Отговори
# 525
  • London
Ще помоля най-тактично да си спестят някои хора съвети относно кога и къде да пиша. Най-малкото, че аз на тях ревизия на времето тук и четенето и посещаването на теми не правя. Непоисканите съвети, нали имаше една такава тема. Не е зле да я прочетат. Peace

# 526
  • София
Ще помоля най-тактично да си спестят някои хора съвети относно кога и къде да пиша. Най-малкото, че аз на тях ревизия на времето тук и четенето и посещаването на теми не правя. Непоисканите съвети, нали имаше една такава тема. Не е зле да я прочетат. Peace
Окей, реви и мрънкай наволя.  Peace

# 527
Ще ме прощаваш, Северина, но има и нещо друго и често по-съществено- веднъж нарочат ли сестра ти за лека жена, иди доказвай, че нямаш сестра.
Ти помниш ли, че мислеше, че съм грозна, защото така беше чула да се говори тук?
Едно нещо повторено двадесет пъти става истина, сто пъти легенда.

# 528
  • Kопенхаген
По Северина, отивам да си посипя главата с пепел, щото на някоя не съм била удобна  Grinning

# 529
Какво значение има кой кого и какво е предложил? Важното е, че 412 потребителя са припознали своите фаворити сред номинираните. Те пък, от своя страна, вместо да се замислят, защо аджеба, оставят такова впечатление у околните, се заеха доволно усърдно да го затвърдят.
Та, ей така стават грозните сцени у любимия ни форум.

На теб пък не знам колко пъти трябва да ти се обяснява едно и също или очакваш да седим с наведени глави и да мълчим, докато някой ни залива с помията и от кога стана вулгарно да се защитаваш? Странна логика имаш наистина ...
За мен това е по обидно от самите номинации, които охарактеризират не номинираните, а именно гласуващите Wink

# 530
  • София
Добре де, тая тема защо не беше заключена от модератор?
Някой рапортувал ли е?

# 531
  • Tам през Атлантическия океан
 Grinning О на Карталчето , отчетната ще и е тука като гледам .  Peace

# 532
  • Варна
Ти помниш ли, че мислеше, че съм грозна, защото така беше чула да се говори тук?
Бъркаш Каси, не беше по слух, а по мои (явно объркани) спомени.
Не мисля, че някой е манипулирал мнението на гласувалите, все пак анкетата е анонимна.

Troy, какво да ти кажа, мила..... ти за достойнство чувала ли си?
Защита от такъв тип е повече от жалка.

# 533
Аз за достойнство съм чувала дори го имам, но явно на теб освен достойнство ти липсват и първите 7 години ...мила Wink Явно за капак, си се и разпознала и в вчерашното ми определение за вулгарност Wink слаби са ти аргументите , някой с умствено увреждане, би измислил по добри ...

# 534
  • Варна
Ето, поредното доказателство, че съм права. Simple Smile

# 535
Права си ... Отнесе короната по простащина от раз ;/) сега можеш да се преселил в някой тийн форум и там да си водиш дебатите Simple Smile

# 536
  • в сърцето на един мъж...
Geia, аз съм една от предложените за Дразнеща персона и тази година и миналата година.

Но миналата година единодушно с титлата и значителна преднина се увенча Приятно ми е!

За разлика от другите категории тази я приеха на първо четене с малцинство. Т.е. беше включена от Акаша без да се обсъди с другите. Рече Приятно ми е, че има вулгарни хора и кой където го сърбеше от някого го включи тук.
Наистина грозна работа.

E извинявай, ама тогава беше далеч по-зле, защото имаше хора, дето насъскваха и насъскваха и непрекъснато се плюеше... Да ти напомня ли, че основния довод, защо дразни беше - "щото има прибори за омари"... Което е не само смешно, но и жалко. И цирка беше далеч по-грозен и по-отвратителен от тази година.
Колкото до това, кой предложил и какво направил - беше предложена, можеше и да не бъде включена, нали? За включената категория се сърдете на Акаша. Тя реши, тя пусна всички номинации, тя даде тон как да вървят.
А за да гласува някой при това толкова масово тук, значи има някаква причина, нали... Обикновено крушките си имат опашки.

# 537
гейке, причината можеш да я намериш в подписа на Чек плийз  Mr. Green

# 538
  • София
гейке, причината можеш да я намериш в подписа на Чек плийз  Mr. Green

Joy

# 539
  • в сърцето на един мъж...
тройке, всеки жъне, каквото е посял и колкото да се пънеш да не си подлагаш другата буза, все нашамарена ходиш...

Общи условия

Активация на акаунт