КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 098
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
И двете страни са изстрадали. За съжаление мои коментар тук бе изтрит, но заради болници /издават конфендициалнна информация/, и лъжат.....става кошмар, спекула. За сведение и разлаките в цената....

# 616
Истината е,че много жени стават дарителки заради обещетението,но в клиниката,където аз станах донор,никой не говореше затова.Мога да ви уверя,че не само аз,но и много други бяхме изненадани от това,че получихме пари.Затова моля не нападайте без да сте били от другата страна.Скоро ще започна стимулация за втори път,а някои от вашите коментари ме отказват.

# 617
Така е. За съжаление има клиники в, който дават на думи обезщетения и товарят на макс реципиентите.

# 618
Привет,
Бих искала да стана донор. На 31 г съм и вече имам родено ,здраво детенце на 48 дни. Преди ми казаха, че няма смисъл да кандидатствам, след като не съм майка. Това вече е факт и ми се ще да помогна на други жени да изпитат чувството да имат детенце.
Въпросът ми е кога бих могла да даря яйцеклетка, след като съм родила наскоро? Стимулацията, ще попречи ли на кърменето, ако се разрешено даряването, толкова рано след раждане. Ще се радвам да ми дадете информация.
Пожелавам да има повече смели жени, желаещи да помогнат.

# 619
Най-добре се обади в клиника и питай, но по принцип трябва да се възстанови функцията на яйчниците ти след раждане, а това отнема време - колко, не знам, но сигурно поне 6 месеца ще ти кажат докторите.
За стимулация и кърмене - пак без да съм доктор ще си позволя да предположа, че не е възможно  Peace
Дори сега да не може да направиш стимулация, от клиниката ще ти обяснят кога би било възможно...

# 620
  • София
aз не съм дарявала яйцеклетки, че няма как.
но напирах да бързаме със стимулация след раждането. възможно беше чак след като спрях да кърмя и ми се нормализира цикъла.

# 621
AMAEBG,

благодаря ти за доброволчеството и желанието за донорство на яйцеклетки!  newsm20
Сега си гледай спокойно детенцето и след като спреш да кърмиш можеш да посетиш репродуктивна клиника, за да станеш донор на яйцеклетки!   bouquet

# 622
  • София
Аmaebg, за втори път станах донор 4 месеца след като спрях да кърмя(детето ми беше на 1,4 г.) и след проверка на нивото на хормона пролактин. който по време на кърмене е с високи нива, необходимо е да спадне до нормалните граници. Със сигурност не е възможна стимулация по време на кърмене и без нормализиран цикъл и хормони.

# 623
Здравейте , искам да стана донор на яйцеклетки , ако има някой който се нуждае  или има информация как да стана донор и какви са условията нека ми пише.

# 624
Във всяка клиника за репрудоктивно здраве предполагам,че имат донорска програма.Подобни са Щерев,Надежда.Аз съм била вече донор,сега ще бъда за втори път.Мога да кажа,че няма нищо страшно.Обаждаш се в клиниката и търсиш координаторите по донорската програма.Те ще те поканят на среща и ще ти обяснят подробно всичко по процедурата.Успех

# 625
Здравейте и от мен ! Искам да кажа на всички, решили да дарят яйцеклетка заради пари, НЕ ГО ПРАВЕТЕ !!! Само по себе си "ДАРЕНИЕ"-то е безвъзмезден акт. За цялата процедура, на която и аз съм подложена в момента, се иска ДУША !!! Когато го правите от материална гледна точка, не мисля, че има как да спазвате всички неща по време на процедурата. Аз започнах всичко на 23 декември, тогава ми бяха направени първите изследвания...та сега съм вече на Декапептил и почти на финала...Не искам да изпадам в подробности, а и при всеки е различно, но лично за мен това е едно голямо предизвикателство...Само като видех игла и ми ставаше  лошо, сега вече Н-ти ден си инжектирам сама в корема Декапептил. Ако не беше за каузата , никога ама никога не бих си причинила това, лично за мен е доста неприятно...Да кажа и моите подбуди да го направя...Отглеждам сама детенцето си, което е на 4 и половина. Имали сме доста трудни периоди, в които винаги някой ни е подавал ръка и нещата са се оправяли. Винаги съм искала да помогна на някой страдащ, нуждаещ се и съм го правила, но с малки жестове или суми..., та когато чух по Нова ТВ за Донорството на Яйцеклетки, открих начина , по който да върна , лично за мое спокойствие, доброто, което аз съм видяла, от хората..., от Господ...! Това е една причина ! Другата, разбира се, която е по-важна е тази да имаш ДЕТЕ ! Не съществува друго такова чувство !!! Друго по-силно "ОБИЧАМ ТЕ" , от това казано от детето ти. Ако нещо в този живот ме държи жива, след всички неволи , то това е моето момче ! Мъжът на живота ми ! Съществото, заради което бих изтърпяла всичко само той да е добре !...За това моля ви мили жени решили да ДАРИТЕ яйцеклетка, направете го само, ако осъзнавате смисъла на жеста ! Парите не трябва изобщо, ама изобщо да са някакъв фактор в това ви начинание ! Помислете, за щастието което ще дарите ! Едва ли някоя от нас, майките родили без проблеми, може наистина да разбере болката на тези, които се борят всекидневно с това да имат дете..., но за секунда си представете живота си, ако ги нямаше прекрасните ви Слънчица... Направете го, заради ДОБРОТО !!!

# 626
renitooo, поста ти ме остави без дъх, толкова доброта има в думите и душата ти. Защо всички не са толкови добри, освен едно голямо БЛАГОДАРЯ, нищо друго не мога да кажа!

# 627
  • Burgas, Bulgaria
renitooo, огромно БЛАГОДАРЯ, прекрасен пост. Наистина децата трябва да бъдат създавани с много любов, независимо по какъв начин.

# 628
  • гр. София
Ренитоо,   bouquet,  хора като теб даряват не просто яйцеклетки, вие дарявате щастие и надежда.

# 629
Благодаря на всички ви за милите думи !!! Надявам се всички решили, да дарят частица от себе си, за да ощастливят някоя бъдеща МАМА, да проумеят същината на този ЖЕСТ ! Ще публикувам едно , не знам как да го нарека, послание може би, чийто автор не знам кой е, но се надявам да бъде проумяно от бъдещите дарителки !

Някой някъде ще бъде щастлив, благодарение на Теб. Някой някъде ще види положителен тест за бременност, после ще чуе сърце. Ще види нослето, крачета, ръчички. После плач. Детски плач. И тя, и той ще плачат също. Една мечта ще се сбъдне. Мечтата за дете.
Някой някъде в този момент се е свил и плаче отново, защото мисли,че няма шанс да бъде родител. Плаче, защото има нужда от Теб. Плаче , защото поредната надежда е пропиляна. Отново и отново света от розов бива сив. А така си се свързват тези цветове...
Някой някъде отново не смее да мечтае за свое детенце, за своя рожба. Не се осмелява, защото го е страх. Страх от несбъдването на този блян.
Някой някъде точно в този момент се надява да се появиш Ти - донор на надежди за дете. Да размахаш сърцето си, да разпилееш усмивки. Да пристъпиш уверено към този Някой и в света на доброто да подадеш ръка...
А в нея частица от теб ,носеща надежда за дете. Дарете НАДЕЖДА !!! Дарете ЖИВОТ !!!

Общи условия

Активация на акаунт