Отговори
# 420
  • в рока
  superuu LaughingДес,събуди ме ,бе

# 421
Искаш да ти пращам пишки на лс, а? Laughing И сериозно го повярва, че ще го направя?! Ти си уникум, рожбе. Laughing От кой психодиспансер те изтърваха, кажи малко. Wink

ами не, пишката си я предложи сам, аз по-скоро бях за кравешкяи поглед...ама както и да е...

# 422
  • в рока
Ей,ама все повече се борите да вземете  приза  Laughing

# 423
Касита,
Скрит текст:
за краткото време в което съм във форума, ми направи впечатление, че си много цинична. Мисля, че трябва да те има в номинациите. Оправдаваш максимата, че кльощавелките сте злобнички.

Grinning Айде ся и Касита подхвана. Тая е пациент камикадзе.

# 424
Ей,ама все повече се борите да вземете  приза  Laughing

Приза отдавна е спечелен от гласуващите  Mr. Green

# 425
  • в рока
Айде,бе,дали е така при всяка категория Crazy
Дай път на младите ,че тук се размятат вече и пишки

# 426
  • London
Марая, Касита е от малкото форумци с повечко стаж тук, които не са в ролята на вълка в овча кожа. Тя просто в случая вметна, че това нещо тук се прави от години и да не се изненадваме много.

Трой, много хубав пост. Душичката ми. Hug

# 427
Скрит текст:
Ами не знам кой е за психиатър. Аз която просто изразявам мнение, или жена, която се прави на мъж и се крие зад мъжки профил.
Касита не съм я подхванала, писаха ми вече, че съм сбъркала. Касита има доста ударен език, помня от темата за суетата, че беше доста слаба. Първо ми идва наум, че е толкова ударна от злоба, но може да е цинизъм от премъдряване...знам ли...

# 428
  • Другата България
Трой, писах ти нещо, върни се и прочети. Всяка година е нова кофата на форумските лайна. Поне се радвай, че тази година сте бая клозетите.
Касита,
Скрит текст:
за краткото време в което съм във форума, ми направи впечатление, че си много цинична. Мисля, че трябва да те има в номинациите. Оправдаваш максимата, че кльощавелките сте злобнички.

newsm80 newsm80 Давай Марая, ти си моя фаворит, казах го аз още преди  да се заиграете по Трой всички, ама на....

# 429
Скрит текст:
Ами не знам кой е за психиатър. Аз която просто изразявам мнение, или жена, която се прави на мъж и се крие зад мъжки профил.
Касита не съм я подхванала, писаха ми вече, че съм сбъркала. Касита има доста ударен език, помня от темата за суетата, че беше доста слаба. Първо ми идва наум, че е толкова ударна от злоба, но може да е цинизъм от премъдряване...знам ли...

нека не бъркаме цинизъм с вулгарност Simple Smile
Цинизма е философия, така че вулгарността няма нищо общо с нея Peace

# 430
 Joy Joy hahaha hahaha И кво Аржан се превърна в Сребрина?

# 431
Сега чакате Касита да ме изяде с парцалите, и да нахраните настървените си душици...Пък сега, ако кажа нещо лошо и за Дона съм форумен труп, нали така?  Laughing
Мери Ан, представям си те като Императора в Гладиатор, който се облизваше при мисълта за кръвта, която ще се пролее на арената. Ама ще те оставя с изплезен език  Laughing

# 432
  • София
Сега чакате Касита да ме изяде с парцалите, и да нахраните настървените си душици...
Виж как си знаеш.  Joy

# 433
Сега чакате Касита да ме изяде с парцалите, и да нахраните настървените си душици...Пък сега, ако кажа нещо лошо и за Дона съм форумен труп, нали така?  Laughing
Мери Ан, представям си те като Императора в Гладиатор, който се облизваше при мисълта за кръвта, която ще се пролее на арената. Ама ще те оставя с изплезен език  Laughing

Опитваш се да ми грабнеш приза под носа май  Mr. Green

# 434
Касита ще ти каже само едно, Марая, не всичко, което лети по теб са плюнки, може и дъжд да има.
Или по-просто и не цинично казано, не всички сме ти врагове.

Общи условия

Активация на акаунт