Отговори
# 690
# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥
Обаче и Руя как се представи по-ниска и от тревата,само се извиняваше,това-онова,ако не беше майка и може би нямаше да ме дразни толкоз много си мисля Thinking.
И сега другата седмица пак мъка,мълчаливи разминавания....оф,направо не ми се гледат,колко ревах  Blush Crossing Arms
53 eп го бива Laughing ама после пълнеж Laughing
Аз пък не съм ревала тука изобщо,а уж съм си ревла  Joy Joy

# 692
Обаче и Руя как се представи по-ниска и от тревата,само се извиняваше,това-онова,ако не беше майка и може би нямаше да ме дразни толкоз много си мисля Thinking.
И сега другата седмица пак мъка,мълчаливи разминавания....оф,направо не ми се гледат,колко ревах  Blush Crossing Arms
От целия филм накрая след куршума ми се насълзиха дзъркелите Laughing

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз кога се сбогуваха с Зехра,майко тогава какъв рев ревах,даже накрая не ревах толкова много  ooooh!

# 694
  • Варненска клюкарка

Ани, и аз не виждам нищо! Има жълто от коляното и до слабините, а ако етова което казвате, трябва да е от средата на бедрото до коремчето и примерно, на където би полетял самолетът Embarassed Embarassed Embarassed ако ме разбирате . Силна жълта светлина се отразява в дирека на леглото до тях т.е. идва отстрани, а на Ф дънките са графитени с жълтеникав оттенък и допълнително се подсилва ефекта... миг преди да се отпуснат на леглото върху белия чаршав имаше светлинно "зайче" А и Чачо така и се отърка в един момент, че ако беше нещо между тях, а не кракът и, бая трябваше да се размести, а то не помръдна...И най накрая самия Чаатай каза, че не са използвали възглавница. Същото каза и човекът който сглобяваше кадрите на АФК, някой си Енгин Йозтюрк...

# 695
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама вие гледате ли ся,Мадона искала се разходи по Бургаския мост  newsm68 newsm68

# 696
Аз кога се сбогуваха с Зехра,майко тогава какъв рев ревах,даже накрая не ревах толкова много  ooooh!
Тц не съм Rolling Eyes ама вие сте си големи ревли по принцип та Laughing

# 697
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама вие гледате ли ся,Мадона искала се разходи по Бургаския мост  newsm68 newsm68
Тая па кво е заподскачала, ши кайш, че Мадона ше се разхожда в хола й... Joy Joy Joy Joy

# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама вие гледате ли ся,Мадона искала се разходи по Бургаския мост  newsm68 newsm68
Тая па кво е заподскачала, ши кайш, че Мадона ше се разхожда в хола й... Joy Joy Joy Joy
Хихихиххи то в хола ми да беше,нямаше да се радвам толкова  hahaha hahaha hahaha

# 699
Хихихиххи то в хола ми да беше,нямаше да се радвам толкова  hahaha hahaha hahaha
Ух, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 700
Зизунче, Ренка, за мен е без значение коя, ще пуска темите, важното е всички до една да се разписваме поне веднъж в темичката ни, че да не ни домъчнява една за друга.
Между другото ако може и аз да се изкажа за първата страница и дано ме разберете правилно.
Според мен, ще е добре ако има само ФЕмирски колажи и гифчета без психоклиниката, доктора, мед.сестрата и т.н.

# 701
Извинявам се че нахлувам така но някой би ли ми казал колко серии е филма! Praynig
Благодаря предварително! Hug

# 702
Извинявам се че нахлувам така но някой би ли ми казал колко серии е филма! Praynig
Благодаря предварително! Hug
67 Peace

# 703
Аз пък си плачех редовно гледайки навремето АФК, че чак след епизодите в Петъчните вечери не можех да заспивам и будурствах до зори. Толкова ми влияеха ФЕмир, че имам чувството, че ме бяха обсебили, ставах и лягах с тях, направо ми съсипаха съня, станах една чувствителна, ревлива,мъжлето ми на моменти чак се притесняваше за мен.
Когато свърши излъчването му по турската направо пируваше от щастие, а като разбра, че, ще го пускат по тв то и му призля, чак и синът ми ме бъзикаше с ФЕмир. ooooh!

# 704

Ани, и аз не виждам нищо! Има жълто от коляното и до слабините, а ако етова което казвате, трябва да е от средата на бедрото до коремчето и примерно, на където би полетял самолетът Embarassed Embarassed Embarassed ако ме разбирате . Силна жълта светлина се отразява в дирека на леглото до тях т.е. идва отстрани, а на Ф дънките са графитени с жълтеникав оттенък и допълнително се подсилва ефекта... миг преди да се отпуснат на леглото върху белия чаршав имаше светлинно "зайче" А и Чачо така и се отърка в един момент, че ако беше нещо между тях, а не кракът и, бая трябваше да се размести, а то не помръдна...И най накрая самия Чаатай каза, че не са използвали възглавница. Същото каза и човекът който сглобяваше кадрите на АФК, някой си Енгин Йозтюрк...

Радвам се, че не съм само аз  Grinning
Гледах го пак и виждам жълтото, но както казваш явно не е на мястото където се предполага, че трябва да бъде  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт