МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 14

• 46 741
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Днес имаш ли пак кървене или само снощи след секса.

# 676
Само снощи след секса и то веднага спря.

# 677
Здравейте, да се похваля и аз: след 4 дни преносване на бял свят се роди Кристия  Heart Eyes .
 Отидох за запис на тоновете, ама та една сестра там като ме видя и вик а" Ама ти не преносваш ли ? я влизай за преглед! " Та се оказа че съм с 2,5см разкритие  и директно ме качиха горе.
Включиха ме на система в 17ч. и в 20:45 родих Simple Smile .  Всичко  се разви  много бързо.
Всички от персонала се държаха много любезно, много съм доволна. Мен ме изписаха на 3-я дн , а Криси на 5-я (беще на антибиотик ). Ходихме й на свиждане, показваха ни я , обясняваха ни всичко , носихме и кърма.......
Относно въпроса на  kpetkova , на мен доктора ми каза да ходя през ден на тонове, когато преносвах.
Хубава вечер ви пожелавам , за отивам да строя лего с боткото , докато бебека спи Simple Smile

# 678
 Честито iucka да е много здрава малката госпожица и много да радва домът ви.
 Аз днес ходих на преглед, само 1 см разкритие, а имам болки от 3-4 дена. Ако не родя до 2 дни пак тонове и може би ще ме приемат направо. А все ми се ще всичко да тръгне от само себе  си.

# 679
Честито iucka, бъдете здрави с беборанката! Simple Smile

# 680
  • Бургас
Честито дъщеричка, iucka!Да Ви е жива и здрава!

# 681
Честито за дъщеричката!Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва!

# 682
iucka, честита рожба! Много здраве и радост в живота й!   bouquet

# 683
Ихаа, колко бебчета тези дни! Да са ви живи и здрави момичета. Още малко остава и аз да се хваля. Честит национален празник на всички  bouquet Hug bg

# 684
 bg Честит 3-ти март!И нека се раждат повече българчета!

# 685
Здравейте,бихте ли ми казали какво е необходимо за майката и бебето за престоя в болницата ?

# 686
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Iucka, честита радост! Да ти е жива и здрава!  Hug

Здравейте,бихте ли ми казали какво е необходимо за майката и бебето за престоя в болницата ?

Приготвяш си багажа все едно отиваш на хотел - само кърпа и чехли за баня в допълнение, или - лични принадлежности - четка и паста за зъби, ако искаш душ гел, шампоан, интимен гел, ако не - долу в кагето ги има, както и подплънки за кърмачки, дамски превръзки. Ластичка за коса, зарядно за телефон, лаптоп при желание - има интернет  Peace И разбира се бельо - сутиен за кърмачки, най-добре, чорапки, жилетка,( в случай, че решиш да слезеш до кафето), друго не се сещам... за бебето само за изписването дрешки помня, че трябваше - нищо друго.

Леко раждане  Hug

# 687
моя багаж беше същия като написаното от TDI +мокри кърпи, носни къри  и  1пакетче солети (беше си приготвено в багажа за всеки случай - да не умра от глад  Animal Pig )

# 688
Момичета, кажете къде в Бургас продават сутиени за кърмачки и има ли големи размери, нещо от сорта на 100D Embarassed ?

# 689
Аз моите си ги взех от HM, даже не са скъпи; а има  и едни удължители за увеличаване на подгръдната /като тези http://raponchi.com/index.php?route=product/product&product_id=444 / , за чашката няма спасение Wink

Общи условия

Активация на акаунт