Отговори
# 570
  • София
Ох бе, страхотна сцена  smile3544 smile3544 smile3544

Как може сериал, с толкова на моменти наивни сцени и диалози, да ми влезе така под кожата  Embarassed

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Къде изчезнахте? Shocked Защо съм сама, къде са ми другите обичайни заподозрени? Shocked

missence , може защото всичко е истинско. Нима в живота ни няма също такива глупави и наивни моменти?! И когато всичко е пресъсздадено толкова естествено (играят така както дишат  Wink), няма как да не те грабне. Peace

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз ви оставям че ми е изморено Rolling Eyes

Зиз Hug
Скрит текст:
Ще пуснеш ли тема като приискат Rolling Eyesох сабах намерих място на лаптопа и кат дойде стоката и до там ooooh!ако не му намеря място утре като наредя всичко че и утре чакам стока #Crazy ще трябва да ги правиш пак ти Rolling Eyes че аз ще съм от 7ч сабах до към 10-11 вечерта ooooh!
Peace

# 573
  • София
Фера беше готова за пръв път да и джингастрят ламаринти,а той отвън седи.Будала!
Опс,Профи и ти така мислиш Blush
Туй Мехмет голямо завиждане на сестра си бе,егати и нещастника #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 574
  • София
Къде изчезнахте? Shocked Защо съм сама, къде са ми другите обичайни заподозрени? Shocked

Гледат в захлас Емко  Heart Eyes

# 575
Емко мога да го гледам в захлас по всяко време, т.е. през цялото време. Joy
Мисля обаче зададе ли се лилавото перде да вперя поглед в 42-та инча. Laughing Може пък да се види по-добре има ли жълтата възглавница почва у нас или да. Joy Даже ще стана от компютъра и ще ида по-близичко до ТВ-то.

# 576
  • София

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и мечтаят да са на мястото на Ферка Joy Joy Joy Joy

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе няма и чака кефа на Фера,ся пък той не е готов  Crossing Arms
Ах,какво лицемерие,какво нещо,значи Фериа,такава,онакава,ама искаме да сме като Емко,а сега някой ако може ми обясни това ще му кажа браво  Naughty

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и мечтаят да са на мястото на Ферка Joy Joy Joy Joy
Те тия мечти ги минахме отдавана да ви кажа ,преболедувахме ги така да се каже  hahaha hahaha hahaha

# 579
Бе няма и чака кефа на Фера,ся пък той не е готов  Crossing Arms
Ах,какво лицемерие,какво нещо,значи Фериа,такава,онакава,ама искаме да сме като Емко,а сега някой ако може ми обясни това ще му кажа браво  Naughty

Ти за Мееметя ли конушваш?

# 580
  • Варненска клюкарка

missence , може защото всичко е истинско. Нима в живота ни няма също такива глупави и наивни моменти?! И когато всичко е пресъсздадено толкова естествено (играят така както дишат  Wink), няма как да не те грабне. Peace
Проф, за играта и дишането Heart Eyes

Ох милия как гледа вечерята, дето се е опнала пред каминката, ама отвън Crazy Heart Eyes

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе няма и чака кефа на Фера,ся пък той не е готов  Crossing Arms
Ах,какво лицемерие,какво нещо,значи Фериа,такава,онакава,ама искаме да сме като Емко,а сега някой ако може ми обясни това ще му кажа браво  Naughty

Ти за Мееметя ли конушваш?
Същия паразит  #Sniper

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
Човека на честта от кога е с халка,аз сега го забелязах,те толкова ми образуват нерви тия,че гледам хич да не ги гледам,алкохол пил да ,брех,брех,въй бе Боже,семейна жена вече била ,защо враг бе,защо бе,какво ви е направил бе,ще му стане ,той 2 сезона за сърцето се държа ,мой ли му стане нещо  ooooh!

# 583
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето това в сцената,тия интелигентните дами да видят какво се казва сцена ,която те кара да настръхнеш  Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • София

Те тия мечти ги минахме отдавана да ви кажа ,преболедувахме ги така да се каже  hahaha hahaha hahaha

Преболедувахме го, преболедувахме, колко да сме го преболедували. Няма да му откажем, я  Laughing

Вярно е това с дишането и настръхването. Имам усещането, че играят с лекота, все едно не им коства нищо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт