Отговори
# 495
И това, че и е 50 мегабайтов подписа я прави лош, злобен и заядлив човек ли?

Да съм писала подобно нещо?  Rolling Eyes Къде го прочете или целта е просто да се заядеш с мен?  newsm78

Прави я просто несъобразителна спрямо всички хора с по-бавна връзка и тези с мобилен Интернет, които си плащат мегабайтите или имат фиксирано количество бързи мегабайти, след които почва състезанието на охлювите. Вместо да си изберат какво да правят в Интернет, получават насилствено накъсани откъси от турски сериали, подправено с "кой ша ми каже на мен ко да прая, ша си прая кото си искам". Следващият път може цяла серия да се сложи в подписа - със субтитри.  Peace Може и мода да стане, ехеее. Party Триптихи ли Simple Smile

# 496
 Да кажа само, че май има опция човек да не вижда аватари и триптихи.

Аз лично не я използвам, щото ми е интересно кой какво си слага. Е, и интернета ми е добър.

# 497
  • Kопенхаген
Ама вярно много сте раздразнителни! Бива ли така?! Никой с нищо не ме дразни, чак се дразня от себе си поради това. Гледайте малко по-блакосклонно на хората, не може всички да са като вас. И дано не станат.
Не е ли това най-хубавото на подобен род общуване- възможността да срещаш, макар и виртуално, хиляди различни типажи, които извън нета ще ти е трудно да събереш на едно място, камо ли да общуваш с тях.
Напъните за елитарност и пр. мрънканици на по-старите потребители винаги са ми били безкрайно смешни и жалки.

Касита, не съм раздразнена, не ми пука, коя тук ми била ядосана. Моят живот е извън форума, за разлика от някои тук.
 Темата сама по себе си е жалка и цели открита обида към потребителите посочени в нея, и не по малко цинична.
Няма разлика между създадената номинация и това персонално да се обърнеш към някоя и да я наречеш в прав текст Тъпа Патка
Не разбирам само, защо подобен бълвоч се толерира от Админите при все, че е в разрез с Правилата?
Преди 3 вечери се появи звезда наречена Поетичний, беше спретнал тема със стихче възпяло Главния тук, и познай колко се задържа, беше изтрита веднага.

# 498
  • Другата България
И това, че и е 50 мегабайтов подписа я прави лош, злобен и заядлив човек ли?

Да съм писала подобно нещо?  Rolling Eyes Къде го прочете или целта е просто да се заядеш с мен?  newsm78

А твоята в случая с нея е? newsm78 Да и покажеш колко е несъобразителна? Питам просто.
Да кажа само, че май има опция човек да не вижда аватари и триптихи.

Peace

# 499
  • Канада
Нека номинираните да споделят дали тази номинация ги  е засегнала. И ако е така, трябва да се информира модератор, който да прецени дали има нарушение на правилата.

Да.

# 500
Сега пък за аватарите се хванахте! Темата май се превърна в "Какво ви дразни във форума". А като гледам някои потребители всичко ги дразни. Мен ме дразни само заяждането и плюенето.

# 501
  • София
Нека номинираните да споделят дали тази номинация ги  е засегнала.

Много ясно, че ги е засегнала. Още повече, че не номинираните, а предложилите номинацията отговарят на определението за "вулгарност".

# 502
Нека номинираните да споделят дали тази номинация ги  е засегнала. И ако е така, трябва да се информира модератор, който да прецени дали има нарушение на правилата.

Ти пък Laughing как си представяш - другарко, другарко аз се обидих, може, но  не сме деца, все пак Wink
Аз правилата на форума никога не съм ги чела, признавам.
Има едни други правила , никъде  неписани, които всеки си има според своето си аз,  на мене лично те ми пречат да участвам като обвинител в такава тема, не правилата на форума.
Но виж, хора различни - има и такива, които само това чакат, по памет цитирам - чувстват се като октопод на ролери, потъркват пипала и дори искат още и още, повече опции да  разтоварят  толкова насъбралата им се от нещо жлъч... или как да го кажа.

# 503
Ох, смилете се, отпуснете по 3 гласа, чувствам се като октопод на ролери с 8 хранителни източника наблизо. Cry
Това имах предвид.

# 504
  • София
Жлъч, жлъч кажи.

# 505
Енергийни вампири!! Mr. Green

# 506
Коригирах, благодаря, Елица  Simple Smile

# 507
  • London
Както бе написал Галантий не беше зле да се преименува заглавието ''Циник на форума''. Мисля, че тогава никой нямаше да се засегне. Още когато се предложи тая простотия за мое голямо съжаление присъствах, изказах мнение, че е осмиваща номинация и съм против, а коментара ми се подмина. Да не кажа, че самосиндикално Богинята си реши, че трябва да има подобна номинация ( много божествено нали ххаха), а организаторите изобщо не вложиха размисъл и веднага се излетяха да я включат. Съжалявам, но това е под всякаква критика. Значи трижди помисли и тогава нещичко свърши, сега извинения с ''ама аз така, аз иначе'' ще ме прощавате. Да не говорим, че няколко човека само бяха номинирали, другите явно от куртоазия не са, защото гледам сега се скъсват да гласуват. Накрая един човек ви написа 2 верни изречения и се намери някой да му обяснява какви му били подписите и колко мегабайта. Ако някой е вечен киселяк и не понася до обед себе си , а след обед целия свят, а няма нужда всяко негово включване да е критики, хилежи и личните му възприятия кой за какво да говори, как да мисли и обичайно как от нещо се дразнел.

Щом подобна анкета не е в нарушаване на правилата то оттук натам да се считаме свободни да наричаме вулгарен ( и всичките му тълковни значения в това число и прост) директно форумци, които не ни допадат + епитета Сашка Васева.

И тази форумка Шантал дето си цитирала с жаждата за 3 гласа и с номинацията с 5 човека ( единствена по рода си) вечно лее злоба срещу ближния и като й го намекнеш почва да раздава букети и да се прави на хрисима. Мислела, че всички гласуват в тая номинация, не било с лошо, за мегабайтите не се включила за лошо да кори момичето. То черна станция ли бе да го опишеш, и такива хора ни лепят етикети. Редно е да започнат от себе си!

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:26 от La Catrala

# 508
  • Kопенхаген

Има едни други правила , никъде  неписани, които всеки си има според своето си аз,  на мене лично те ми пречат да участвам като обвинител в такава тема, не правилата на форума.

Шантал, ама как ще го играеш като Обвинител бе, след като ти пусна най- голямата вулгарна изцепка и всички ти ръкопляскаха  Laughing
А и си Първа Клакьорка на създателката на номинацията. И това не е плод на моята фантазия, ти многократно си го изтъквала като свръх постижение, че си толкова близка е еди коя си

# 509
Катрала, не се занимавай с това, де, не го чети ако трябва, нали си бременна, бебетата попиват такива неща. Най-приятелски ти го казвам. Резни си малко нета, разхождай се, не се трови.

Общи условия

Активация на акаунт