AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 430
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
Ефективен е и то много. Супер овлажняващ и омекотяващ. Кожата става страхотна след него, но аромата наистина не се харесва от всички. По-силен и т.нар. "ориенталски" тип. Аз обожавам такива, затова ми е любим. Heart Eyes

# 736

Пише, че миришел прекрасно и трябва да се използва малко количество, но не бил добър като пилинг и изчезвал веднага след като докоснеш кожата. Не, че това ще ме спре от покупка. Joy

На натуралс ексфолиантите всичките са такива.
последно се излъгах да си взема с ягода- ами той изчезва някъде, да го сложиш на гъба не става, да скрабиш с ръце направо по кожата - отива половин туба на къпане. Никак не му разбрах предназначението.

# 737
Ефективен е и то много. Супер овлажняващ и омекотяващ. Кожата става страхотна след него, но аромата наистина не се харесва от всички. По-силен и т.нар. "ориенталски" тип. Аз обожавам такива, затова ми е любим. Heart Eyes

Ако наистина и при мен е ефективен съм склонна да си поръчам пак Simple Smile все пак никой няма да ми мирише краката  Joy а ако някой все пак го направи може да му хареса аромата Joy Joy Joy

# 738
  • Стара Загора

Пише, че миришел прекрасно и трябва да се използва малко количество, но не бил добър като пилинг и изчезвал веднага след като докоснеш кожата. Не, че това ще ме спре от покупка. Joy

На натуралс ексфолиантите всичките са такива.
последно се излъгах да си взема с ягода- ами той изчезва някъде, да го сложиш на гъба не става, да скрабиш с ръце направо по кожата - отива половин туба на къпане. Никак не му разбрах предназначението.

Нормално, цената им ниска и качеството ще е такова. Имала съм с ванилия, още при първата проба го засилих. Не повторих, но този единствено заради шоколада ще го взема. Щом свършва бързо - супер. Шкафовете са пълни, така че това е най-малкия проблем. Heart Eyes Mr. Green

Ако наистина и при мен е ефективен съм склонна да си поръчам пак Simple Smile все пак никой няма да ми мирише краката  Joy а ако някой все пак го направи може да му хареса аромата Joy Joy Joy

Аз последните дни си привършвам старата опаковка за стъпалата, там наистина аромата няма да го усещаш. Много добре се отразява и на тях, омекотява чудесно. Peace

# 739
Не повторих, но този единствено заради шоколада ще го взема.

Ейвън предлагаха пяна за вана бял шоколад - аз и всичките ми приятелки още въздишаме по нея.
Дано я върнат някога.

# 740
  • Стара Загора
Не повторих, но този единствено заради шоколада ще го взема.

Ейвън предлагаха пяна за вана бял шоколад - аз и всичките ми приятелки още въздишаме по нея.
Дано я върнат някога.

Оооо, и аз я имах. Бяхме я разделили с приятелка. Даже май и тубата пазя, както и на още 2 - пина колада и с бонбоните. Mr. Green

Скрит текст:

А с шоколад в момента имат Орифлейм:

- кафяв http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30334
- бял http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30115

Преди години също имаха за Свети Валентин - гел за душ с черен и крем за ръце с бял шоколад. Бяха страхотни. Heart Eyes Още си пазя тубичката от кремчето. Blush

Скрит текст:

А в момента у дома съм започнала този лосион и спрея, страхотни са. Crazy

Човек търси снимки на козметика, гледайте какви изкушения излизат. hahaha ooooh!

# 741
Mомичета,да питам за крема за ходила с водната лилия на ПЛАНЕТ СПА,кубав ли е като аромат и омекотява ли кожата? С 2 думи става ли?  bouquet

Да, страхотен е. Както като аромат, така и като ефект. Heart Eyes
Благодаря,мила! Тогава да поръчвам смело. Joy

# 742
Mомичета,да питам за крема за ходила с водната лилия на ПЛАНЕТ СПА,кубав ли е като аромат и омекотява ли кожата? С 2 думи става ли?  bouquet
Ето моето обширно мнение Grinning   bouquet
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2013/12/avon-planet-spa-e … secrets-hand.html

# 743
Ето моето обширно мнение Grinning   bouquet
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2013/12/avon-planet-spa-e … secrets-hand.html

Благодаря,за отговора мадам! Още повече взе да ми харесва.  bouquet Heart Eyes

# 744
  • Sunshine state
Червилата на Колор Тренд са ми любими отдавна,понеже са много трайни. Този цвят,който сега си взех-Шугър липс,беше за последен път в брошурата и за съжаление няма да мога да си го поръчвам и занапред. Цветът е сходен с  Дол Пинк само,че е малко по-виолетов. Харесвам наситено червени и ярко розови нюанси,та да не ви учудва изборът ми.  Simple Smile
Ето и обещаната снимка:
Скрит текст:

Благодаря за отзивите за маската с черен хайвер.   bouquet

# 745
iv4enceto_91 с тези коментари на захарен завод го обърнахме  Mr. Green и на мен много ми харесват тези аромати, но след като се намажа и имам чувството, че съм в захарна вода потопена цял ден  Joy и въпреки това и мен всеки път ме изкушават thumbsup

# 746
Всички заповядайте в новата тема тук :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763776.new#new

Пупитка
Не се вижда снимката а ми беше любопитно да видя цвета на червилото!

Общи условия

Активация на акаунт