Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да определим количеството на свещите при леене на свещи?
Какво представлява квантовата синхронизация?
Какво е Хоопонопоно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да определим количеството на свещите при леене на свещи?
При леене на свещи, количеството на използвания восък може да се определи по различни начини. Например, ако използвате восъчни листове, можете да изрежете един лист за всяка свещ. Ако използвате восъчни блокчета, можете да измерите количество, което е равно на 9 свещи. Важно е обаче да имате предвид, че различните размери на свещите могат да повлияят на точното количество восък, необходимо за процеса.
-
Какво представлява квантовата синхронизация?
Квантовата синхронизация е метод за подпомагане на друг човек с проблем, който също така помага и на изпълнителя на процеса. Техниката включва изясняване на оплакването, определяне на силата на болката, формулиране на положително намерение и разглеждане едновременно от две гледни точки, което води до усещане за спокойствие. Важно е да не бъдете пристрастни към резултата и да забравите упражнението след извършването му.
-
Какво е Хоопонопоно?
Хоопонопоно е хавайска практика за помирение и възстановяване на взаимоотношения. Той се използва за постигане на вътрешен мир и премахване на негативни емоции. Състои се от изречения като „Съжалявам“, „Моля, прости ми“, „Благодаря ти“, „Обичам те“, които се повтарят с цел изчистване на вътрешните конфликти и постигане на хармония.
-
Какво е Фън Шуи?
-
Какво представлява дървото на парите в контекста на Фън Шуй?
Бях си обещала по празниците да не тровя темата, обаче ,явно чувството ми за справедливост е свръхболезнено и искам да ви споделя нещо, без да се оплаквам и да ви питам ....Що така бе ,Миме?! Та продължението на историята. Нали ви казах, че след изказаните съжаления и т.н. човекоподобното, щото само по дрехите можеш да го познаеш, че е човек изгрюхтя, обиди ме и т.н. Оказа се ,обаче, че не си бил платил гражданска и каско, а иначе има пари да си купи нова кола. Сега изнудва колежките да му платят за да си възстанови щетите. Едната го оправдава напълно и се държи като зомбирана.....тази, която ме тормозеше заедно с него и тази, на която аз звъня и се притеснявам, защото след седмица отключи стрес и, аз понеже съм патка и понеже знам, че има голяма вероятност да отключи паническо разстройство.......и въпреки всичко, което ми е причинила ми е мъчно, защото е самотна майка като мен и треперя да не изпадне в по-сериозен шок. Но на другата ,която винаги е свикнала да живее на широко след катастрофата са връчили предизвестие на мъжа и, а благодарение на неговата заплата тя имаше охолство, защото нашите са смешни направо, едва покриват консумативите ни. Питам аз сега, защо главния виновник се разхожда спокойно и вилнее, а на тях точно пред най-красивите празници се случва това. Защо няма възмездие.....ето те ще мизерстват и ще му платят щетите.......от страх, вероятно. Получих намек, че и аз понеже съм в екипа трябва да помогна, а аз бях в болнични. И също така питам, понеже бях замразила проблема с колегите в хладилника.........мога ли само този тиквеник като име да го замразя. Година и два месеца го наблюдавам. Поведение на психопат..........Не знам защо едната колежка, въпреки че вижда какво прави скача и го защитава като тигрица.....дори за катастрофата..............Много дълъг стана поста ми, но разчитам на мъдростта ви......аз не съм спряла да си пиша утвържденията и да работя върху себе си, обаче след тази ситуация се разхождам като тигър в клетка и сън не ме лови......
Недей да чакаш още, а действай! 
Опс, ама само името му ли, или да включа и проблем?
Тъпа, нооооооооооо упорита блондинка.
Ще се старая да говоря само положителни неща за себе си

Ако се сещате за ваши си такива ограничения, също може да се открием, то при хората са сходни нещата, все пак