AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 527
  • 746
  •   1
Отговори
# 420

Не е нов. Имала съм го. Средна хубост е. В смисъл, че ако имаш бръчки, няма да се махнат с него.  Peace

Ако бъде изобретен крем който да премахва бръчки, изобретателят му ще стане мулти милиардер  Joy
Сигурно си права. Аз съм още на етап профилактика.  Grinning

Да не ме забравиш ако все пак се появи такъв  Hug

# 421

Не е нов. Имала съм го. Средна хубост е. В смисъл, че ако имаш бръчки, няма да се махнат с него.  Peace

Ако бъде изобретен крем който да премахва бръчки, изобретателят му ще стане мулти милиардер  Joy

Що бе? Имаше един пост ама къде беше?  newsm78 една потребителка имала една дълбока бръчка. Намазла я с някакъв тестер на Нивеа в магазина. Прибрала се в къщи и гледа - бръчката я няма. Та се тюхкаше, че не запомнила какъв е бил точно продуктът. Сори за спама.  Peace

# 422

Що бе? Имаше един пост ама къде беше?  newsm78 една потребителка имала една дълбока бръчка. Намазла я с някакъв тестер на Нивеа в магазина. Прибрала се в къщи и гледа - бръчката я няма. Та се тюхкаше, че не запомнила какъв е бил точно продуктът. Сори за спама.  Peace
ми ако е било коректор как ще я види?   Joyхихи То сега има някакъв техен продукт, който за няколко секунди прикрива несъвършенства, бръчки и т.н.

# 423
ми ако е било коректор как ще я види?   Joyхихи То сега има някакъв техен продукт, който за няколко секунди прикрива несъвършенства, бръчки и т.н.

ОхХХХХХ...  сега цяла нощ няма да спя , ще листя продуктовия каталог на нивеа

п.С. и аз не можах да се удържа  Joy

# 424

Този е на Гарниер.  Wink

# 425
  • Бургас

Яна
допускате грешка

Nяма такива аромати Today Forever и Tomorrow Forever , грешите в бранда

`начи, аз хич не искам да се тръшкам за неща, които не съм сигурна, но пък мога да чета и щрак: http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201317 стр 67, чета с лупата. После и тук проверих
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?fragrance/for-her/p/4219-2
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?fragrance/for-her/p/4215-0
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?fragrance/for-her/p/4238-2
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?fragrance/for-her/p/4156-6

гледам кодовете различни, а описанието почти едно и също и реших да питам за едно и също ли става дума  newsm78

и проявявам това на глед нездраво любопитство, не за да ви дразня, а поръчах 3 парфюма Today и ми се ще да пристигне това, което си спомням /след като точно любимия ми от серията е спрян/

# 426
и проявявам това на глед нездраво любопитство, не за да ви дразня, а поръчах 3 парфюма Today и ми се ще да пристигне това, което си спомням /след като точно любимия ми от серията е спрян/

ТТА Тудей не е сменян никога като аромат или като опаковка... споделят обаче че се влошил като качество заради НЕтрайността. Освен това от няколко месеца се появиха и 30 мл бутилки.

А що се касае до евентуални грешки допускани в ейвънските печатни материали - те са пословични. Нищо чудно да има Тудей Тумороу написан някъде ...

Ето ограденото

# 427
Добре де, не може ли единия да се казва Днес, другия Утре, третия Винаги и т.н., така и не ги запомних кой кой е в крайна сметка /последния да затвори вратата  Mr. Green/, поръчах си този в комплект с мус който е, 24,90. Дано не е поредния ейвънски мухозол  Praynig Поне ще е красив за подарък  Wink

# 428
Добре де, не може ли единия да се казва Днес, другия Утре, третия Винаги и т.н., така и не ги запомних кой кой е в крайна сметка /последния да затвори вратата  Mr. Green/, поръчах си този в комплект с мус който е, 24,90. Дано не е поредния ейвънски мухозол  Praynig Поне ще е красив за подарък  Wink

Ами аз го разбирам като красиво послание - този аромат ми е за днеес , този за утре, а този ще харесвам винаги. Както и още по-завинаги  за последния аромат - форевъра   Laughing и като сложат до Салма Хайек един симпатяга - не знаеш този за днес ли е или за утре  Joy

# 429
  • София
Преди време обсъждахме този крем:http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201317 Avon care-за цялото семейство,за ръце,лице и тяло.
И аз взех,че си го поръчах.Дойде в някаква друга опаковка,но няма значение.
НО!Никъде не пише какво съдържа,няма етикет със съдържанието.Някой може ли да ми каже какво има в този крем.
линка не е към съответния крем,незнам защо

# 430
НО!Никъде не пише какво съдържа,няма етикет със съдържанието.Някой може ли да ми каже какво има в този крем.
линка не е към съответния крем,незнам защо

На тези прдукти етикетите са двойни а понякога и тройни. Търси в някой ъгъл "ръчичка" и опитай да отлепиш горната част на етикета. Отдолу ще има друг етикет със състава и друга информация.

ето какво са публикували руските ейвънки:

Цитат :

Интенсивно увлажняющий крем для лица и тела для всей семьи "Ромашка и овес"

Состав: вода, триглицерид  каприловой/каприновой кислот, вазелин, ПЭГ-32, ПЭГ-40 стеарат,  глицерилстеарат, миристилмиристат, цетиловый спирт, карбомер, феноксиэтанол, имидазолидинилмочевина, отдушка, динатриевая соль этилендиаминтетраускусной кислоты, натрия гидроксид, масло ши, БГТ, сок листьев алоэ барбадосского, коллоид овса, экстракт ромашки аптечной, <1017740-005>

# 431
  • Sunshine state
Така,да се отчета с тазмесечните покупки-поръчах си крема за крака с джинджифил и бял чай,освежаващата маска за коса и крема с масло от ший.
Много исках да поръчам лосион за тяло Treselle,но го нямаше в брошурата. Избирателно ли го пускат?  newsm78

# 432
Така,да се отчета с тазмесечните покупки-поръчах си крема за крака с джинджифил и бял чай,освежаващата маска за коса и крема с масло от ший.
Много исках да поръчам лосион за тяло Treselle,но го нямаше в брошурата. Избирателно ли го пускат?  newsm78

От години не са го пускали, но ако не се лъжа ще го възобновят в каталог 01, дано не лъжа. Rolling Eyes

# 433

От години не са го пускали, но ако не се лъжа ще го възобновят в каталог 01, дано не лъжа. Rolling Eyes

К02

тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

# 434
Да!_re_ge  ,благодаря за уточнението. Почвам да се обърквам с каталозите напред. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт