Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ПМС и как може да повлияе на апетита?
Защо ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, но също така и до забавяне на метаболизма?
Какви са причините за повишеното желание за съвършенство и как може да повлияе на взаимоотношенията и самочувствието?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ПМС и как може да повлияе на апетита?
-
Защо ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, но също така и до забавяне на метаболизма?
Ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, тъй като тялото използва съхранените мазнини за енергия. Въпреки това, при продължителен нисък прием на калории, тялото реагира чрез забавяне на метаболизма си, за да пести енергия. Това може да доведе до спиране на загубата на тегло и други неблагоприятни ефекти като нарушаване на менструалния цикъл и отслабване на имунната система.
-
Какви са причините за повишеното желание за съвършенство и как може да повлияе на взаимоотношенията и самочувствието?
Повишеното желание за съвършенство може да бъде свързано с вътрешни фактори като възпитание, самочувствие, страхове и влияние на обкръжението. Това също може да бъде повлияно от външни фактори като обществен натиск и очаквания. Това желание може да доведе до негативни последици като ниско самочувствие, стрес и проблеми в отношенията.
-
Какви са предизвикателствата, свързани с преброяването на калориите и защо това може да не е практично?
-
Какви са някои здравословни алтернативи на преброяването на калории за отслабване?
Нищо не ми липсва, наистина.
сега ще кажа само три неща:
Може ли да споделиш височина и кг., ей тъй просто за статистиката.

Смилат се бадеми, добавя се течна сметана, колкото да стане гъста маса (който е ял марципан, знае за какво говоря). Може да се добави малко захар или подсладител, а може и без. Също може някаква есенция или ликьор. После може да се остави да се охлади и стегне, но дори и да не се остави, пак може да се залее с разтопен тъмен шоколад и тогава вече да се стяга в хладилника. Та такова нещо мисля да пробвам тази събота или неделя и ако се получи, ще го сложа в рецептите

Но с него не може да се моделира, а само за заливка се ползва предполагам, или?