AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 797
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Привет,на всички! Споделете мнение за крема с ванилия от серията Naturals.Става ли за зимата?

Ако питаш за суфлето за тяло.... не. За мен за нито един сезон не стават всички суфлета. Прекалено бързо попиват и не оставят никакъв ефект върху кожата. Хидратация, омекотяване...тц. Tired

Благодаря, за бързия отговор

# 226
Привет,на всички! Споделете мнение за крема с ванилия от серията Naturals.Става ли за зимата?

Имам го. Не ми харесва това, че като се намажеш и остава по кожата... Оф, ще се опитам по-свястно да обясня. Има нещо перлено в него и като се намажа после ако ти капне капка вода /примерно/ си личи капката... незнам дали ще ме разберете...

# 227
Влизам в темата за да споделя едно откритие. Става въпрос за този крем: http://4.bp.blogspot.com/-8Z2sdbQmRdg/Uj2sQp8Q5YI/AAAAAAAAcYs/TE … Y/s1600/CREAM.png . Отначало го взех просто защото нямах хидратиращ крем, а и цената ме впечатли. Бях свикнала от представителите на друга компания да ме убеждават как е бъкано с парабени, но останах страшно изненадата, че такива липсваха. Кремът страшно ми харесва, лек е, попива бързо, направо имам чувството, че кожата ми го пие Mr. Green Баба ми страшно го харесва и ме кара и за нея да взема една опаковка.
Знаете ли как изглежда стандартната опаковка, защото намирам няколко варианта? Страх ме е да не й поръчам нещо друго, май изпуснах вече коледните промоции.

Edit: ако може да ме насочите кои са сладникавите парфюми, за да си поръчам мостри Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 05:11 от Aoi ♦

# 228
Тежка грива викаш, ще пробвам на малката, нейната е такава, моята не  Confused Моята определено я сплесква, не ми харесва.
От детските спрейове съм очарована аз, винаги имаме в къщи, и на градината бяхме занесли дори  Mr. Green
Детските спрейчета (поне при нас, върху косата на щерката) оставят нещо като лак ефект. По-"лепкаво" се получава и след сън става на топки около врата, като стар китеник  ooooh!.Може би си права и спрейчето с кайсия омазнява леко, което е плюс за много дълга коса с дебел косъм. Ползвам много продукти и ако трябва да съм честна, най-съм доволна като забъркам хубав балсам (без отмиване) с малко вода, слагам в шишенце със пръскало и готово, чудничко става  Heart Eyes. Ама от мноого време не съм приготвяла такъв еликсир.

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 09:14 от martinidan

# 229
martinidan, много си ми полезна, знаеш  Heart Eyes

Не знам защо не мога да се спогодя с балсамите с отмиване  newsm78, тези без отмиване се държат по- добре на косата ми, другите я правят мека, перушинеста и бързо ми омазняват.

Ще забъркам такова елексирче и аз, за разкош може и с хининова вода  Wink /да оползотворя всички остатъци в шкафа  Mr. Green/

# 230
Aoi ♦, този крем и аз наскоро го открих. Мъжът ми е с адски чувствителна кожа и се обриваше и от vichy и всякакви други скъпи и прехвалени медицински мазила,  но откакто се маже с това е доволен. И аз се мажа от време на  време - мирише приятно, попива добре и наистина прави кожата меееекииичкаааа Simple Smile
 Hug

Поръчах си детски спрей срещу заплитане на косата, за мен разбира се, нямам търпение да пробвам да видя има ли ефект...
Маската на Naturals с яйце я пробвах и да кажа, не съм никак впечатлена...

# 231
И аз ползвам от детските спрейчета за разплитане  и съм много доволна.  Simple Smile По-лесно разресвам и ухае супер, но действително малко утежнява косата( но на мен не ми пречи, защото я мия всеки ден).
Майка ми е много доволна от Naturals шампоан с авокадо и макадамия. Много се изненадахме, защото обикновено използва по-скъпи марки и все се мръщи.  Grinning

Нямам търпение да пристигне черния сапун и маслото за коса,нокти и тяло.  Heart Eyes

# 232
В каталог 17 на стр.213 има комплект за крака с лавандула, който е на добра цена. Доколкото си спомням имаше хубави отзиви за маската 3 в 1, но как се ползва тази маска? Пише, че е за през нощта, но чорапи ли се слагат, за да не се изцапа всичко от нея  newsm78 На крема също пише, че е за през нощта.

# 233
В каталог 17 на стр.213 има комплект за крака с лавандула, който е на добра цена. Доколкото си спомням имаше хубави отзиви за маската 3 в 1, но как се ползва тази маска? Пише, че е за през нощта, но чорапи ли се слагат, за да не се изцапа всичко от нея  newsm78 На крема също пише, че е за през нощта.

аз имах една маска за крака с лавандула и това не ми се вижда как ще се маже за през нощта, неудобно си като цяло и е за хора, които могат примерно 10 минтуи да седят с крака върху стол, без да правят нищо, а за мене това си е лукс, за това я подарих моята.

# 234

Лавандуловата серия е разкошна.
Маската няма как да стои цяла нощ. Аз мажа ходилата и стоя мирна 15-20 мин. (с готов леген до мен, че да не омацам всичко по пътя за банята).
Кремът е за през нощта - бързо попива и може да не ползваш чорапи, ако не ти е удобно. Аз спя винаги с чорапки и слагам повече крем - сутринта ходилата са като бебешко дупе.

# 235
  • София
ако може да ме насочите кои са сладникавите парфюми, за да си поръчам мостри

Търси бутилки предимно с червен и розов цвят. Със съвсем малки изключения, повечето са такива, каквито търсиш  Peace

# 236

Майка ми е много доволна от Naturals шампоан с авокадо и макадамия. Много се изненадахме, защото обикновено използва по-скъпи марки и все се мръщи.  Grinning

И аз си го поръчах, но на мен лично по- ми допадна зеления от тази серия, с коприва и репей, той е разкошен  Peace

# 237
Edit: ако може да ме насочите кои са сладникавите парфюми, за да си поръчам мостри Simple Smile

Всеки има различно мнение за сладост

Примерно на мен тези са ми прекалено сладки

Останалите сякаш бих причислила към умерено сладките . Освен ако не забравям някои  newsm78
Това е средната ценова категория.

за свежи аромати при ейвън е трудно да се говори. може би само Персиив Дю.

# 238
На Ейвън като цяло парфюмите са ми едни такива ... имам чувството, че от километри мога да различа по аромата ейвънски парфюм, без да знам, че е такъв и без никога преди това да съм го помирисвала. Лично мнение.

# 239
  • София
Aoi,
този крем за който пишеш са го пуснали и в този каталог на цена 4,50.И аз ще си го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт