ВМ-НВХ, част 68

• 54 493
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте.

Благодаря за новата тема.  Hug

Леми  Hug, няма проблем. После кажи дали на теб ти е харесало.

Аз днес закусих прясно мляко и три резенчета масло със сол. Вчера много ядох, половин наденица, салата с лук, краставици и домати и две порции мусаха с тиквички и кайма. Но това е сигурно защото съм преди МЦ.

Много ми е еднообразно храненето, защото нямам време да си напазарувам и да си приготвя нещо различно от яйца, зеле и наденица. Днес смятам да си направя зелева салата с др. зеленчуци и риба тон за вечеря.

# 46
В тая връзка - с какво посрещате деца, когато ви дойдат на гости. Онзи ден племенника беше вкъщи и му купих бутилка нектар Витанеа, стори ми се най-безвреден от магазина. Но той пък го изсмука за секунди ...
Е сега ме хвърли в размисъл....ами около мен няма деца, на всички близки и роднини децата са им пораснали и им е време за техни деца, но никой нито се жени, нито ражда. Това започваме да обсъждаме вече с приятели....  Rolling Eyes

# 47
В тая връзка - с какво посрещате деца, когато ви дойдат на гости. Онзи ден племенника беше вкъщи и му купих бутилка нектар Витанеа, стори ми се най-безвреден от магазина. Но той пък го изсмука за секунди ...

Предлагам им чай Simple Smile  Безалкохолни, сокове и прясно мляко не купуваме вкъщи отдавна.

# 48
Предлагам им чай Simple Smile
Или домашна лимонада, правя им шейк или прясно изцеден сок . Изстуден чай от горски плодове , например, е като сокче Simple Smile

# 49
  • София
Шоки, благодаря за темата   bouquet

Толкова много се събрахме, много се радвам, че има много нови момичета  Hug

Рейнче, йй, как се радвам, че ви е харесал кайзера  Party
Казах ли ти, че е супер  Flutter Чимена, чимена прави всичко!

# 50
  • Бургас
аз от няколко седмици си имам Камбуча гъба,като започна със серийното производство на Камбуча чай смятам с това да утолявам жаждата на гостите си  Laughing  между лимонада и шара е на вкус и е много полезно  Wink

# 51
  • София
Всички тези домашни чаеве, лимонади и сокове не се ли сервират със захар (или мед)? Защото аз се оказа, че и захар нямам. Но пък сама се сетих за айрян току що Grinning

# 52
  • Miami
И аз при вас, благодаря за темата   bouquet

Вече взех да крия как се храня, защото повечето хора ме гледат като полезно изкопаемо  Close Направо ме обявяват за луда. Като дойда в темата обаче виждам, че не аз съм лудата  Simple Smile Обаче мъжа ми понеже обича много свинско и понеже до сега го хранех все с пилешки пържоли и разни други диетични манджи, сега е много щастлив и ме подкрепя  Simple Smile Малко ми се смееше как от едната  крайност сега съм отишла в другата, но свикна  Simple Smile
Безалкохолни и прясно мляко и ние не купуваме и не пием. Понякога децата искат сок.

Искам да попитам много ли е, ако изяждам по един грейпфрут на ден?

# 53
Вкъщи пием чая неподсладен, въпрос на навик е. Но имам и мед и кафява захар за гостите.

# 54
Шоки, мерси отново за темата
хич не усетих кога се изписа предната  Shocked

миналата седмица без да искам натворих марципан
накиснах бадеми в гореща вода, после ги плакнах и белих и още мокри ги смелих в робота заедно с малко кокосово масло
станаха точно както купения марципан на вкус

...

W'A'S'P', аз май имам нужда от малко камшици. Отпуснала съм се и се излигавих няколко пъти. А се тръшкам, че килата не мърдат!  Crazy Май не си вилняла скоро, само ги споменаваш тия камшици! Скарай се малко де!  Laughing...

hehe
нещо ми мина отдавна форумският ентусиазъм
но щом искаш ето специално за теб:  Laughing
Скрит текст:

иначе и аз имам нужда от добро окамшичване, че съм се пуснала по течението и грам не се харесвам (не с режима, друго е)  Embarassed
дано скоро ми дойде акълът или там каквото трябва, че не може така да продължава

Assos, примерно айрян, смуути, студен чай, топъл шоколад (в бг-дама имаше рецепта - нещо от вида разтопяване на тъмен шоколад в пълномаслено мляко и топинг бита сметана)
смуути се прави особено лесно - КМ и някакви плодове се разбиват с пасатор, ев. се разрежда с малко вода и воала

(онези чайове с горски плодове и всякакви аромати не им вярвам много - не вярвам, че не съдържат гадости)

да добавя, че когато сме навън с чужди деца, примерно племенници, им се налага да се ограничават до едно безалкохолно на ден и после само вода
в началото беше яко тръшкане и то от тийнове
ама бързо им мина и свикнаха на правилата
даже зълва ми беше ей така  #Crazy как нейното злато пие вода без да протестира, а у тях кара на по 4л безалкохолно на ден

от днес отворих отново сезона на закуската с яйца с масло
до скоро карах мързеливата с малко кашкавал
ама ми писна яко

в събота на щанда с насипни бонбони и ядки открих ново чекмедже - със чипс от зеленчуци - изсушени на тънки резени чрез замразяване и вакуум
взех 100 гр - зелен боб, жълта ряпа, глава целина и др, които не успях да индентифицирам - много бяха вкусни
сега се чудя как може да се направят в домашни условия  newsm78

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 11:19 от Анонимен

# 55
Всички тези домашни чаеве, лимонади и сокове не се ли сервират със захар (или мед)? Защото аз се оказа, че и захар нямам. Но пък сама се сетих за айрян току що Grinning
Аз слагам малко мед, но е за предпочитане пред всичките други гадости , които слагат в соковете.Работя в сфера, която е свързана с производството на всякакви сокове и напитки. Масово се слагат всякакви фруктозни сиропи, есенции и всякакви бъркочи...та да докарат вкуса на портокал...в натуралния портокалов сок, например..

W'A'S'P' , този чипс става на вентилатор във фурната или с дехридатор. Виж темата за суровоядството, там момичетата си правят и можеш да видиш точно как става.

# 56
Шоки, благодаря. Hug
Значи то си е направо десерт. Аз помислих, че става като марципан за украсяване на сладкиши и оформяне на разни декорации.

# 57
MALVINA, мерси, и аз се сетих за този уред
остава да го купя и да пробвам
само ме притеснява да не хаби много ток, все пак май едно 12ч са нужни
а аз съм си малко леко куку на тема разхищение
ще го мисля още

# 58
Във връзка с предстоящите празници искам да помоля за режимни "Празнични" рецепти, защото тогава най му се отпуска края newsm78

# 59
Започнах да пия ежедневно витамини на "Now Foods" - daily vits и добавям към това към 2000IU витамин Д от Вигантол. Сега обаче се чудя дали да си взема отделно магнезий и витамин Е?  newsm78 Мултивитамините не покриват дневните нужди от тях, а да не говорим, че стойностите на техния препоръчителен дневен прием са и без това адски занижени. От тук разбрах, че витамин Е може да помогне за регулиране на цикъла, а магнезият е задължителна добавка. Как мислите, дали има нужда да си ги купя отделно и да почвам и тях да пия?

Общи условия

Активация на акаунт