ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 306
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Агнес, личните карти и нотариално заверена декларация. Това за приятелката ти, която в Майчин дом ще ражда ли?

Таничка, разкошни шапки! Искам и на мен да оплетеш, не на децата, на мен! Някога, когато имаш време Heart Eyes

Глупи, домързя ме  Embarassed Утре ще се пробвам Simple Smile А парите ги чакай около 26-28, принципно срокът е 15 работни дни след представянето на документите. Дано Марти се оправи, а Ками да я подмине! Гуш!

# 76
Терп мерси  Hug Да, за нея. Неделя пътува за София и веднага ще постъпи в болницата. В тази нотариално заверена декларация какво трябва да пише, понеже в Русе не се изискват такива документи и едва ли нотариусите ще са на ясно.

Аз току що видях, че моя приятелка, която замина да работи в София има бебе. Че и сватба видях по снимки. Много се зарадвах, обаче изобщо не очаквах. Направо чак треперя от кеф за тях. Много се радвам.

Утре първите 100 пред магазина ще получат ваучер http://www.hm.com/bg/opening-campaign-bg512

# 77
  • София
Агнес, като роди ще я "побутнат" акушерките да си занесе документите. Таткото ще трябва да отиде при нотариуса с двете лични карти,там ще попълни декларацията (имат я нотариусите), носи я на майката, тя я дава на акушерките и това е. Нито време отнема, нито нищо, е, малко пари де, но не повече от 20 лева.

# 78
Момичета, пак ХЕЛП  Praynig

Какви документи са необходими за София за припознаване на дете от баща му в родилното?

Здравейте Simple Smile
Терп, благодаря за хубавата тема  Hug
личните карти на родителите и нотарилано заверена декларация,до колкото знам от познати така са вадили документ за препознаване.Дано съм била полезна  Hug

# 79
  • Бургас

Таничка, разкошни шапки! Искам и на мен да оплетеш, не на децата, на мен! Някога, когато имаш време Heart Eyes

нямаш грижи...само се нареди на опашката Simple Smile

# 80
терп, пламена много много благодаря  Hug Сега ще и звънна да и кажа.

# 81
agnesana, забравих да кажа нещо за Амазон. Ако се абонираш за новости ето тук: http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&n … pf_rd_i=355005011  ти изпращат код за -20%, който важи за дрехи, обувки, аксесоари, условието е продавача да е Амазон  Grinning

# 82
Ro.koleva, ми пиши по често тогава  Simple Smile а пък може и да намериш някоя мама заедно да бутате количките

Сега за майчинството не се гледа кога е родено бебето, а кога е бил термина. Тогава свършва последния болничен

Шаловете ми харесаха, но ми изглеждат много сложни за плетене.

На мен ми пораснаха краката, след всяка бременност с по половин номер. Нищо не ми става от старите обувки

# 83
  • Зеленият рай в сърцето на България
Терп мерси  Hug Да, за нея. Неделя пътува за София и веднага ще постъпи в болницата. В тази нотариално заверена декларация какво трябва да пише, понеже в Русе не се изискват такива документи и едва ли нотариусите ще са на ясно.

Shocked Много странно, как няма да искат декларация за припознаване в Русе, на какво правно основание вписват бащата, когато няма брак с майката? ЗГР е за цяла България ... и в нашия малък град нотариусите са запознати с въпросната декларация.

Таничка, чудна е шапчицата с цветовете на дъгата, а куклата в нея още повече. Браво за майсторлъка.

# 84
Агнес направо изложи градът ни отвсякъде,искат и тука такава декларация,когато нямаш сключен граждански брак.Като те видят,че си омъжена не искат документи,защото автоматично детето се пише на името на съпруга,дори да не е негово детето.

Аз можеби пак съм първа със захранването,но днес опитах с картоф,3-4 лъжички и дадох само и не можах да разбера дали и хареса.Сложих и от АМ и го направих по-рядко пюрето,утре мисля пак само картоф да и дам и след два дни и моркова да включа.

Таничка на една кука ли плетеш?Разкошни изделия си направила.Когато бях малка баба ме беше научила да плета на една кука и бях много добра,но сега не знам дали ще се справя ако опитам.

Цяло лято говоря,че са ми пораснали краката и ми се смеят или били ми отекли краката,педикюрът ми пречел и какво ли не,но никой не ми вярва,но сега като ви чета съм напълно сигурна,че съм за следващия размер обувки.

# 85
  • Бургас
Дейзи хич не са сложни дори Simple Smile

Мерси за комплиментите Фро Simple Smile

Ели, на 1 кука да....аз до скоро можех само на 2 ама се зарибих от едни клипчета в нета и се научих и на една Simple Smile

# 86
Таничка, страхотни нещица - ако имаш взъможност, би ли ми пратила от къде гледаш моделчетата за шапките. От много време се каня да се науча да плета на една кука и мисля, че снимките ти ми подействаха много мотивиращо Simple Smile

# 87
Мисти, браво на малката героиня. Много добре си наддава детето, явно наистина и стига. А вие на колко хранения сте общо или се кърмите на поискване? Ние сме горе долу на 6 с малки изключения когато е на 5. Слава Богу, вече нямаме нощно хранене - яде последно между 10 и 11:30, както се получи и после го вдигам някъде между 6 и 7 сутринта. Ликенда го пробвах да не го будя в 6 и си откара до към 9, когато пак аз го събудих, но така ги докарахме само до 5 хранения. А аз в края на втория месец тъкмо бях решила да го мина на 5 през 4 часа, но докторката му ми се накара и каза, че трябвало да са 6. Пък после ми разправя, че бил наднормен - иди и угоди ако можеш. Та аз това исках да ти кажа, че сме подминали 7кг, но той си е пухкавичък и едър, макар че на дължина май вървят еднакво двамата - и нашия е някъде към 60 и малко.

За памперсите ние нашия калпазанин още го мъчим с 2ката на белия Памперс, но има още само два инутре минаваме на 3ка. Честно казано не мога да разбера как се определя размера - и 2ката му е до ре на кръстчето, но му прави чертички. Обаче и тройката, с която пробвахме, също му остави такива. За протичането ми е правил проблеми само 1-2 пъти, но пък доста често си цапаме дрехите - предимно си омазва гръбчето или покрай крачетата. Той продължава да пълни памперса почти след всяко ядене, не знам защото е на кърма ли, пък нали уж трябваше да се разредят сканията като порастват?!

Агнес, за припознаването има два варианта - преди и след раждането, обаче не помня точно как беше врътката (разучавах ги навремето преди да подпишем с ММ). Та единия вариант е предварително да признае мъжа всички (май) бъдещи деца от тази жена, но май пак се правеше при нотариус.

Таничка, творенията ти са много хубави!

Така ни зарибихте с тези столчета Bumbo, че сега сме се заредили да чакаме няколко търга в ибей. Ама поне това мислм да си го вземем на старо, че сумати пари отидоха този месец покрай малкия. Татко му му хареса един уред за пюренца на авент - тяло с кана отгоре. Като сложиш каната в едната посока - готви на пара, като я обърнеш - пасира. Та сега си я чакам да ми дойде от английско с габко.

Хайде лека нощ от нас !

# 88
Леле, нямаше ме за малко и изписахте цялата тема Simple Smile Как сте?
При нас нещата са добре, само дет малкия постоянно иска да го гушкам или да ми е на гърдата и се чудя дали млякото ми му стига...и се е научил да идава едни пискливи звуци Grinning

# 89

Shocked Много странно, как няма да искат декларация за припознаване в Русе, на какво правно основание вписват бащата, когато няма брак с майката? ЗГР е за цяла България ... и в нашия малък град нотариусите са запознати с въпросната декларация.

Ели хич не ни излагам. Аз нямам брак, и двата пъти мъжът ми идва в родилното и си подписа документа, който аз саморъчно попълних деня след секциото, с имената на детето, моите имена и неговите имена и адресите. Никой никога не е искал заверена декларация от нотариус. Нито на мен нито на никоя родила, която аз познавам (пък хич не са малко).

Ако не сте заБлязали  Wink аз пак съм сомнамбул  Whistling

Аква снощи съобщих на ММ, че съм яко загазила. Той ме погледна уплашено и попита защо. Отговорих му, че вече знам и мога да пазарувам от Амазон  hahaha

Между другото докато киризих снощи сайта и ми се мерна едно такова столче бъгабу? за 15-16 паунда в намаление.

Общи условия

Активация на акаунт