AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 841
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Sunshine state
Ммм,и цената е страхотна,та май ще си взема 2.  Heart Eyes Благодаря!   bouquet

# 436
Така,да се отчета с тазмесечните покупки-поръчах си крема за крака с джинджифил и бял чай,освежаващата маска за коса и крема с масло от ший.
Много исках да поръчам лосион за тяло Treselle,но го нямаше в брошурата. Избирателно ли го пускат?  newsm78

От години не са го пускали, но ако не се лъжа ще го възобновят в каталог 01, дано не лъжа. Rolling Eyes

К02

тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

Рени, на тази снимка виждам Сеншуел, девойчето пита за Treselle  Wink.

Тудея от серията ТТА е също толкова траен, колкото същия от преди 2-3 години.Гарантирам! Всяко друго твърдение е клевета  Laughing.

raja_nikol , Тудея причинява главоболие (понякога)  Mr. Green.Ако не ти допадне, ще го приютя  Heart Eyes.

# 437
martinidan, така ли  Shocked Аз и без това съм си с главоболие, не трябваше да ми казваш  Wink
Да разбирам тогава, че на теб ти харесва, а ти си ценителка, така че.....се надявам и на мен да ми допадне  Heart Eyes

# 438
  • Пловдив
martinidan, така ли  Shocked Аз и без това съм си с главоболие, не трябваше да ми казваш  Wink
Да разбирам тогава, че на теб ти харесва, а ти си ценителка, така че.....се надявам и на мен да ми допадне  Heart Eyes
Simple Smile Тя наистина е ценителка, и аз съм се убедила!
А относно ароматите всичко е много индивидуално. Аз напр. обичам разнообразието и харесвам различни аромати - имам Ейвънски около 10, а общо 15 и всичките си ги ползвам, в зависимост от настроението. Обаче имам една клиентка, която е абсолютен фен точно на Тудей, ползва с години само него, един флакон й стига за месец-два. Нямам идея как не й омръзва, аз повече от 5 дни не мога да слагам само един аромат.

# 439
И аз съм така, Дорис. Всеки ден избирам различен, не мога да карам с месеци с един и същ.
Повтаряла съм само Армани код, към него съм пристрастена  Heart Eyes

# 440
martinidan, така ли  Shocked Аз и без това съм си с главоболие, не трябваше да ми казваш  Wink
Да разбирам тогава, че на теб ти харесва, а ти си ценителка, така че.....се надявам и на мен да ми допадне  Heart Eyes
Ау, много силно и задължаващо е да си ценител, аз по-скоро съм изследовател  Mr. Green

Тудея е един от първите ми ейвънски парфюми.Купих го след като прочетох много добри отзиви . Болеше ме глава от него,носех го рядко, със смесени чувства  Laughing.Постепенно намаля количеството в шишенцето (това- за 2-3 години), главобола при носене също.Последните 5-6мл ги изпръсках, колкото да хвърля бутилчето, почти с нежелание (преди 4-5 месеца).Когато излезе сегашната оферта с крема, извадих една мостричка, за да преценя дали ще го поискам пак.Почудих се малко, но реших да го взема, с опцията да го заменя, ако пак ми е главоболен или скучен.Получих комплекта, отворих го след няколко дни, пръснах и  Shocked.Прекрасен.Аромата е абсолютно същия, какъвто го помня, но аз го приемам по друг, по-различен начин. Да го обясня по-лесно - все едно срещаш неочаквано на улицата бивш симпатичен колега, но го виждаш в по-различна обстановка от обичайното, неочаквано и след доста време.Той си е същия, но чак сега осъзнаваш кооолко е бил сладурест  Heart Eyes.Края на тази хипотетична история всеки си избира сам, но аз съжалявам, че не си поръчах поне още 2 комплекта.

# 441
Ау, много силно и задължаващо е да си ценител, аз по-скоро съм изследовател  Mr. Green

Тудея е един от първите ми ейвънски парфюми.Купих го след като прочетох много добри отзиви . Болеше ме глава от него,носех го рядко, със смесени чувства  Laughing.Постепенно намаля количеството в шишенцето (това- за 2-3 години), главобола при носене също.Последните 5-6мл ги изпръсках, колкото да хвърля бутилчето, почти с нежелание (преди 4-5 месеца).Когато излезе сегашната оферта с крема, извадих една мостричка, за да преценя дали ще го поискам пак.Почудих се малко, но реших да го взема, с опцията да го заменя, ако пак ми е главоболен или скучен.Получих комплекта, отворих го след няколко дни, пръснах и  Shocked.Прекрасен.Аромата е абсолютно същия, какъвто го помня, но аз го приемам по друг, по-различен начин. Да го обясня по-лесно - все едно срещаш неочаквано на улицата бивш симпатичен колега, но го виждаш в по-различна обстановка от обичайното, неочаквано и след доста време.Той си е същия, но чак сега осъзнаваш кооолко е бил сладурест  Heart Eyes.Края на тази хипотетична история всеки си избира сам, но аз съжалявам, че не си поръчах поне още 2 комплекта.
Точно така и аз преживях същото с Тудея. Наистина е интересен и непредвидено се влюбих в него. Heart Eyes

# 442
Хм....колега викаш, ох че се разсеях сега  Blush

Вие и за Лукса пак така с мъже ми го обяснявахте, ама при мен любовта ме хлопва  или от раз, или я отминавам......Ще ви съобщя дали ме  е уцелила с Тудея  Wink

# 443
  • на североизток от Рая
Хм....колега викаш, ох че се разсеях сега  Blush

НЕмаш право на разсейване.  Hug

И мен ме боля глава от Тудей, докато не си привикнахме на мурафетите.
 А парфюм и мъж не сравнявам, защото ...., няма да коментирам, че да не прекаля.

