ВМ-НВХ, част 68

• 55 591
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
dumb as a fox, казваш, че имаш 5-6 кг за сваляне, но в момента колко тежиш? Ако и в момента си с нормално тегло, намаляването на килограмите може да бъде по-трудно, дори и качването да е станало заради лекарства. (То всъщност такива килограми, качени заради лекарства, са от най-упоритите за сваляне, така че и това трябва да имаш предвид, макар че не е невъзможно.) А и как си се хранила преди това? Да ни би да си била на прекалено нискомазнинно хранене или нискокалорично? Ако отдавна караш на рестриктивни режими, трябва да мине време, за да се успокои организмът. Затова и съветът ми е да не броиш калории сега, а да се постараеш да се храниш колкото може по-режимно, докато свикнеш.

# 451
dumb as a fox, казваш, че имаш 5-6 кг за сваляне, но в момента колко тежиш? Ако и в момента си с нормално тегло, намаляването на килограмите може да бъде по-трудно, дори и качването да е станало заради лекарства. (То всъщност такива килограми, качени заради лекарства, са от най-упоритите за сваляне, така че и това трябва да имаш предвид, макар че не е невъзможно.) А и как си се хранила преди това? Да ни би да си била на прекалено нискомазнинно хранене или нискокалорично? Ако отдавна караш на рестриктивни режими, трябва да мине време, за да се успокои организмът. Затова и съветът ми е да не броиш калории сега, а да се постараеш да се храниш колкото може по-режимно, докато свикнеш.
В момента съм 51 кг при 158 см,а бях години наред 45 кг. А по отношение на  хранителните режими съм патологичен случай- ту плодуване,ту преяждане,ту диетата на Доц. Байкова. Пълна трагедия. Благодаря ти за съветите!!!

# 452
.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 19:35 от Pinkito

# 453
 smile3501 Голяма видима разлика, но няма и как иначе, щом са свалени 16 кг.
За колко време свали килограмите, че явно съм пропуснала?

# 454
  • В Балкана
Пинки   bouquet  Hug

dumb as a fox, тренираш ли? Ако не - почвай.

Гледах клипчета в нета, как се отворя кокосов орех. Нямам сатър. Не се справих.
Идеи?

# 455
Merelenda , аз свалих последните 6.600 кг, сега за 2 месеца,  преди това, свалях, качвах... глупава работа.. Сега съм си обещала повече никога да не изпускам нещата да стигат до там.... Blush

# 456
  • В Балкана
.... преди това, свалях, качвах... глупава работа.. Сега съм си обещала повече никога да не изпускам нещата да стигат до там.... Blush

И аз така.  Hug
Ама още не съм стигнала до там, до където искам..

# 457
  • SA
Пинки, браво! Освен излишните килограми, си махнала и десетина години от вьзрастта, на която изглеждаш.   bouquet

# 458
О, Кам, как зарадва душичката ми, ще се постарая да махна още 5-6 поне.../годинки де.../  Joy Hug

# 459
  • Пловдив
Пинки, браво на теб!Страхотно изглеждаш, наистина си се подмладила и имаш чудесно лъчезарно и свежо излъчване!  Hug  smile3501
Кам, благодаря за статията на Питър Атия и за синтезираното представяне на информацията!  Hug

# 460
  • София
Пинки, браво! Освен излишните килограми, си махнала и десетина години от вьзрастта, на която изглеждаш.   bouquet

На същото мнение съм.
Пинки, промяната ти е страхотна, жалко че не се виждаш в тяло на втората снимка, да ни шашнеш още повече. Браво!   bouquet А и много ти отива новата визия, на новите слаби раменца  Wink

# 461
dumb as a fox, 45 кг са безумно малко Rolling Eyes А и сама казваш, че си спазвала много крайни диети - те със сигурност са поставили тялото ти в защитен режим - да се стреми не само да запази теглото, а да се подсигури и с още мазнинки. Но дори и така, според мен в момента теглото ти е съвсем добре. И аз бих те посъветвала да тренираш, ако искаш оформяне, а не да броиш калории и да търсиш начини за ограничаване на храната.

# 462
.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 19:35 от Pinkito

# 463
Пинки, страхотна промяна си осъществила, браво! Hug Много добре изглеждаш! Simple Smile

# 464
  • В центъра на мръсотията
Благодаря за отговорите, момичета!  Hug
А всъщност за да се диагностицира т.нар. преддиабет само нивата на кръвната захар ли имат значение?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт