AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 439
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря! Това ми трябваше, за да си поръчам мостри първо - цветовече никак не си отговарят в каталога.

Ако искаш да пусна линкове на суочове?
Аз лично гледам само червени, розови и лилавеещи нюанси. Нюдовете не ги поглеждам вече, но с мостри наистина е най-добре. На сляпо и аз не поръчвам вече. Натрупала съм 50 броя и не се поддавам така лесно. Mr. Green

Ами аз едва ли ще изчакам, благодаря ти Hug. Като цяло ми се иска да намеря някой червен нюанс, който да ми отива - досега не съм намерила такъв и лилав. Бе имам някакви надежди, ама май май пак ще си остана с нюдовете и подобни...

# 706
  • Стара Загора
Благодаря! Това ми трябваше, за да си поръчам мостри първо - цветовече никак не си отговарят в каталога.

Аз лично гледам само червени, розови и лилавеещи нюанси. Нюдовете не ги поглеждам вече, но с мостри наистина е най-добре. На сляпо и аз не поръчвам вече. Натрупала съм 50 броя и не се поддавам така лесно. Mr. Green

Ами аз едва ли ще изчакам, благодаря ти Hug. Като цяло ми се иска да намеря някой червен нюанс, който да ми отива - досега не съм намерила такъв и лилав. Бе имам някакви надежди, ама май май пак ще си остана с нюдовете и подобни...

Кажи какви нюанси на червеното и лилавото търсиш, а и какъв тип си. Може да успея да помогна и да те насоча. Кажи речи почти всичко съм пробвала. Напоследък това са ми любимите цветове и натрупах доста от тях. Flutter

# 707
  • Sunshine state
Аз да кажа,че много ми допадна цвета и консистенцията на червилото от серията Колор Кренд -"Шугър липс".Изключително дълготрайно червило,което булвално залепва за устните ти и няма нужда от оправяне,а същевременно не го усещаш,че е там. За мен това е много важно,понеже на моите устни почти нищо не остава за дълго,а няма как на работа постоянно да го фиксирам... Отделно не понасям хидратиращите и плътни червила,които задушават устните ми, които накрая на деня ме сърбят ужасно. Утре ще постна снимка на самия цвят.  Peace
Околоочният крем само веднъж съм го нанасяла,та още не мога да дам отзив,но е плътен и  нанасям съвсем малко количество. Peace

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 22:43 от Pupitka

# 708
от новите червила  поръчах мостра на н'анса Tender Mauve - изобщо не ми беше толкова покривен, леко като гланц ми стои и бързо се "изяжда"...

# 709
Благодаря. Hug

Зачетох се на 1-2 места, на които попаднах в нета. Само за аромата обаче пишеше, че бил ментов.
От терапията, която имам и още не съм пробвала, пише лоши неща, че заплитала косата.
Но пък за този със зелената капачка има хубави отзиви. Чудя се дали да не поръчам от него + 1 с арганово масло. newsm78

Наистина аромата е приятен ментолов.
консистенция като лосион , цвят белезникав. Нанася се суха коса, аз нанесох на влажна, изчаках да изсъхне и вчесах. При мен ефект на по-плътна коса , не лигава и прилепнала  , по повдигната. но опредлено не е   като age retreat. Вижда ми се по-подходящ за този сезон. На мен от аргановото масло много бързо ми се пмазнява косата , явно ми е по-подходящо за лятото когато от плажа косата много се пресушава особено ако е боядисана. значи като извод тази терашпия с черната капачка ми хареса и е подходяща именно за сега.

# 710
Някой пробва ли вече новите червила? Много им се чудя....

Имам 10-тина мостри, какво те интересува по -точно?

аха прочетох- червените нюанси.
ами точно тях не съм поръчвала защото на мен червено не ми стои никак а по скоро коралово.
Трябва да отбележа че част от цветовете са прекалено ярки и много покривни. Други направо се сливат с устните. На моите устни стоят много по-ярко от очакваното или пък въобще не се забелязват.
Универсалните цветове за Тии розе , но на мен ми стои тъмно  но вс епак неутрално и Тендър Мауви - последното ще е чудесно да силно гримирани очи. Мисля че би отивал на всяка жена.

Двата коралови цвята са  доста различни от очакваното. мислех си за Софт корал но то се оказа изумително доматено. За сметка на това пък Кеъринг корал е доста по-сполучлив, но все пак не достига висотите на Кеърессинг Коралл от Пърфект кис нито на молива-червило Корал ю лейтър от колор тренд.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 23:25 от _re_ge

# 711
Иве, изобщо не знам какъв тип съм - мислех, че имам лек естествен тен, но се оказа, че като си купувам пудра или фон дьо тен сим напримен първия или втория - хайде втория нюанс от 5 например. Честно казано нямам представа как се определя подтона на кожата и съм на проба грешка, които обикновенно ми излизат доста скъпо Simple Smile.

re_ge, благодаря за описанията! Аз като цяло съм влюбена в нюдовете, и mauve - тата, но ще поръчам сигурно всички мостри, за да ги пробвам. Преди не успях да си пасна с никое от UCR - старите имам предвид - новите не съм пробвала.

# 712
re_ge, благодаря за описанията! Аз като цяло съм влюбена в нюдовете, и mauve - тата, но ще поръчам сигурно всички мостри, за да ги пробвам. Преди не успях да си пасна с никое от UCR - старите имам предвид - новите не съм пробвала.

Част от нюдовете просто бяха изхвърлени пари. Никакъв цвят.
Примерно карамел комфорт, Лашъс Пиич, Натурал Флаш, Пинк Ревиъл - това е просто ФДт на устните.
Сравнително мек нюдов цвят е Уарм хони , той е по бежевеникав без червено или розово в цвета, Тендер Мауви е също нюдов но леко розовеникаво сливово, много естествено. ТИй розе е също неутрален цвят но не нюдов 9нещо средно между кафяво бежово сливово - хубав цвят но плътен . А останалите цветове направо къртят мивки Пеони, фиг, коралите , които взех ... . Просто не ми се мисли червените какви са светофари.

Забравих да спомена Криими мелон - много интересен хубав цвят , розовеникаво прасковен, кремообразен, свеж за по-светъл цветотип жени.

Старите УЦр и аз нямах нито едно любимо.

# 713
  • Sunshine state
Много се чудя на шампоана и балсама за обем от 3та кампания.  newsm78 Мисля да ги поръчам наред със спрея и да видя дали ще имат ефект. А какво мислите за маската за коса с черен хайвер?  newsm78

# 714
Искам да попитам какво мислите за Енергизиращ почистващ крем с китайски женшен на planet spa. Главно ме интересува дали ще става за почистване на грим  newsm78

# 715
Искам да попитам какво мислите за Енергизиращ почистващ крем с китайски женшен на planet spa. Главно ме интересува дали ще става за почистване на грим  newsm78
аромата му е чудесен, не се пени, ако кожата ти е по-суха ще е чудесен, защото не изсушава. Относно грима, аз не го ползвам за сваляне, а само като почистващо средство,  затова не мога да ти кажа.

# 716

Аз искам линкове (че не ми се търси  Blush).Не на нюдове, че с тях съм се затрупала. Да вметна, че много ми пасна цвета на това - melondrama .

Ако сте срещали отзиви и за това, моля за линк -.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 11:27 от martinidan

# 717

Не става за почистване на грим - само на натрупаните мръсотии от деня по лицето.

# 718
Не знам защо, но съм предубедена към серията Colour Trend. Пробвала съм само лакове и като качество направо нямам думи - за нищо не ставаха. Може би затова.

# 719
Аз искам линкове (че не ми се търси  Blush).

Потърси по напред в другата тема. или тук не си спомням  Постнах няколко линка преди седмица-две.

А какво мислите за маската за коса с черен хайвер?  newsm78

има няколко дами в темата,  на които много им допада. Даже я ползват без отмиване. Въпрос на коса явно.

Общи условия

Активация на акаунт