На море в Гърция 2013 - XII

• 81 585
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
Здравейте, тази година мислим да почиваме и ние в Гърция за пръв път. Избрала съм си градчето Керамоти. Има ли някой мнение за място за настаняване там? Ще бъда благодарна за отзиви на по-ориентирани от мен. Кои сайтове ползвате за настаняване надеждни?

# 616
  • София
Здравейте, тази година мислим да почиваме и ние в Гърция за пръв път. Избрала съм си градчето Керамоти. Има ли някой мнение за място за настаняване там? Ще бъда благодарна за отзиви на по-ориентирани от мен. Кои сайтове ползвате за настаняване надеждни?

kalinua За теб, от миналата година. Успех.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.600  пост 604
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.600  пост 614
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.615  пост 621
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.630  пост 630

Тези сайтове в които има промоции.....горещи оферти.....lastminute

# 617
Благодаря за отговорите тук в темата  и на лични, които получих  от вас Simple Smile супер сте Hug Успях да се ориентирам и ми допаднаха атрактивни местенца в северната част на Гърция (район Кавала).

Би ли споделила предложенията за този район ,че и аз го гледам и се чудя  Hug
Заповядай -  http://www.booking.com/hotel/gr/vournelis.bg.html

# 618
Благодаря    bouquet

# 619
  • София
Доста добри предложения има за Палеокастрица. Много ли е каменист плажа там?

Плажовете не са каменисти /среднозърнест пясък/, приказно красиви са, но минава студено течение и водата е студена.

# 620
Доста добри предложения има за Палеокастрица. Много ли е каменист плажа там?

Плажовете не са каменисти /среднозърнест пясък/, приказно красиви са, но минава студено течение и водата е студена.

Туцка, благодаря че се включи  Simple Smile А какво ще кажеш за Агиос Гордиос? И там ли водата е студена? На всички снимки виждам вълни и това ме притеснява. Бързо ли става дълбоко?

# 621
  • София
Трябваше ми малко ровене за да се подсетя за мястото, но се сетих - ходили сме един път на плаж. По-топла беше водата там, със ситен пясък и разбира се цветът не е този специалния. Имаше леко вълнение, но като за хора раснали по Черноморието  Laughing не беше нещо неприятно. Доколкото ми е известно от лодкари от Корфу, течението по западния бряг се появява към обед и се засилва следобед.

# 622
  • София
Здравейте ,взлизам в темата ви с едно май леко глупаво въпросче.Планирам почивка в Гърция през началото на месец май ,въпросът ми е водата в Северната част на Гърция ставали за къпане в морето?

# 623
Здравейте ,взлизам в темата ви с едно май леко глупаво въпросче.Планирам почивка в Гърция през началото на месец май ,въпросът ми е водата в Северната част на Гърция ставали за къпане в морето?

Хладничка ще е ..Wink

# 624
  • София
За всички мами с дечица.... и без.....
Наскоро имаше въпрос за хотел Cronwell Platamon 5 звезди, Олимпийска Ривиера, да не търся кой го беше задал.
В момента хотела дава промоционална цена при пълен Ultra All Inclusive/включен и алкохол и мини бар/ и идеални условия, 100 евро.
Също така имаше множество въпроси за All Inclusive.....
Най-важното е, че две деца до 16 години са напълно безплатно. Хотелът според мен е най-добрият за детски забавления и анимация в района. В него има всичко, което е необходимо.....
Датата за престой е до 6-6-2014, точно нашето време, ако някой се възползва може да се срещнем....

geryaleksandrova Миналата година през май и началото на юни давах информация точно по този въпрос, времето и водата. Ако не сте изключително калени, спокойно мога да кажа, за началото на май, не, не става, особено за деца. Към края на май и началото на юни е по възможно, ние вече се къпехме. Но пак казвам, зависи от човека, има хора които ще кажат, че е топла, други ще кажат ледена е. Ако времето е хубаво, в басейните водата вече се е затоплила, използвайте тях ако ги има....

# 625
  • софия
Bled това в букинг ли го гледаш

# 626
  • Варна
Началото на юли е приятно горещо, след 15-ти става доста жега. Август е най-зле. Септември е на късмет, понякога много топло, понякога има валежи.
Само през юни още не сме тествали ситуацията  Wink
Аз лично бих избрала диапазона 15 юни-15 юли, тези температури нас най-много ни устройват.
Всъщност зависи в известна степен и за къде точно в Гърция става дума. В Северна логично температурите са малко по-ниски. Майка ми е била на Родос през август и казва, че е било ад, в Атина същата работа  Rolling Eyes

Много голяма доза късмет.Първите 2 седмици на май/2013 бяха прекрасни и сетне почти 4 седмици дъжд , вятър.През 2012 пък точно обратното.Все пак през юни и особено май става за по енергично плуване но не и за киснене особено от по топлолюбивите.Същото е и октомври , ако се случи хубаво слънце става и за къпане с температури на водата от порядъка на 18-20-22 градуса.Ако задуха и завали , даже и началото на септември или края на юни може да ви скапе почивката.Виж юли и август горещината е почти гарантирана.

# 627
  • София
Благодаря за отговорите !
Да попитам за водата по това време и по някои от по-известните острови , Лефкада ,Закитонос ,Корфу ?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 10:01 от geryaleksandrova

# 628
За всички мами с дечица.... и без.....
Наскоро имаше въпрос за хотел Cronwell Platamon 5 звезди, Олимпийска Ривиера, да не търся кой го беше задал.
В момента хотела дава промоционална цена при пълен Ultra All Inclusive/включен и алкохол и мини бар/ и идеални условия, 100 евро.
А смятате ли че ще е удачно за началото на май? Иска ми се да отидем за няколко дни с малкия изобщо някъде, а не да проспим почивните дни както правим обикновено.

# 629
  • София
Здравейте.
Имам питане. Поискаха ни авансово плащане за студиото, което резервирахме през Букинга. Проблемът е, че не може да е с кредитна карта, а останалите методи - чрез превод, Уестърн Юнион или Мани Грам са си скъпички - над 10 евро за 60-те евро аванс. Дали знаете за някакъв по-евтин начин за плащане на този аванс? Струва ми се направо грехота да платя между 20 и 40 лв. за един превод в такъв сравнително скромен размер...  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт