ВМ-НВХ, част 68

• 55 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
на бас, че ѝ завиждат, че се храни с нормални и вкусни храни
и ги е страх, че само като я гледат и ще им се дигне холестеролът

облаче, шокирай ги утре как си гризеш масълце
ще бъде интересна гледка как припадат масово  Joy

# 361
  • София
на бас, че ѝ завиждат, че се храни с нормални и вкусни храни

Хаха, точно това щях да кажа  Laughing
Страх ги е, че остават на потъващия кораб

Облаче, можеш да си носиш и пържола в кутийка, нарязана, или яйца на очи. Така пък съвсем няма да им мирише.
Както и сирене със зеленчук някакъв.

# 362
Ами и аз се чудя, тия бургерите с майонеза, картофи и кюфте даже понякога аз им ги купувам, нали съм "момче за всичко" в офиса, те се правят на една открита будка...
Толкова ми е хубаво, че в повечето случаи вече не се съблазнявам от такива неща!

Камелот, няма как да го предложа това, аз съм новата в офиса и не мога да променям порядките.

Аз докато ядях баници и крекери нямаше проблем.  Tired

Много ви благодаря за подкрепата!!  Hug Ще помисля какво да сторя, засега ще мина на млечни, и без това обичам млечни, ще си ги ям наобяд. Лошото е, че при нас наистина идват хора, аз ги изчаквам да тръгнат и не ям пред тях. Но няма да мина пак на сандвичи и баници за обяд!  Sick ще се възползвам от предложенията ви по-натам, аз досега си режех храната в офиса, но вече ще я подготвям от вкъщи.

Аз на единия колега му казах, че ям масълце, вече го шокирах, но той е симпатяга. Другите просто не забелязват как се храня от друга гледна точка освен че им мирише. Не ме питат нищо.

Ама пък предишните ми отеснели дънки вече ми са свободни.  bowuu

Благодаря ви още веднъж!   bouquet

Виждам, че говорите за ГНМ, аз за щастие така и не успях да вникна в нея, два пъти опитах, но е доста налудничаво всичко. От холистична до холистична медицина има разлика. Тя трябва според мен да е паралелно с другата медицина, и с двете да се подхожда разумно и с мярка. Много важен показател за ГНМ ми се струва и жизнения пример на създателя му, не си го спомням вече точно, но самия той е бил излекуван от рак с традиционни методи, а не с неговите, подсъдим е...

# 363
Аз и пилешки дробчета с лук съм си носила, какво като мирише. Някой като е ходил да пуши и като влезе в стаята да не мирише по-добре?

# 364
утре си носи шкембе с много чесън и оцет
 Joy

# 365
А, сега се сетих - майка ми прави миналата вечер свински дроб на фурна с праз - вкусно беше, трябва да я питам за рецептата, че до сега не съм готвила дроб.

# 366
  • SA
Да, разбирам, че ти е неудобно да се разправяш, щом си новичка там.
Ами тогава, щом кюфтета са позволени, носи си и ти пьржолки, кюфтенца. Както и Шоки те е посьветвала, може дори да си ги правиш на сандвичи с кокосови кексчета, или палачинки.
Или пьк в крайна сметка, излизай да си хапваш на терасата и така. Твоите колеги ако и в студовете не ги досрамее да те пращат там, значи не са чак толкова готини, колкото изглеждат. Все пак, говорим за сьвсем нормална храна като яйца, а не за някакви миризми като счукан чесьн, лук, праз , консервирана риба.

# 367
fata_morgana , като каза дроб на фурна и се сетих, че не съм правила отдавна.
Подобен правя и аз, но с много лук, гъби. Готви се с добавени вода, мляко и масло, но може само вода и масло да се добави. Подправки сол и пипер и отгоре се запича с кашкавал.
Вкусно става, но рядко правя, понеже предпочитам дроб на скара, макар да става бавно или пържен дроб.  Simple Smile

# 368
Аз още не съм навлязла в разнообразното хранене както вас!   bouquet Засега ям основно наденица, която както установих вчера има захари и ще я избягвам, кайма, яйца, майонеза и млечни. Довечера ще сготвя шкембе с масло.

# 369

настъргани яйца, нарязано авокадо в майонеза или сметана

в наденица сигурно има чесън, гадничко си мирише  Flutter

# 370
  • София
Фата, Мер, ако може да споделите как правите свински дроб на фурна, не става ли ужасно твърд?
Фата, извинявай, не ти, майка ти, но ако е възможно да ни споделиш  Wink

Аз със свинския дроб трудно се преборвам, трябва да е почти алангле, за да не е тотална подметка.

# 371
Това ме подсети и аз да питам нещо - какво ви е мнението за ирисовата диагностика?
Ходихме преди години с една приятелка, за мен е дрън дрън глупости......

А точно мигрена как ме е ударила трети ден вече....... Sick

Облаче, занеси им салата с повече чесън, приготвена предишният ден  hahaha
Според мен тези хора ти завиждат за желанието и и усилията които полагаш, да направиш нещо за себе си, имала съм такава колежка. Това са заядливи дребнавости, миришели им варените яйца...глупости!

# 372
  • София
Кюфтетата с лук миришат сто пъти повече, ама хайде ...

Момичета, препоръчайте ми чай или някакви билки за отводняване.
Едва си влизам в дрехите, сутрин съм подпухнала и подута, ясно е, че задържам вода, но е ужасно дискомфортно и неприятно и искам да се опитам да си помогна с нещо.

Из нета е пълно с такава информация, но ако имате нещо изпитано, споделете моля   bouquet

# 373
Вив, Мер скоро писа за чай от джоджен

както се споменава салам с чесън, моята пача е от мляно месо и е точно като салам  с чесън
ммм как ухае само

# 374
  • София
Ох, вярно,  ooooh!
Нещо напоследък много ми се насъбра и абсолютно съм изключила  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт