ВМ-НВХ, част 68

• 55 779
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • SA
Цитат
Квантова Диагностика на здравословно състояние на организма
Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът отчита 130 здравни показатели и дава пълна информация за сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др.

Ако този метод беше напьлно точен и даваше толкова изчерпателна информация за здравословното сьстояние, при това само с един апарат и един човек, който да работи на него, дали болниците щяха да сьздават огромни лаборатории, с апаратура за милиони, да наемат десетки лаборанти, лекари , които да работят там ?
Не знам за случаи при които диагноза и лечение в болница да се назначават по резултати от тези квантови изследвания ( може и да има, но поне аз не сьм чувала  Peace). Иначе кьде по-евтино ще излезе да си изследваш всички хормони например на този апарат за 15 лв. ( че едва ли не и всичко друго), вместо да даваш по 15 лв за хормон при стандартните изследвания.
W'A'S'P' , за ирисовата диагностика - какво да ти кажа... Не сьм отблизо запозната с този метод, който доколкото знам е доста древен. Единственият ирисодиагностик, който познавам обаче е един от най-големите  мошеници, които през живота си сьм виждала. Но без сьмнение много хора й вярват, защото и медицинска диплома има дори (представя се за доцент  Laughing).  Но нека не забравяме, че много хора по сьщия начин вярват и са доволни от врачки, баячки, ходжи и пр., та за всеки влак си има пьтници, дето се казва.
Та самият метод, може и да е добьр, но сьс сигурност зависи много и от човека, който го практикува.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 10:39 от kameloth

# 331
За ирисовата диагностика нямам мнение. Не съм се интересувала изобщо, затова няма да пиша за нея.

За биоскенера, доколкото се разтърсих и прочетох, изобщо не става въпрос за диагностично медицинско изследване, което има някаква тежест за поставяне на диагноза.
Първо : не се прави в болница, медицински център, а във фризьорски салони, козметични студия,, или иначе казано, всеки може да си закупи срещу 500 лв уреда за себе си и да си прави диагностики вкъщи, но не знам кой ще му ги "разчете".
Второ: не се прави изследването от доктор, а от лица без медицинско образование.
Трето: на мен не ми е известен уред, който за 1 мин да прави тест на състоянието на всички органи, нервна система, имунна система, емоции и т.н. и т.н. само с прищипване на уред към пръста и отразяване на монитор чрез някаква програма, здравословното състояние на "пациента".
Правят се скенери за милиони, някои скенери са за конкретно заболяване и изследванията са стотици левове и ми се струва меко казано нереално, някакъв уред, който дори не се използва в болнични заведения да диагностицира 15-20 заболявания за минутка време.
Четвърто: не бих дала и 1 лв, за да се изследвам чрез този метод.

Това е моето мнение.
А въпросите зададох заради приятелка, но още не беше напълно изяснено, за какво се касае. Първите и думи бяха: биоскенер, болница, диагностика за 15-20 заболявания и аз се впечатлих.
Оказа се - биоскенер във фризьорски салон, разчетен от немедицинско лице.

# 332
Съгласна съм и с Фата, и с Камелот Hug И хубаво, Мереленда, че не сте се подвели с приятелката ти за това изследване. Това ми се струва, че е нещо като вега теста, по който залитнаха толкова много БГ-мами Laughing

# 333
Оказа се - биоскенер във фризьорски салон, разчетен от немедицинско лице.

Това определено звучи несериозно.
Кам, логично разсъждаваш, може би моята логика вече е изкривена в резултат на всичко, което ми е минало през главата, но аз вярвам, че преди всичко сме енергийни същества  Peace Така че по моята логика е възможно да се направи добра диагностика от наистина добър специалист. Има също пулсова диагностика, която е много точна, но всички тези методи са наистина... доста евтини в сравнение с една съвременно оборудвана лаборатория  Wink
Много пъти съм разсъждавала върху това колко по-болни са хората, въпреки напредъка на медицината.
А църквата съвсем наскоро официално призна, че земята не е плоска  Mr. Green

# 334
  • Бургас
fata_morgana е казало всичко което мисля и аз
То и за нашия режим никой не вярва,че е възможно да се подобрят множество заболявания,че при някои да доведе дори до пълно излекуване,но е факт че е така
Има и болници,има и лекарства,както виждате малко хора се осланят на режима,а повечето сме тук чак след като първо сме се доверили на "доказаните" апаратури и лекари,които не са ни помогнали
За апаратите лично аз гарантирам на 100% че отчитат почти всичко,точно така както го рекламират,но както е казала Фата и аз ще обобщя:
1.важно е кой седи зад апарата за правилно и най-точно разчитане
2.адекватно лечение след това

# 335
Минала съм през ирисова диагностика още 2006г. Не откриха главните проблеми.
После преди около година ходих при Диана Мечкова, която прави т.нар компютърна диагностика 'Накатани'. Легнах на една маса и ме докосваше с уреда по точки по кожата ми.

Не откри най-проблемните неща.

Все по-малко вярвам в подобни алтернативни методи, но пък съм фен на хомеопатията, която ме избави от хроничен цистит.

# 336
  • SA
mis_val, без сьмнение тези апарати показват някакви стойности за всички величини, за които в рекламата се казва, че се изследват. Вьпросьт е, че нищо не гарантира, че тези стойности са достоверни.
Фата, да, има и пулсова диагностика и други подобни вероятно, които са евтини и преди 1000 години сигурно са били от сьществено значение , защото по онези времена лекарят е трябвало да се ориентира за заболяването разчитайки основно на сетивата си. Сега, как да кажа, може по характеристиките на пулса да гадаеш от какво е болен някой, или просто да му направиш прецизна ехокардиограма например.

# 337
Благодаря за отговорите
Може би ще го пробваме догодина да видим какво ще видят за един проблем на 1/2

Кокосът вече официално е част от седмичния ни пазар
Една опаковка от 200 гр деля на 5-6 закуски, засища идеално и е сиоер вкусен и разбира се режимен

Ето го и тук, creamed coconut:
http://www.marksdailyapple.com/the-wonderful-world-of-coconut-pr … ts/#axzz2lGxVpkhw

И една тукашна клюка
Доста се разбуниха духовете покрай един 17 год сладур, който с помощта на режима свалил почти 30 кг и се отървал ит упорита мигрена и сенна хрема
Училището отказал да му сервират режимна храна, въпреки медицинската препоръка, подписана лично от д-р Далквист
Същото училище, за което не е проблем да сервира халал и веган храна

https://www.facebook.com/pages/Specialkost-kost-och-hälsa/5 … tch?v=IPoX4Lu9GeA

http://en.paperblog.com/school-refuses-to-serve-food-that-keeps- … t-healthy-725229/

# 338
  • SA
Хехех, W'A'S'P' , за този случай наскоро писа и Andreas Eenfeldt в сайта си.

Но ето това е вьрха просто:
Цитат
The school nurse said she didn’t dare to take responsibility for what could happen if Emil were allowed to eat himself lean and healthy, without needing any medications. Because that sounds… dangerous.

Joy

# 339
Цитат
Ако този метод беше напьлно точен и даваше толкова изчерпателна информация за здравословното сьстояние, при това само с един апарат и един човек, който да работи на него, дали болниците щяха да сьздават огромни лаборатории, с апаратура за милиони, да наемат десетки лаборанти, лекари , които да работят там ?
Не знам за случаи при които диагноза и лечение в болница да се назначават по резултати от тези квантови изследвания ( може и да има, но поне аз не сьм чувала  Peace). Иначе кьде по-евтино ще излезе да си изследваш всички хормони например на този апарат за 15 лв. ( че едва ли не и всичко друго), вместо да даваш по 15 лв за хормон при стандартните изследвания.
Евтино за пациента, но ужасно недалновидно и губещо за медицинската гилдия.
За този точно метод нищо не знам, но че има едва ли не хиляди безсмислени изследвания и лекарства, чиято единствена цел е печалба, е отдавна известен факт.
Отдавна се носят слухове, (пиша слухове, защото едва ли могат да се намерят достъпни доказателства в писмен вид), че ракът изобщо не е такава сложна болест и има адекватно лечение/лекарства.Но при милиардите печалба, която носи тази болест, няма интерес от разкриване на "тайната".
Нямам предвид Антималигноцит, мисля, така се пишеше....

# 340
  • SA
Цитат
Евтино за пациента, но ужасно недалновидно и губещо за медицинската гилдия.

А, защо да е губещо за гилдията? Аз ако имам частна болница и знам, че всичко може да се изследва достоверно с една машинка за 500 лв, вярвай, че няма да се замисля да си я закупя и използвам.
Така или иначе здравната каса ще ми приведе една и сьща сума по клиничната пьтека, независимо какви разходи ще направя за изследвания.
А за слуховете... да, ГНМ например лекува рак по-успешно и от хрема, както твьрдят.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:10 от kameloth

# 341
ГНМ не е за всеки  Peace
На мен ми трябваше доста време да проумея например, че организмите ни знаят какво да правят, ако не им пречим. Дълго време са ни промивани мозъците, че за всяко нещо има лекарство и трябва бързо да си го изпиеш, за да не се мъчиш. Темата е много обширна  Hug
А по настоящата тема - отговорността за здравето ни е лична, а не на лекарите. И започва преди всичко с храненето и начина на живот. Но като гледам около мен хората как се хранят безобразно и се ужасяват от най-бегъл намек за спорт или изобщо някакво движение (различно от качване в колата и слизане от там), пък после докторите им виновни...
Затова толкова ви се радвам  Hug

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:08 от fata_morgana

# 342
  • SA
Цитат
ГНМ не е за всеки  Peace

Че не е, не е. Само за хора, в чиито тела вируси не проникват.  Simple Smile

# 343
Добре, да подходим по друг начин.
Отивам във фризьорския салон да ми направят биоскенер. Разчита ми го неспециалистът, открива проблем и после какво правим? Кой ме лекува и с какво?
Правя си други изследвания може би?
Някой от вас, който е правил биоскенер, какъв е подходът по-нататък? Доктор ли ви разчита изследванията? Изписват ли ви някакви лекарства нещо, билки?

Във Варна съм чувала за доктор Димитрова - ирисова диганостика. Кабинетът и някъде около адвокатската градинка беше. Виждала съм го в една от улиците. Не помня кой от форума / раздел на щитовидно болните/ ходи при нея. Имаше и моя позната извън форума. Гледа те с лупа, "познава ти" и те изпраща да дириш една торба билки за лечение? Прегледът не беше никак евтин.

Не казвам, че трябва да се тъпчем с хапчета. И на мен не ми е приятно да пия с шепата за деня. Но предложената алтернатива в стил " ще ти позная като ти видя очите или за минута ще те диагностицирам с непознат за традиционната медицина уред" не ме удовлетворява.

Между другото, биоскенерът е направо като уреда за диагностика и лечение във филма "Елизиум", с разликата, че уредът във филма те диагностицира за секунди и те лекува веднага. Mr. Green
И голям бизнес може да се завърти с един биоскенер. По-лесен и бърз бизнес с печалба, отнасящ се до здравословното състояние на човек, не бях срещала. Rolling Eyes Купуваш си го: цък, цопваш го в един салон, един човек да разчита и както казват, че ще е на цена 60 лв, още първия ден ще му се избият парите, че и отгоре.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:35 от Merelenda

# 344
Така е, отговорността за здравето ни е наша Peace Наша е и отговорността за това към кой лекар ще се обърнем, дали ще се доверим на преценката му или ще потърсим второ или дори и трето мнение, дали ще се оперираме и въобще какво точно ще правим. И понеже е наша отговорността, имаме и право да се интересуваме, да питаме и да изискваме да ни се отговаря и обяснява - нещо, което липсва до голяма степен в здравеопазването не само в България Rolling Eyes Но най-трагичното е, че това отношение към здравето трябва да се възпитава от най-ранна възраст, а това просто не се случва, защото и родителите не го осъзнават ooooh! То всъщност не опира и само до отношение към здравето, а към всичко в живота ни. Прекрасно е, че вече започна да се оформя гражданско общество, да се събужда гражданското съзнание на поне част от българите. Но повечето прекарват целия си живот в ужасна неосъзнатост и в заблудата, че от тях почти нищо не зависи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт