Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ай стига с тия "организаторки". Ползвайте единствено число, моля. Аз и Чек броихме, но не ни струпвайте и други негативи.

# 511

Има едни други правила , никъде  неписани, които всеки си има според своето си аз,  на мене лично те ми пречат да участвам като обвинител в такава тема, не правилата на форума.

Шантал, ама как ще го играеш като Обвинител бе, след като ти пусна най- голямата вулгарна изцепка и всички ти ръкопляскаха  Laughing
А и си Първа Клакьорка на създателката на номинацията. И това не е плод на моята фантазия, ти многократно си го изтъквала като свръх постижение, че си толкова близка е еди коя си
Моля? За кое говориш не се сещам, коя тази най-вулгарна изцепка, снимката ми ли? Уточни, не очакваш да чета мислите ти.
А това че Богиня ми е  приятелка, приятна или приятно ни е.... не коментирам отношенията  ни, не те засягат.

# 512
  • London
Вярвай ми не го приемам толкова дълбоко, просто имам силно изразено чувство за справедливост и не понасям подобни клозетни изпълнения. Peace В тази връзка устата ми личност няма как да си затрае преди да е свалила няколко маски. Wink

Аз негативи не трупам, изумявам се, че организатора не е помислил какво включва. Ако някой няма акъл да предложи нещо такова, то се очаква др. да има акъл да му откаже. Peace

# 513
Пуснаха Малините, там се местим Mr. Green

# 514
Пуснаха Малините, там се местим Mr. Green

Аз отивам в данъчното, ако някой злослови по мой адрес, моля уведомете модератор.  Mr. Green

# 515
  • в сърцето на един мъж...
Цитат

Темата сама по себе си е жалка и цели открита обида към потребителите посочени в нея, и не по малко цинична.
Няма разлика между създадената номинация и това персонално да се обърнеш към някоя и да я наречеш в прав текст Тъпа Патка

Мадам, пак ще ме обвиниш в клакьорство, но я си припомни на миналите номинации каква номинация имаше? За най-дразнеща персона, нали, тогава не ви пречеше, че някой плюе по другите и цял форум се изреди да охраца някой. А сега що така скачаш? Да не би да боли? Тоя форум много двоен стандарт има, бе... за едни може да ги направи на мад и маскара, де що мине някой, да ги напопържа, пък за други - вулгарно било, непоносимо било, не било според правилата. А оная тема беше, така ли?
Катрала, като имаш чуство за справедливост, ай върни се една година назад, почети малко, помисли малко и тогава скачай като петел за бой.

# 516
  • София
Катрала, като имаш чуство за справедливост, ай върни се една година назад, почети малко, помисли малко и тогава скачай като петел за бой.
Същото я посъветваха няколко съфорумки, включително и аз.  Wink
Дори най-добронамерено беше посъветвана да не кибичи постоянно във форума, предвид състоянието й и факта, че се ядосва, но явно хем я сърби, хем я боли.

# 517
Е, че на "най-дразнеща персона" кое му е обидното, то си е комплимент.

# 518
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, Доне, според миналогодишната тема хич не беше комплимент.

# 519
Миналата година темата - "най-дразнеща" е била по изключение обидна ли?

Аз честно казано толкова злобна номинация като тази и толкова обиди и помия на куп да се изсипват върху нарочени потребители никога не си спомням да съм чела във форума.
И разбира се, че е нормално да се чувстват засегнати и да се опитват да се защитят по някакъв начин. Поставете се поне за момент на тяхно място.

# 520
Въпрос на нагласа, за мен по-обидна би била номинация "Мис Незабележимост" (то нямаше ли миналата година такова - "супа в супата"?).

# 521
За разлика от другите категории тази я приеха на първо четене с малцинство. Т.е. беше включена от Акаша без да се обсъди с другите. Рече Приятно ми е, че има вулгарни хора и кой където го сърбеше от някого го включи тук.
Наистина грозна работа.

# 522
Въпрос на нагласа, за мен по-обидна би била номинация "Мис Незабележимост" (то нямаше ли миналата година такова - "супа в супата"?).

Ама ако си незабележим как ще те забележат да те номинират Simple Smile Пак трябва с нещо да са те забелязали.
Имаше май нещо такова "супа в супата" - вярно.

# 523
  • Kопенхаген
Geia, аз съм една от предложените за Дразнеща персона и тази година и миналата година.

Но миналата година единодушно с титлата и значителна преднина се увенча Приятно ми е!

За разлика от другите категории тази я приеха на първо четене с малцинство. Т.е. беше включена от Акаша без да се обсъди с другите. Рече Приятно ми е, че има вулгарни хора и кой където го сърбеше от някого го включи тук.
Наистина грозна работа.

Peace

Добре е, че се знае Кой предложи Мадам дьо Помпадур и останалите!   Laughing

Е, че на "най-дразнеща персона" кое му е обидното, то си е комплимент.

И поради това трябва да се носи с гордост  Grinning

# 524
  • Варна
Какво значение има кой кого и какво е предложил? Важното е, че 412 потребителя са припознали своите фаворити сред номинираните. Те пък, от своя страна, вместо да се замислят, защо аджеба, оставят такова впечатление у околните, се заеха доволно усърдно да го затвърдят.
Та, ей така стават грозните сцени у любимия ни форум.

Общи условия

Активация на акаунт