AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Добре де...защо ги спират тия продукти  newsm78 Какъв е смисъла да бълват всеки месец по един нов аромат, те вече станаха толкова еднотипни....Ами да върнат малко от старите.
Аз пък обожавам един балсам за коса, без отмиване с банан, косата ми ставаше невероятна с него  Peace Сега подобен е този с кайсията, но онзи беше по- добър  Confused

# 211
Аз пък обожавам един балсам за коса, без отмиване с банан, косата ми ставаше невероятна с него  Peace Сега подобен е този с кайсията, но онзи беше по- добър  Confused

Може ли за уточнение, от коя серия е този с кайсията, че и аз съм фен на балсамите без отмиване?

# 212

Може ли за уточнение, от коя серия е този с кайсията, че и аз съм фен на балсамите без отмиване?

Води се терапия без отмиване с кайсия и шеа 125 мл. Има я в К 17,стр.194 горе , к-ята започва от днес следобед. В комплект е с подхранващ шампоан и спрей срещу заплитане - трите общо за 7,50, което си е повече от изгодно. Шампоанът е 2 в1 и е хубав, аз и майка ми го ползваме.

# 213

Води се терапия без отмиване с кайсия и шеа 125 мл. Има я в К 17,стр.194 горе , к-ята започва от днес следобед. В комплект е с подхранващ шампоан и спрей срещу заплитане - трите общо за 7,50, което си е повече от изгодно. Шампоанът е 2 в1 и е хубав, аз и майка ми го ползваме.

ooooh!  Честно си казвам, не съм й обърнала внимание.
Но ще си помисля дали да не я пробвам...

# 214
Терапията също я ползвам и заради нея ще взема комплекта, от спрей с-у заплитане също имаме нужда у дома.
Питане за парфюм Far Away Bella  като трайност , иначе съм го тествала за кратко в офиса, приятен е, но не се прехласнах.

# 215
Терапията също я ползвам и заради нея ще взема комплекта, от спрей с-у заплитане също имаме нужда у дома.
Питане за парфюм Far Away Bella  като трайност , иначе съм го тествала за кратко в офиса, приятен е, но не се прехласнах.

Спреят не е никак хубав /бих използвала друга думичка, ама от мен да мине  Wink/, сплъстява и омазнява косата само. Балсамът обаче е страхотен, той не утежнява, много лесно се разресва, с две думи той си струва, спреят не. Шампоанът не съм го ползвала

# 216
  • Варна

Имам този парфюм от няколко месеца и много ми харесва!  Heart Eyes  И миризмата му е сладка и опаковката и тя!
Този парфюм на коя страница е,не го видях в последната брошюра (кампания16) ?

# 217
  • София

В брошура 16 се намира на стр. 52 - горе в дясно. Но тъй като кампанията приключва днес на обяд, можеш да погледнеш в следващата брошура на стр. 41, където е дори по-изгоден, тъй като идва в комплект с рол он и ини аромат.

# 218
  • Варна

В брошура 16 се намира на стр. 52 - горе в дясно. Но тъй като кампанията приключва днес на обяд, можеш да погледнеш в следващата брошура на стр. 41, където е дори по-изгоден, тъй като идва в комплект с рол он и ини аромат.
Видях ,благодаря.
Ще изчакам следващата брошюра Simple Smile

# 219

Спреят не е никак хубав /бих използвала друга думичка, ама от мен да мине  Wink/, сплъстява и омазнява косата само. Балсамът обаче е страхотен, той не утежнява, много лесно се разресва, с две думи той си струва, спреят не. Шампоанът не съм го ползвала
Само спрея от тази серия съм ползвала и съм на обратното мнение  Laughing.Чудесен е  Heart Eyes!Дъщеря ми е с дълга и гъста коса, прекрасна работа ми върши спрейчето.Тези от детските серии не сме ползвали от години, от тях косата се заплиташе още повече  ooooh!.Препоръчвам го за много дълга, "тежка" грива, овлажнява я много добре.Малко в повече ми е аромата, но след няколко минути е приемлив.И количеството не е много  Crossing Arms, вместо да увеличават опаковките, ейвънци ги намалят.

# 220
Тежка грива викаш, ще пробвам на малката, нейната е такава, моята не  Confused Моята определено я сплесква, не ми харесва.
От детските спрейове съм очарована аз, винаги имаме в къщи, и на градината бяхме занесли дори  Mr. Green

# 221
Здравейте на всички! Интересува ме някой използвал ли е блестящата пудра Лукс и дали е хубава?

# 222

Благодаря, че ми обърна внимание  Hug, не бях забелязала комплекта.

# 223
Привет,на всички! Споделете мнение за крема с ванилия от серията Naturals.Става ли за зимата?

# 224
  • Стара Загора
Привет,на всички! Споделете мнение за крема с ванилия от серията Naturals.Става ли за зимата?

Ако питаш за суфлето за тяло.... не. За мен за нито един сезон не стават всички суфлета. Прекалено бързо попиват и не оставят никакъв ефект върху кожата. Хидратация, омекотяване...тц. Tired

Общи условия

Активация на акаунт