Сега ползвам Тудея, напомнихте ми да си пръсна утре от него. Скоро не е ползван, отлежа като старото вино.

# 444
Рени, на тази снимка виждам Сеншуел, девойчето пита за Treselle  Wink.

Ами да бе верно ! явно блея някъде  ooooh!, мислех че го отново защото преди го имаше постояно.
Заблудила съм се  Embarassed
Дали го няма в неилюстрираните предложения ? Или може би ги бяха спели тези лосиони и сега ги връщат наново.

# 445
  • Sunshine state
Ееее,сега ме разочаровахте,че няма да го има,но пък все ще си взема някой от кремовете,че ми трябва някой по-силно ароматизиран за поводи.
Като си говорите за парфюми,и аз съм от хората,които могат да носят всеки ден един и същи и да не ми омръзне. В случая ползвам 2- 5th Avenue Elizabeth Arden и Treselle. Тудея също ми допада,но не ми е хрумвало да го поръчам. Сега ме замисляте..  Embarassed Laughing

# 446
Отдавна не съм се включвала - ето ме с пост за ексфолианта Planet SPA с маслина, който привърших днес Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2013/12/a-quick-post-avon-planet-spa-heavenly.html

Преди няколко дни писах и за лимитираната четворка сенки Savage Beauty - за последен път е в каталога, според мен си заслужава  Peace

# 447
Ееее,сега ме разочаровахте,че няма да го има,но пък все ще си взема някой от кремовете,че ми трябва някой по-силно ароматизиран за поводи.

На мен тези кремове имат аромат само 3 до 5 минути, после всичко някъде пропада. Последно използвах лосиона за тяло към парфюм Вива , мислех че понеже е от малко по-висока ценова категория ще е по-различно. ами не видях разлика към положително.

специално потърсих сред неилюстрираните предложения за лосион Тризъл- няма такъв за съжаление съм те объркала.

и още нещо.
Имах възможност да сравня ароматите мостра на Ултра секси и суфлето Утра секси. На мен лично ми се вудя  да има разлика - суфлето не ухаеше толкова сладко, сякаш повече се усещаше смокиновия повей. Замислих се че съм мирисала само мостра на Ултра секси - не съм го пробвала сърху себе си от бутилка ....може би трябва да му дам шанс - понякога се случват необикновени метаморфози в аромата  като се напръскаш и цял ден го носиш върху себе си.

# 448
  • на североизток от Рая
Рени, онзи прословут ТТА Форевър вече е в мен. Той отдавна е доставен, но аз днес се видях с координаторката си и го взех. Имам си и ейвънски календарчета, разгледах доста неща в офиса, офъщях се доволно с какво ли не.  Crazy А с Форевър се пръснах у дома, но вече съм смесица от аромати. И всичко ми хареса днес.
 Дори  и онзи Лукс дето беше заклеймен така жестоко. Но аз там негативи не съм сипала, някои сега чак ще се учудят.

Луксът е силен , траен, приятен за мен аромат.

Инстинкт също ми хареса, но Лукс надделя. Но пък са съвсем различни като аромати, пораждат различни усещания в мен.
 Няма да ги разкоствам повече, и това стига.

Много парфюми насъбрах, преди малко приготвих един за подарък. Утре синът ми ще го подари.

# 449
Цитат на: neli mar4 link=topic=748446.
Дори  и онзи Лукс дето беше заклеймен така жестоко. Но аз там негативи не съм сипала, някои сега чак ще се учудят.

Луксът е силен , траен, приятен за мен аромат.

Инстинкт също ми хареса, но Лукс надделя.

Нелко
провокираш ме да напиша отново съжалявам ако на якой вече му е доскучало да ме чете.

Лукс- още по прекрасен отколкото очаквах- на мен е свеж, ментов , дори леко студен, нищо сладко ориенталско, прекалено цветно. Много изискан.

Форевър- розовия пипер там ме омайва, напомня ми едновременоо ТТа Ин Лав и Ин Лав на рииз- много ейвънски и все пак красиво ейвънски.

Инстикт странно  се хареса на една млада дама при мен и то много, поръча ми го за трети път с К17 откак излезе. Предложих й на шега да го смени с друг аромат - каза ми - няма смисъл защото този много ми допадна . Аз го мирисах само на мостра и знам че не е същото. Ще се поздравя с него като му падне цената пак.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 20:01 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт