На море в Гърция 2013 - XII

• 81 689
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много хубави снимки.
Пожелавам ти да обиколиш още много места по света и да запечаташ всеки един момент.  Hug

# 271
kremm последните две години почиваме от 17 юни и времето беше супер. Наблюденията са ми, че в края на почивката ни, тоест около 20-22ри хората стават повече, ако това има значение за вас. Миналата година помня, че от 22 ри гърците имаха три почивни дни и беше такава лудница по плажовете... и километрична колона от идващи коли от Солун. Все пак на Ситония е по-спокойно.

Аз още нямам идея къде ще бъдем тази година. Иска ми се Корфу, но с това малко дете не смея. Май пак ще бъде Халкидики или около Кавала.  Simple Smile

# 272
Ohi, около Волос са Макриница и Портаря където смятам, че е добре за Нова година. Близо е ски-курорта им Хания (скоро ставаше дума в темата за тези места). Поразгледай в букинг, има хотели на хубави цени.
Благодаря!

# 273
Миналата година имаше голям наплив от гърци, защото по 22-23 юни се падаше техния голям празник Петдесетница и имаха 3 почивни дни накуп в разгара на лятото. Обикновено Великден е много по-рано, съответно и Петдесетница е в края на май или началото на юни и няма такива ексцесии.

# 274
  • София
Виждам, че някои вече са направили резервации за лятото. На мен ми се вижда рано, до днес, когато разбрах,че местата които съм набелязала вече са заети. Кажете ми сега как става това, още за Нова Година нямам резервация, но за юнското море ще трябва да правя Grinning Но първо ще пробвам пясъка в Барселона през зимата Wink

# 275
  • в града на вечния купон
И аз гледам за хотел за майските празници,искам ми се да избера нещо на Ситония...

# 276
Здравейте,

в Гърция това лято на 9/6/2014 е празник на Свети Дух. Петдесетницата е винаги неделя, а Свети дух понеделник. Така че ще е наплив в тези дни където и да отидете. На Свети дух е хубаво че работят магазините. Магазините не празнуват тогава.

# 277
  • София
Охх, така ми се ходеше сега преди или по време на Коледните празници в Портаря или Макриница (заради разкошната гледка над Волоския залив) или евентуално Мецово, обаче много дебело излиза и не се получи... Crossing Arms
Здраве да е, през 2014-та дано ни излезе късмета. Wink...сега ще се задоволим и с река на север, та пак на вода... Simple Smile

# 278
  • София
  Да се присъединя към темичката отново, тъй като започнах вече да се оглеждам за почивките догодина. Определено отново ще е в Гърция, остава само да реша къде  Simple Smile
  Благодаря много за полезната информация на първа страничка и всичко, което споделяте тук  Hug

# 279
Здравейте, пиша тук защото смятам, че мога да получа отговор именно от вас. Предстои ни пътуване до Александруполис, досега винаги сме минавали през ''Капитан Андреево''. Можете ли да споделите как е пътя през Кърджали, ''Маказа'' -  Комотини. Казават, че от там се пристига много по-бързо до Александруполис. Интересува ме всяка подробност, която можете да споделите... Simple Smile Благодаря ви!

# 280
  • София близо до Витоша
Ние вече запазихме за майските празници - Посейдон Палас / Лептокария/ дано да е хубаво времето , както и хотела.

# 281
Pinki_81, радвам се да те "видя"  Hug сега виждам, че си имате и малко човече,  да сте живи и здрави всички!   bouquet
нашата лятна почивка вероятно отново ще е през септември, така че все още ми е твърде рано да мисля за нея. имам чувството, че септември си отиде преди малко  Crazy

# 282
Здравейте, пиша тук защото смятам, че мога да получа отговор именно от вас. Предстои ни пътуване до Александруполис, досега винаги сме минавали през ''Капитан Андреево''. Можете ли да споделите как е пътя през Кърджали, ''Маказа'' -  Комотини. Казават, че от там се пристига много по-бързо до Александруполис. Интересува ме всяка подробност, която можете да споделите... Simple Smile Благодаря ви!

От къде пътуваш, Елинор?

# 283
  • София
Pinki_81, радвам се да те "видя"  Hug сега виждам, че си имате и малко човече,  да сте живи и здрави всички!   bouquet
нашата лятна почивка вероятно отново ще е през септември, така че все още ми е твърде рано да мисля за нея. имам чувството, че септември си отиде преди малко  Crazy

Капризче и аз се радвам да те "видя". Благодаря, и вие да сте живи и здрави  bouquet
Ние вече резервирахме за Хотел Naias на Касандра от 16.06 Grinning
Далечко е още, но пък се надявам да нямаме пречки, за да отидем Peace

# 284
Ellinor*,пътя Маказа-Комотини е без забележки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт