ВМ-НВХ, част 68

• 54 498
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм гладувала, плодувала, била съм и на многомалко калории, но тогава свалям само в началото,и после имам голям застой. Не мога вече да гладувам..не мога и да карам само на плодове или на малко калории. Не мога и не искам. Дори се чудя как съм имала волята да го правя...Сега се храня най стабилно , никога не съм гладна и най -важното, че съм спокойна...не от към проблеми, да речеш ,че нямам- имам си, но съм спокойна за хрната,която поемам. Не изпитвам никакво чувство на вина и настроението ми не зависи от това,какво ще покаже сутринта кантара. Всички дрешки са ми широкички вече и се чувствам много добре. Днес бях и на ресторант, идеално се справих, не ми се приискаха дори страхотните им десерти... Удоволствие ми е да си пазарувам , и да с приготвям нещата,които ще хапвам.Месец и половина на режима, а имам чувството,че е минало много повече време и така се храня отдавна...Нищо не ми липсва. Laughing

# 31
  • USA
И аз съм гладувала, плодувала, била съм и на многомалко калории, но тогава свалям само в началото,и после имам голям застой. Не мога вече да гладувам..не мога и да карам само на плодове или на малко калории. Не мога и не искам. Дори се чудя как съм имала волята да го правя...Сега се храня най стабилно , никога не съм гладна и най -важното, че съм спокойна...не от към проблеми, да речеш ,че нямам- имам си, но съм спокойна за хрната,която поемам. Не изпитвам никакво чувство на вина и настроението ми не зависи от това,какво ще покаже сутринта кантара. Всички дрешки са ми широкички вече и се чувствам много добре. Днес бях и на ресторант, идеално се справих, не ми се приискаха дори страхотните им десерти... Удоволствие ми е да си пазарувам , и да с приготвям нещата,които ще хапвам.Месец и половина на режима, а имам чувството,че е минало много повече време и така се храня отдавна...Нищо не ми липсва. Laughing
Точно така се чувствам и аз,  Pinkito... Понякога си казвам "Абе ти го обожаваш това карамел фрапучино на старбакс...вземи си... нищо няма да ти стане, сега можеш да си го позволиш Twisted Evil", но сякаш желанието ми абсолютно се е изпарило и съвсем безучастно гледам щерката като си сърба от него. Ако беше ми го казал това някой преди година, щях да го помисля за луд hahaha Нищо не ми липсва, наистина.

# 32
Догоних ви и се записвам с благодарности към Шоки за темата и към всички за споделяната информация и опит  Hug  bouquet

# 33
  • В Балкана
Аз понеже изписах света, а на мозилата нещо й стана и ми затвори всички прозорци, #Cussing out сега ще кажа само три неща:

1. Шоки, благодаря за темата!!   bouquet Може ли да  сложиш на първа страница линковете към лекциите за вит. Д? Може и в скрит текст, но да ги има, за по-лесно откриване.
2. Вив, благодаря за рецептата за кайзера!!   bouquet Стана супер, всички я одобриха..
3. SkyBlue чудесна си на снимките!!   bouquet До твоя вид да го докарам и аз.  Praynig Може ли да споделиш височина и кг., ей тъй просто за статистиката.  Laughing

# 34
Да споделя една идейка, може вече да я знаете.
http://www.notmartha.org/archives/2008/02/27/bacon-cups/

Или пробвайте в гугъл с bacon bowls и се показват различни разновидности.

# 35
Цоп в новата тема  Peace

# 36
  • Бургас

AGLIKKA, Hug
по повод МЦ,сега пък ми дойде 5 дни по-рано  newsm78     Joy

# 37
  • Пловдив
Да се запиша и аз на 3-та страница, че аха да ви изпусна!Шоки, благодаря за темата!  Hug
И за да не е само запис, да споделя вчера каква чудна салата си направих от налични продукти. Бях си нарязала зеле и морков като за салата. Но имах още гъби и червена чушка, които задуших в многооо масло. Пссле залях с маслото, гъбите и чушката зелевата салата. Разбърках, добавих парченца сурово пушено месо и стана чудно. Никога не съм си представяла, че комбинацията може да е толкова вкусна и засищаща.

# 38
Да споделя една идейка, може вече да я знаете.
http://www.notmartha.org/archives/2008/02/27/bacon-cups/

Или пробвайте в гугъл с bacon bowls и се показват различни разновидности.
Много добре изглеждат  Hug

# 39
Рейнчо, вече не може нищо да се слага на първа страница, изтекъл е срокът за редактиране Embarassed Права си, може в скрития текст да се сложат линкове. Дано да не забравя за следващата тема.

Jana Ina, напълно е възможно да са достатъчни и 2500 единици вит. Д без магнезий. Просто е много индивидуално. Някои бързо усвояват и покачват нивата, други срещат големи трудности. Не е ясно от какво зависи. Напоследък се появи информация (т.е. има дори проучване), че една от полезните чревни бактерии (Lactobacillus reuteri) подобрява значително усвояването на вит. Д. А бактериалната флора е доста различна при различните хора вследствие на разликите в начина им на живот и на хранене. А отделно от това, може да има и други индивидуални различия по отношение на усвояването. Ето тук резюме от проучването: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23609838

А на мен ми хрумна една идея за подготовка за коледните пиршества Embarassed Вчера ми пуснаха мухата за някакъв немски марципан с шоколад, който пуснали на промоция в Била, но бил с 67% въглехидрати Shocked За такова нещо аз пари няма да дам. Обаче се сетих, че имам запазени от миналата коледа рецепти за нисковъглехидратен марципан Sunglasses Смилат се бадеми, добавя се течна сметана, колкото да стане гъста маса (който е ял марципан, знае за какво говоря). Може да се добави малко захар или подсладител, а може и без. Също може някаква есенция или ликьор. После може да се остави да се охлади и стегне, но дори и да не се остави, пак може да се залее с разтопен тъмен шоколад и тогава вече да се стяга в хладилника. Та такова нещо мисля да пробвам тази събота или неделя и ако се получи, ще го сложа в рецептите Wink

Юлинга, по повод на твоята салата, вчера пък моята гарнитура беше напълно нова, но много сполучлива: настъргани целина и моркови, нарязана чушка и гъби - всичко това, задушено с мазнинка и домати от консерва. Много ми хареса Embarassed

# 40
Благодаря за новата тема! Hug

От както прочетох W.A.S.P. за зелето задушено и запечено в масло, само то ми беше пред очите Simple Smile
Та снощи си спретнах и аз, като прибавих свински джолан. Ама вярно, че стана страшно вкусно и много засищащо.  Виждам отново апетитни предложения, ще ги пробвам.

Хубав ден, момичета! Hug
п.п.
ето тук има интересни идеи за вкусотии Simple Smile
http://detoxinista.com/2012/01/the-secret-to-perfect-cauliflower-pizza-crust/
http://detoxinista.com/recipes/paleo-friendly/

Правих си карфиолена пица, получава се страхотно. Не се разбира почти , че блатът е от карфиол Wink

# 41
Шоки, интересно звучи това за марципана. Чудя се кое ще го стегне, но щом са описали рецептата вероятно става. Thinking Но с него не може да се моделира, а само за заливка се ползва предполагам, или?

# 42
Облачето хей, забравих да ти благодаря за споделеното за ряпата, мисля да пробвам, да видя какво ще стане.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 08:04 от Lemy

# 43
Merelenda, сместа би трябвало да се спои от сметаната, т.е. смлените бадеми се спояват от мазнината, както става и с маслените трохи, за които бях писала. Слага се толкова, колкото да стане гъста маса (не трябва да става течно, затова ще добавям малко по малко, а не много наведнъж). Така дори няма нужда от охлаждане, за да се стегне, макар че ако се охлади, ще бъде дори по-добре. Не е за заливка, а си става като блокче. И отгоре вече може да се залее с шоколад. Ето тук какво е показала мацката: http://56kilo.se/marsipanbrod-lchf/

# 44
  • София
Леми,  Peace

В тая връзка - с какво посрещате деца, когато ви дойдат на гости. Онзи ден племенника беше вкъщи и му купих бутилка нектар Витанеа, стори ми се най-безвреден от магазина. Но той пък го изсмука за секунди ...

А възрастните са лесни. Понеже знаят отношението ми когато идват да си носят количките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт