Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 73 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet ,за темата ,много нови неща научавам.

БЛАГОДАРЯ!!!

# 16
  • Бургас
svedd, благодарности за новата тема    bouquet

# 17
Успех на новата тема и дано я изпълним само с положителни емоции.

# 18
Прекрасна нова тема !  Hug Момичета, знам, че не е тук темата, но пък и знам,че можете да ми отговорите. Понеже доста от вас ми препоръчаха восъколеене и поизчетох материали посветени на тази тема, но открих мнения, че църковните свещи били фалшиви.......на вилата има восъчни пити останали от съпруга ми, но как да определя какво количество се равнява на 9 свещи пък  newsm78 и понеже ме беше срам да задам пореден глупав въпрос още не съм се восъколяла, ама ето на-престраших се да питам  Embarassed

# 19
  • на последния етаж
е църковните свещи били фалшиви
Така ли? Не съм чувала.  Thinking
Дано новата тема е изпълнена с много позитивизъм и настроение!  Simple Smile

# 20
Заповядайте един позитивен линк за парите и нашето отношение към тях Simple Smile

http://hooponopono-chudesa.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0% … 1%80%D1%8F%D1%82/

Приятно четене и успешен ден! Hug newsm51  animal085

# 21
Прекрасна нова тема  bouquet Пожелавам на всяка една от нас да има с какво да се похвали в нея!
Хубав ден, мили момичета  bouquet

# 22
Благо-даря за новата тема! Благо-даря и за всички позитивни намерения, емоции и напътствия, които ще си даваме в новата тема!

# 23
Здравейте , за първи път попадам на тази тема , но ми хареса изключително много ,
записвам се  Hug
Хубав и ползотворен ден на всички    bouquet

# 24
  • Бургас
да дам тласък на добрите новини в темата
тези дни макар дупките,в които  продължавам да изпадам,съм доволна от себе си,защото това се случва все по-рядко и се случва за все по-кратко,като вече успявам да се справям доста често и сама,без да е нужно да се оплача на някого за да ми мине (почвам да достигам до нивото да съм си самодостатъчна  Laughing  )
Та в този ред на мисли,като съм чела и другите,съм се убедила за себе си,че когато човек умее да намери положителното във всяка една ситуация нещата,за които е мечтал започват да му се сбъдват.Е ,повярвах в това и ми се случи.Не е кой знае какво за някой ,но за мен е знак.
Днес се сдобих с една мечтана за мен палитра сенки,не ми е в списъка с желания,но беше в списъка  в мислите ми,там си имам и други желани неща и вярвам,че това е началото на всичко,което съм чакала,имам търпение и знам,че всичко ще се случи в най-подходящото време,по най-подходящия начин,без вреда за никого
 Hug     Heart Eyes

# 25
  • Canada
Благодаря за уютната тема Сведд  Hug

Днес се сдобих с една мечтана за мен палитра сенки,не ми е в списъка с желания,но беше в списъка  в мислите ми,там си имам и други желани неща и вярвам,че това е началото на всичко,което съм чакала,имам търпение и знам,че всичко ще се случи в най-подходящото време,по най-подходящия начин,без вреда за никого
И аз имам списък с желания в мислите ми, които се изпълняват с лекота в подходящото за мен време  Peace

# 26
# 27
Сведд, за пореден път благо-даря  baloni
има нови неща на първа страница smile3501

# 28
Огромно благодаря за новата тема. newsm51 smile3525.

# 29
  • София
svedd, благодаря за прекрасната тема!  newsm51 Дай Боже все така да си помагаме в трудни за нас моменти.  

Рогът на изобилието пожелавам на всички вас, вълшебници:

Общи условия

Активация на акаунт