МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 14

• 46 761
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние взехме също бонбони и торта. Тортата я оставихме в кафето и им казахме, че има торта за тях, когато имат възможност да слязат да си хапнат, бонбоните дадохме на сестрата, която ни изписва да ги качи в отделението пак Wink
На Татарова си й направихме отделен подарък, аз го избирах, надявам се да й е харесал и да си го ползва със здраве!
Скрит текст:
Даже като отидох да ми свалят конците и и казвам "Д-р Татарова, а вижте на Вас какво ви донесе бебето"  Joy  Нали беше по Коледа и бате Борко получи подарък и от бебето  Wink  и така му го поднесохме "Борко, виж на теб какво ти донесе бебето" после имаше 1000 въпроса, "ама с подаръка ли излезе от корема"  hahaha и "в ръчички ли го държеше"  Joy  представям си картинката, която главата му рисува  Crazy

# 661
Ние взехме също бонбони и торта. Тортата я оставихме в кафето и им казахме, че има торта за тях, когато имат възможност да слязат да си хапнат, бонбоните дадохме на сестрата, която ни изписва да ги качи в отделението пак Wink
На Татарова си й направихме отделен подарък, аз го избирах, надявам се да й е харесал и да си го ползва със здраве!
Скрит текст:
Даже като отидох да ми свалят конците и и казвам "Д-р Татарова, а вижте на Вас какво ви донесе бебето"  Joy  Нали беше по Коледа и бате Борко получи подарък и от бебето  Wink  и така му го поднесохме "Борко, виж на теб какво ти донесе бебето" после имаше 1000 въпроса, "ама с подаръка ли излезе от корема"  hahaha и "в ръчички ли го държеше"  Joy  представям си картинката, която главата му рисува  Crazy

TDI много сладко това с баткото,миличкия какво ли си е представял-как излиза бебето с неговия подарък. Wink
Благодаря за разяснението,с процедурата с почерпката.Тъй като и аз щях да се чудя какво и кога да нося..

# 662
Здравейте искам да попитам след дата на термина,през колко време трябва да се ходи за запис на тонове,нужен ли е преглед(какво включва той,на ехограф ли те гледат?или ....)какво се заплаща за него,трябва ли предварително да се запази час. Не водя ЖК при лекар от Девата

# 663
Твоят АГ какво ти препоръча? По принцип всеки ден се ходи на запис на тонове. Гледа се й плацента, води и т.н.

# 664
 И аз съм на път да пренося, днес бях на тонове в окръжна, Девата ми идва далече. Моето аг ме вика на 5-ти за преглед, т.е. 4 дни след термин, ако не родя до тогава. В окръжна казаха, че тоновете са наред, но ако пренося повече от седмица е добре да влезна в болница.
 Доколкото съм информирана това може да се случи и в Девата по клинична пътека. Смятам утре да се обадя да питам какъв е реда.

# 665
Днес и аз ходих на тонове в Св.София,каза че леко за изравнени но не е опасно може би спи бебето,утре ми е термина,мисля в събота да отида в Девата за по сигурно,но ми казаха за преглед,та мисълта ми беше трябва ли предварително да се обадя и какво ще представлява само тонове или и други неща,какво се заплаща,иначе моето АГ ми каза всяка седмица да ходя до термина,последно като  бях на консултация каза ако не съм родила в началото на март да звана за преглед.

# 666
Ако си само за тонове в Девата, няма нужда да званиш. Отиваш и на място някой стажант ти прави записа, но виж за преглед не знам как стоят нещата. Иначе не се притеснявай от равните тонове, най-вероятно наистина спинка, аз за това преди да отида си го събуждам с малко шоколад. Wink

# 667
Blagodarq za infoto, osven i az hapvam shokolad v sabota i otivam na tonove

# 668
kpetkova пиши ако си ходила на преглед да кажеш как е минало. И аз мисля събота или неделя да отида, ако има кой да ме прегледа, че в делничен ден няма кой да ме закара, а не ми дават вече да шофирам!

# 669
  • Пловдив
alyaa, денонощно има кой да те прегледа, не се притеснявай.

# 670
Здравейте момичета! Чак сега успях да открадна миг за форума. Все още не съм свикнала с бебчо, много е хубаво, но и доста изморително да си майка. Безсънието вече ми идва малко в повече, но ще свикна, това са бели кахъри. Веднага разказвам как премина моето раждане. Вече се бях притеснила, че ще пренося, но родих 2дни преди термина. Вечерта на 17-ти ме хванаха болките и с таткото се натоварихме на колата и потеглихме към Девата. Там ме сложиха на една количка и право нагоре. Настаниха ме в предродилна зала.
Поставиха ми епидуралния катетър, а когато разкритието ми стана достатъчно, ми сложиха упойката и се започна с напъните. През цялото време, преди раждането се притеснявах че няма да се справя, може би защото от самото начало на бременността си бях наумила да раждам със секцио. Д-р Татарова, обаче успя да ме убеди да пробвам нормално.
И така започнаха напъните, усещах контракциите леко. Родих за около половин час и много се радвам, че избрах да родя нормално. Не усетих кой знае какви болки, страхът ми само беше в повече. Още веднъж благодаря на д-р Татарова и на целия екип на АГ-то, специални благодарности и на ак. Бекир, която много ми помогна   bouquet

# 671
moly_d, честито бебче! Много здраве и радост в живота ви!   bouquet

# 672
Kpetkova, всичко нормално ли е с бебо?

# 673
Да всичко е наред,дано и до края да е така  Simple Smile

# 674
Момичета, знам, че не е тук мястото да пиша, но тази тема е доста четена и затова се обръщам към Вас. Снощи с таткото правихме секс, ама доста се бяхме развихрили. Когато той свърши, леко прокървих, нито усетих болка, нито нищо, а и след малко бебо си мърдаше. Мисълта ми - не отидох на лекар и то умишлено. Знам, че сега ще започнете да ме хокате. Както и да е, чувствам се напълно  нормално, секс повече няма да видя, то е ясно. На други мами случвало ли им се е? Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт