AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
аз съм почитател на Tresellе. Женствен е и ми харесва.
Аз също съм му фен  Peace

Благодаря,вече го реших.

# 196

Имам позната, която го ползва от години.
Те също бяха 2 вида обаче, нали? По- новият май не бил толкова траен....

Да имаше и Тризъл Мистик в черна бутилка

наистина по- нетраен.  но беше много добър аромат ( според ароматната пирамида имаше мед , жасмин и още не си спомням какво .... меда беше явствен и много привлекателен ) ... бях му фен.

# 197

Крема за лице с черен хайвер,дневен или нощен е?

# 198

Крема за лице с черен хайвер,дневен или нощен е?
НОЩЕН

# 199
А преди години имаше и treselle silver. Даже като се загаджвахме с моя мъж, бях именно с този парфюм. Че и бутилката пазя, за жалост-празна...

# 200
А преди години имаше и treselle silver. Даже като се загаджвахме с моя мъж, бях именно с този парфюм. Че и бутилката пазя, за жалост-празна...

Много интересна информация Руми.
веднага ровнах да го потърся. Аз съм пазарила от Ейвън по това време но него не го помня.
Ето за всички на които им е любопитно :

Описание

main accords :
white floral
sweet
floral
tuberose
soft spicy

Tressel Silver is a limited edition from 2005. The fragrance contains notes of black pepper, licorice, lotus, white cyclamen, lily, tuberose, tiger orchid, musk and toffee. Available as 50 ml EDP.

# 201
  • София

Имам този парфюм от няколко месеца и много ми харесва!  Heart Eyes  И миризмата му е сладка и опаковката и тя!

# 202
# 203

Имах пдобен но не знам защо си мисля че беше син. Даже съм сигурна че беше син. Имаше цитруси и Ирис. Беше суперсвежар. Било е някъде преди 10 години може и повече. Беше супертраен.

# 204
  • на североизток от Рая

Имах пдобен но не знам защо си мисля че беше син. Даже съм сигурна че беше син. Имаше цитруси и Ирис. Беше суперсвежар. Било е някъде преди 10 години може и повече. Беше супертраен.

Рени, и аз помня синия Dreamlife, беше много търсен парфюм. И много траен. Харесвах го.

Ето го:

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Dreamlife-1865.html

Какви спомени от старите ленти тези дни.  Grinning

# 205
  • София

Имам позната, която го ползва от години.
Те също бяха 2 вида обаче, нали? По- новият май не бил толкова траен....

Да имаше и Тризъл Мистик в черна бутилка

Имам неотварян от него.

# 206
Да, синия Дриймлайф и при мен беше харесван парфюм. Но розовата версия беше някаква лимитка и тъкмо си намери привърженици, и я спряха...
И за да не е спам, много съм доволна от   в цвят brown sugar

# 207

Имам неотварян от него.

е сега това НЪЦ ПЪК НЪЦ ли е  Thinking
Ами с този топъл мед в аромата сега му е сезона- отваряй го  Joy

Да, синия Дриймлайф и при мен беше харесван парфюм. Но розовата версия беше някаква лимитка и тъкмо си намери привърженици, и я спряха...
И за да не е спам, много съм доволна от [img]

това не е спам, това е носталгия.
и апел към ейвънци да ни върнат добрите неща вместо да пускат нови и не много сполучливи.

# 208
 И аз съм твърдо "ЗА" връщане на стари и любими продукти, които много ми липсват...
Но ако взема да ги изброявам, ще ме налегне такава носталгия...и ще отроня вероятно и сълза за някои от тях...понеже определена част от живота ми понякога е свързана с даден парфюм, лосион или друг козметичен продукт, и като се сетя за някои отминали мигове...ех....

# 209
Като гледам, че коментирате спрени продукти, се сещам за шампоан зимно възстановяване на Advance. Беше уникален. Сега дори не съм срещала подобен на него.

http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1041341.jpg

Общи условия

Активация на акаунт