ВМ-НВХ, част 68

• 55 797
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
ГНМ може и да действа като си самовнушаваш, че си си открил конфликта-причина за хрема
но смешките им за рака и подобни са не само смешни и жалки, но и опасни
всъщност именно заради рака влизах в темата, защото едната преводачка спомена веднъж за жена с рак, прилагайки ГНМ
и както очкавах, нищо по-подробно не можа да каже

fata, така е, отговорни сме ние
но още по-отговорни са именно лекарите, защото първо те ти промиват мозъка кое и как
и после промиват и на децата посредством медии и реклами
аз поне съм от поколението, на което му е набито в главата какъв авторитет е лекарят и как каквото каже, е закон, аксиома и т.н.
после е много трудно да се отърсиш от тази нагласа, за да почнеш да търсиш сам и най-вече да си имаш доверие самна себе си

кам, аз точно там го намерих случая, ама във шведската част

Краси, аз съм сигурна, че има начин за лечение и профилактика
но и там играят едни пари и моралът силно липсва

# 346
Здравейте  Hug

При мен се очертава един проблем. Нямаме обедна почивка, храним се на бюрото пред компютъра. На колегите не им е приятно да се храня с яйца напр., защото им мирише...  Confused Днес си изядох наденицата на балкона, но преди да проветря кухнята, където я нарязах, една колежка каза май, че пак й миришело.
Какво мога да обядвам, то май остава само кисело мляко или сметана и масло. Те ядат "немиришещи" неща - бургери, банички, вафли, бисквити...  Sad

# 347
Здравейте  Hug

При мен се очертава един проблем. Нямаме обедна почивка, храним се на бюрото пред компютъра. На колегите не им е приятно да се храня с яйца напр., защото им мирише...  Confused Днес си изядох наденицата на балкона, но преди да проветря кухнята, където я нарязах, една колежка каза май, че пак й миришело.
Какво мога да обядвам, то май остава само кисело мляко или сметана и масло. Те ядат "немиришещи" неща - бургери, банички, вафли, бисквити...  Sad
Shocked
И какво като им мирише?

# 348
О, а примерът с Емил с мигрената е толкова показателен за промиването на мозъците в днешно време, че направо е страшно ooooh! Медицинската сестра не можела да поеме отговорността, страх я било. От какво я е страх? От опасните наситени мазнини и от ограниченото количество въглехидрати? ooooh! По-добре е да пиеш лекарства, вместо да се храниш нормално и да се чувстваш добре без лекарства - така излиза ooooh!

Облаче, като им мирише, да отворят прозореца и да проветрят Crossing Arms Или пък ти отваряй профилактично. Откъде накъде ще се съобразяваш с такива капризи?! Shocked

# 349
е, как, къде по-сигурно е да натъпчат с хапчета някого
вместо да премаахнат причината за симптомите
жалка картинка

ама пък Емил ме кефи
готино и борбено лапе
и умно

# 350
Ох, може би се вкарвам аз във филми, но вчера затвориха вратата на моето помещение, да не ставало течение, а то не ставаше, днес колегата ми каза, че много били умирисали яйцата, не знам, не ми е комфортно да създавам неприятни усещания. Или ще ям на балкона, или ще си нося мляко или сметана. Нали знаете колко е гадно да те  гледат с неодобрение, пък те са симпатични хора и са ни добри отношенията.

# 351
облачето , а те какво ядат?  newsm78
само като се седя примерно как ми смърди едно пакетче солети или бисквити на гранясало и  Sick
то всичко купено в пакетче мирише
да не говорим за купените пици и подобни

# 352
занеси си консерва риба тон и ще те помолят да се върнеш на яйца  Mr. Green

по-добре си хапвай на терасата
и всичко си го носи нарязано от вкъщи в кутийка
или се хранете едновременно и няма да се усеща

пък баничките и бургерите да не миришат  Whistling  Whistling  Whistling

# 353
Херцен, миришат, но нали всички ги ядат. Tired и аз си пмислих за рибата тон.  Mr. Green
Уасп, обичайните неща ядат - бургери с майонеза, картофи и кюфтета, баници, бисквити, солети, меденки....

# 354
Добре, да подходим по друг начин.
Отивам във фризьорския салон да ми направят биоскенер. Разчита ми го неспециалистът, открива проблем и после какво правим? Кой ме лекува и с какво?

На биоскенер във фризьорски салон не бих отишла  Peace В един от предните си постове писах, че освен диагностиката е важно и лечението, та затова е много важно кой точно ти ги прави и двете. Не бих се доверила на неспециалист за такова нещо.

Цитат
после е много трудно да се отърсиш от тази нагласа, за да почнеш да търсиш сам и най-вече да си имаш доверие самна себе си
W'A'S'P', трудно е, да, но постепенно ставаш все по-уверен като виждаш, че си на прав път - както с храненето - когато усетиш как ти се отразява на тялото едно разумно хранене  Wink

# 355
  • SA
E, Облаче, твоите колеги направо избиват рибата! Какво толкова могат да миришат например сварени яйца ( освен ако не са развалени)?  newsm78 Кюфтетата, дето те ги ядат да не би да нямат миризма, или баничките?
Предложи им тогава всички да излизате и да ядете на терасата, за да няма миризми в кабинета ви изобщо.  Simple Smile

# 356
Херцен, миришат, но нали всички ги ядат. Tired и аз си пмислих за рибата тон.  Mr. Green
Уасп, обичайните неща ядат - бургери с майонеза, картофи и кюфтета, баници, бисквити, солети, меденки....

#Crazy
 ooooh!

че то такава смрад се носи от изброеното

а за отмъщение да ти пратя една консерва ферментирала херинга
супер мезе и национален деликатес
със сигурност ще те молят на колене  после да си донесеш яйцата

# 357
Момичета, минавам да ви кажа ''здравейте'' и да отбележа, че не съм се отказала от режима.  Вървя напред и се усещам, че се справям все по-лесно и все по-добре. Не съм се разписвала, но ви чета - всеки ден, по няколко пъти. И винаги има нещо ново и полезно. Страхотни сте! Hug

Днес мой колега има повод да почерпи и бях много щастлива, защото почерпката беше само хубави сирена и разни сухи мезета. Е и хубаво френско вино, от което пийнах не повече от 20гр. Нямаше безалкохолно, бисквитки, соленки, рола и други подобни.

Облаче, много неприятно така. Но и аз не разбирам що за претенции са това, след като тия бургери вонят в пъти повече и то ужасно. За мазните баници , крекери и други гадости да не говорим. Остави миризмата, ами и хрупкането на солетките е просто влудяващо Crazy
Би могла да си завиваш в резена бекон масло -става хубаво. Или си прави пицата с блат от кайма.

# 358
И кокосови кексчета може да се носят, и кокосова палачинка (тя може например да се нареже на 2 или на 4 като хлебче и да се вземе нещо друго към нея - сирене, шунка, някакъв зеленчук). А яйцата сигурно миришат, докато се белят, така че може да се носят обелени. Но не мисля пък, че колегите имат повече права от Облачето и могат да предявяват такива претенции #2gunfire

# 359
Остави миризмата, ами и хрупкането на солетките е просто влудяващо Crazy
Ох, мислех, че само мен ме дразни Simple Smile
Облачето хей, знам, че в някои офиси миризмите могат да са проблем, но го приемам само ако приемате клиенти на място. В противен случай с хамбургери, банички и прочие не мисля, че точно твоите яйца миришат най-много. Проветрявай, това показва добра воля, но не бива те да ти влияят на храната.

Общи условия

Активация на акаунт