Отговори
# 465
Верно, че тя имаше аватар с разпукващи копчета и преливаща гръд, дали някой й е направил забележка, че е вулгарно това във форум за майки  Thinking
 Но недей, тя не ме обича, сега ще дотърчи да се възмущава, че я спрягаш с моя профил  Mr. Green

# 466
А ти разбра ли и какво изобщо разбра ? Време ти е да се откажеш от учителската професия, струва ми се  Mr. Green

боги, теб те чака специална номинация...

# 467
Аз пък за никой нищо не съм измислила  и едва ли ще измисля... Rolling Eyes

# 468
  • София
Верно, че тя имаше аватар с разпукващи копчета и преливаща гръд, дали някой й е направил забележка, че е вулгарно това във форум за майки  Thinking
 Но недей, тя не ме обича, сега ще дотърчи да се възмущава, че я спрягаш с моя профил  Mr. Green
Правиха и забележки, да. Аз съм засичала няколко пъти.

# 469
  • в рока
Аз разбирам някой потребител да те дразни,но това вторачване в аватарите ми идва прекалено

# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти пък, Пурко- аз и Акаша колко малинки сме отнесли за своите Laughing

# 471
  • Канада
Мен пък аватара на Тумбалумба ме забавляваше.
Номинации за най-дразнещ аватар ...

# 472
  • Ямбол
....Време ти е да се откажеш от учителската професия, струва ми се  
...
Един да спася от такова слабоумие, все е файда.

# 473
Правиха и забележки, да. Аз съм засичала няколко пъти.

Че кои са ТЕ да правят забележки на когото и да било за аватари или подписи. Завеждащи безвъздушните пространства.

# 474
  • в рока
т
Цитат
Ти пък, Пурко- аз и Акаша колко малинки сме отнесли за своите
 ShockedЗащо,бе ?Тва съм го пропуснала.

# 475
Ти пък, Пурко- аз и Акаша колко малинки сме отнесли за своите Laughing
Да не изопачаваме:)
Отнесохте не заради това, което е на аватара, а защото когато излезе аватарната мода преди 2-3 години масово народът се окичи с триптихи в максимално допустимия размер, и освен дето страницата се получаваше като детски лексикон, човек не можеше и да запомни никого с толкова чести промени. Не беше лично така да се каже:)
Аз лично още оттогава съм с изключени подписи ( не че е драма някаква, само споделям), въпреки че изпускам всички лентички за бременност, акане, папкане, сватби и разводи  newsm50
Като гледам накъде отива тренда, май ще се изключват картинките изцяло. То вече да те хване срам да отвориш бг мамма.

# 476
http://vitaminl.tv/video/885

# 477
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Рокси, поименни си бяха, та не е заради модите Joy. На мен не ми пречи де- трябва все с нещо да си изкупя вината, че въведох триптихите Whistling. И вярно за две години много шарено стана.

# 478
  • София
Да, бе, твоят с една изпъчена едрогърда все едно беше самата прелест... Stop

# 479

Общи условия

Активация на акаунт