AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • на североизток от Рая
Рени, не конкретизирам кой е заклеймил Лукса, просто не помня. А пък и за какво ми е да помня. Всеки с вкуса си. Ни най-малко пък имам теб предвид, такова ми беше изказването. Пак ли не на място прозвуча, да му се не види.  Tired

Форевър може би ще го  подаря на дъщеря си. Усещам, че ще й отива много.

# 451
Пак ли не на място прозвуча, да му се не види.  Tired

Абе не бе Нелко, няма упрек ...  рилакс  Hug
просто много се възрадвах че освен мен и Ивчето някой го погледна от добър ъгъл.

Аз си поръчах и Про Айс- за себе си  Wink, разносвам го и го щего опиша тези дни.

# 452
  • Стара Загора
Ооо да, Лукса много ми допадна. Ще го взема и аз, като го хвана на добра цена. Heart Eyes

Но защо мамка му Tomorrow не го усещам, сякаш не е от тази серия. А Вивата е по-лек аромат и прави шлейф, като се размърдам и си е "там". А ТTA стои близо до кожата. Tired

Рени, ще отговоря при първа възможност на ЛС за ароматите, че днес снова цял ден напред-назад и нямам никакво време. ooooh!
Форума стана отвратителен, та без желание прелитам из темите... дано скоро го пооправят. ooooh!

# 453

Но защо мамка му Tomorrow не го усещам, сякаш не е от тази серия. А Вивата е по-лек аромат и прави шлейф, като се размърдам и си е "там". А ТTA стои близо до кожата. Tired

Да Ивче съгласна съм
Вивата макар и не толкова агресивен като повечето ейвънски аромати - дори билков или тревен прави шлейф и то явно осезаем. А ТТа тумороу и на мен ми стои близо до кожата , леко нагарчащо,  имитиращо или сливащо се с естествен аромат на човек. МНозина смятат че е силен или мухозолест.... за мен мухозола е като трън - където да погледна ми мирише на мухозол, а тумороу присъства на заден план без да блъска право в носа. ..не ми прави шлейф, но сякаш една голяма част от ароматите при мен са така. Харесва ми че не е прекалено цветен има и плодово в него  newsm78 нектарина сякаш но само като намек.

# 454
  • Стара Загора

Да Ивче съгласна съм
Вивата макар и не толкова агресивен като повечето ейвънски аромати - дори билков или тревен прави шлейф и то явно осезаем. А ТТа тумороу и на мен ми стои близо до кожата , леко нагарчащо,  имитиращо или сливащо се с естествен аромат на човек. МНозина смятат че е силен или мухозолест.... за мен мухозола е като трън - където да погледна ми мирише на мухозол, а тумороу присъства на заден план без да блъска право в носа. ..не ми прави шлейф, но сякаш една голяма част от ароматите при мен са така. Харесва ми че не е прекалено цветен има и плодово в него  newsm78 нектарина сякаш но само като намек.

И за мен преди години беше мухозол, но сега е ....просто парфюм. Не може да ме задуши. Ако им дам на тези душици да душнат Angel на Тиери, ще се гътнат. Joy
Нямам идея защо грам не го усещам, иначе на китка да, но като "шлейф" изобщо. Tired

# 455
Здравейте девойки, влизам с едно питане - преди години си бях купувала един балсам за устни като този
Скрит текст:
обаче тогава имаше само един цвят. Самото балсамче беше бяло на свят, а даваше на устните леко преливащ цвят от естествения цвят на устните към много бледо розово. Мисля, че и гилзата беше розова. Дали е същия за който говоря с два нови цвята или е съвсем нов продукт ?

# 456
  • София...........
_re_ge и iv4enceto_91, аз от първия миг се влюбих в Лукса и харесах също Тудей и Тумороу. В К16 си поръчах Лукса и Тудей, а Тумороу надявам се скоро. Лукса в първия момент като го пръскам е силен и сладникав, но малко по-късно е пудрен, разкошен е.... В Тумороу и аз усещам горчивина, но точно тя го прави интересен и няма нищо общо с мухозол, а Тудей е точното копие на един стар и много любим мой парфюм, който отдавна не се намира - на Лакроа, ето този

http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Lacroix/Eau-Floral-361.html

# 457
Днес съм с Тудей, ако ме заболи глава- убих ви да знаете  Heart Eyes, от внушение ще да е.

Харесва ми на първо четене...повече от Лукса /Нелко, аз бях бе...как така не повниш  Wink/

Я ми припомнете за Rare Saphire....в новия каталог ще е доста изгоден  newsm78

# 458
Здравейте, дами!
Интересувам се дали парфюмът Rare Sapphires би ми харесал, при положение че с удоволствие използвам Абсента на Кристиан Лакроа и Малката черна рокля. Няма къде да го пробвам, а ми е интересен по описание. Почти всички, включително тук, пишат, че е много необичаен, а на мен ми се иска точно нещо оригинално с подчертано дървесни нотки - цветно-мускусни аромати си имам предостатъчно.
Още няколко насочващи въпроса - има ли плод на смокиня, усеща ли се кедърът, прави ли шлейф?
Благодаря предварително!

специално си поръчах мостра на Rare Saphires защото много ми хареса описанието на една млада дама списваща тук. Като я получих обаче се оказа че това въобще не моят аромат. На мен лично много ми горчи, аз усещам преди всичко стипцивия лилиум, пролетни кокичета  и окосена лятна нагарчаща трева. Някъде в далечнатю вее и на зюмбуюл. Смокинята никъде не я отрких  и си помислих че имат в предвид супер-зелената смокиня ако не друго. Бих определила аромата като цветен, в никой случай сладък.

Не мога да направя никаква аналогия с Абсент- там са мед и смокиня, а дървото го спасява от прекалена сладост., аз лично го обожавам .

Ако обаче все пак трябва да оприлича Сапфира на някой ейвънски аромат след дълго двоумене бих казала че наподобява ТТа Даймънд.  .... но "наподобява" а не че е същия.  

Общо взето без мостра не става  Hug

Ивчето обаче много го харесва. Тя ме запали да го опитам.

взех мострата - заради изгодната цена в К01, обаче явно с него няма да сме приятели. Копирам това което писах на една дама преди седмица.

Здравейте девойки, влизам с едно питане - преди години си бях купувала един балсам за устни като този
Скрит текст:
обаче тогава имаше само един цвят. Самото балсамче беше бяло на свят, а даваше на устните леко преливащ цвят от естествения цвят на устните към много бледо розово. Мисля, че и гилзата беше розова. Дали е същия за който говоря с два нови цвята или е съвсем нов продукт ?

Този балсам се предлага от години. Той е с леко оцветяване. отдааааавна , много отдавана беше само в един цвят, после се появиха още два и така станаха- розов червен и бронзов. Спомням си и като беше в розова опаковка. нито цвета сега изглежда различен нито състава. При мен се поръчва основно розов.Аз съм имала бронзов и някъде преди 5-6 години, на мен ми даваше позлатяване на устните но то не отива на всеки. За червения четох че не бил нещо особено. значи розовия си остава най-универсален и търсен.

ето тук снимките в каталога

# 459
_re_ge благодаря ти, значи правилно съм се ориентирала Simple Smile

# 460
Има ли вече К 03/2014 ще ми бъде интересно?

# 461
К03 ще има след 27, когато влезе в сила К01.
 Момичета, имам спешен въпрос - Кои мъжки тоалетни води са трайни? И всичко мъжко ли е ТВ или има и парфюми, защото не мога да разбера, в един каталог пише ТВ в друг прафюм. Благодаря предварително!  Hug Peace

# 462
 Момичета, имам спешен въпрос - Кои мъжки тоалетни води са трайни? И всичко мъжко ли е ТВ или има и парфюми, защото не мога да разбера, в един каталог пише ТВ в друг прафюм. Благодаря предварително!  Hug Peace
аз обожавам Black Suede Touch ! Това е ТВ, която първо е трайна и второ се разгръща уникално. Такива нотки, просто... абе нямам думи Grinning Да си призная и аз понякога си слагам от нея, защото я обожавам! Преди време се бях пръснала веднъж с Christian Lacroix Nuit for Men, отново уникален аромат и доста траен, а за женският да не говоря...  Embarassed

# 463
Да се отчета - ето публикация за крема от серияна с Лилия на Планет Спа
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2013/12/avon-planet-spa-e … secrets-hand.html
Днес си получих олиото за лице с маслина и нямам търпение да свършат празниците и да се поглезя с него...  Mr. Green
А ето и снимка на лака в новите опаковки, който си взех...  Embarassed

# 464
 Момичета, имам спешен въпрос - Кои мъжки тоалетни води са трайни? И всичко мъжко ли е ТВ или има и парфюми, защото не мога да разбера, в един каталог пише ТВ в друг прафюм. Благодаря предварително!  Hug Peace
Аз те съветвам да пробваш с мострички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт