Отговори
# 435
Някой може ли да ми каже как да преправя анкетата така, че да мога да дам трите си гласа за един кандидат?

# 436
Сега чакате Касита да ме изяде с парцалите, и да нахраните настървените си душици...Пък сега, ако кажа нещо лошо и за Дона съм форумен труп, нали така?  Laughing
Мери Ан, представям си те като Императора в Гладиатор, който се облизваше при мисълта за кръвта, която ще се пролее на арената. Ама ще те оставя с изплезен език  Laughing

Подценяваш ни, все пак някои сме доста отдавна у форума и познаваме по някой и друг стар педераст, та шоуто, което предлагате, е чиста бутафория, полуфабрикат. Направо си е шоо.

# 437
Някой може ли да ми каже как да преправя анкетата така, че да мога да дам трите си гласа за един кандидат?

Признай си, кой ти даде кюфтетата и бирата  Mr. Green

# 438

Инловмели.  Rolling Eyes

# 439
  • Другата България
Сега чакате Касита да ме изяде с парцалите, и да нахраните настървените си душици...Пък сега, ако кажа нещо лошо и за Дона съм форумен труп, нали така?  Laughing
Мери Ан, представям си те като Императора в Гладиатор, който се облизваше при мисълта за кръвта, която ще се пролее на арената. Ама ще те оставя с изплезен език  Laughing

Сладурана си ти, знаех си аз  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Инловмели
Как и е стария ник?

# 440

От къде да знам? Питат ме нещо, отговарям си. Mr. Green

# 441

Инловмели.  Rolling Eyes

Тази е слаба ракия, дай трите гласа за мен, а аз може да почерпя и с кебапчета  Mr. Green
Стария и ник мисля беше анонимната или нещо от сорта Simple Smile

# 442
Добре, само махни този аватар и слагай жълтите прашки.  Praynig

# 443

Страх ме е, глигана с чадъра дебне  Mr. Green

# 444
  • София
Страх ме е, глигана с чадъра дебне  Mr. Green
На жълтите прашки само коктейлно чадърче и то за украса.  Grinning

# 445
Трой, нарочно усилено се бориш да титлата виждам,  защо ти е?  Laughing

# 446
  • Канада
 Joy Joy Joy

Така не съм се смяла отдавна.
 "голямото оплюване 2013"  

# 447
То не е и смешно вече

# 448

Само Трой не разбра.

# 449
Трой, нарочно усилено се бориш да титлата виждам,  защо ти е?  Laughing
Как за какво бе Simple Smile В три номинации не можах да се вредя заради Лиляна, та сега като я няма, нямам намерение да изпусна тоя шанс Simple Smile пък и гледайки коко човека ме познават и гласуват за мен, направо ми гъделичка самочуствието  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт