли идея ако е нанесена самостоятелно, като лак ли стои или попива?

# 170
  • Някъде тук
Здравейте, имате ли отзиви за комплекта за вежди и дали може да се споделите снимка и впечатления?  Peace

# 171

Kакво ще кажете за Incandesence Blossom? Траен ли е? За кой сезон е?

# 172
Ако някой се е сдобил с брокатен лак от серията Колор тренд да сподели снимка, моля  baby_neutral

# 173
  • София
Не знам за какво точно пишете тук, но аз лично от години много си харесвам спрея за тяло с манго и нар! Само жалко, че му намалиха размера от 150 на 100 мл. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Последно майка ми си беше поръчала лилава и зелена спирала от Avon и изобщо не й харесаха. Цветовете бяха слаби.  Crossing Arms Поръчвали сме от коледния комплект миналата година 5-6 неща за 15 лв. и тази година също ще поръчваме, защото излизат много на сметка и са хубави! Wink Освен това са ми подарявали посребрено бижу и нищо му няма за 1 година носене. Много е приятно герданчето.

# 174

Kакво ще кажете за Incandesence Blossom? Траен ли е? За кой сезон е?

Харесвам го. От тежките аромати. Няма голяма разлика със златия парфюм от същата серия. Но е една-дне идеи по-лек.

А сега да попитам - иска ми се да видя някакво ревю на червилата Ултра колор от К17 .
Моля, ако някой е открил да даде линк, че офертата е мн добре и искам да добия някаква представа.

Благодаря предварително. Simple Smile

# 175

А сега да попитам - иска ми се да видя някакво ревю на червилата Ултра колор от К17 .
Моля, ако някой е открил да даде линк, че офертата е мн добре и искам да добия някаква представа.
..............
Заповядай.
http://irecommend.ru/content/yarkaya-nasyshchennaya-pomada-foto-34-ottenkov

http://irecommend.ru/content/podrobnyi-otzyv-o-30-ottenkakh-mnogo-foto

# 176
УАУ!!!

Второто ревю може да ме накара да ги поръчам всичките! Дали от фотоапарата, дали от устните на жената? Разлика от земята до небето.  newsm78

И друго, огромна разлика между каталога и реалността.

Разсъждавам си.  Embarassed

# 177
# 178
Момичета, загледах се в заздравяващата гел-основа за нокти - имате ли идея ако е нанесена самостоятелно, като лак ли стои или попива?

Нанесена, нокътната плочка придобива блясък и леко като цвят  покритие. Стои добре. Мирисът е като на всички ейвънски заздравители и основи.

# 179
УАУ!!!

Второто ревю може да ме накара да ги поръчам всичките! Дали от фотоапарата, дали от устните на жената? Разлика от земята до небето.  newsm78

И друго, огромна разлика между каталога и реалността.

Разсъждавам си.  Embarassed

Добре че каза, да отворя и второто  Peace По- реално според мен е.

Много ми допаднаха цветовете Pout, Carnation, Rippe Pappaya, Toasted Rose.
Първите две по- скоро розови или кафеви са? С блясък или без? Папаята ще я оставя за на лято  Peace

Общи условия

Активация на акаунт