КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 042
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
Също разбрах, че поставянето по два пъти на ден хормони също не е практика. Както и синхронизирането.

Добрата медицинска практика в контролираната овариална хиперстимулация (така се нарича стимулацията при асистирана репродукция) е именно с двукратно поставяне на хормонални препарати в денонощието.

Както и е повече от нормално донорът и реципиентът да се синхронизират.

На фона на всичко останало, което написа за процедурата, не мога да повярвам, че тези два процеса са ти непонятни...

# 721
Така ми обясниха, че се разделят хормони ако са над 450. При човек, които се водеше здрав не е редно дозите да минават. От ИАТ обясниха, че е редно при не синхрон да има нещо си за съхранение на материала.Браво на дамата с похвалите. Пак казвам, че не плюя по болницата. Не знам как си знаела и схема и дози на мен такова нещо не дадоха.

# 722
И аз имам личен телефон, но... . В интерес  на истината точно това ми писа една жена на лични. Че толкова се стараят да взимат и да са прозрачни, че после тези мой "15" яйцеклетки са направили добро...ама друг път.Sad
Някак сега тази любезност придобива друг вид и писането на жени по съдба...ако са толкова заети с пациенти това им свободно време за донари ме притесни.

# 723
Навсякъде дават, но ми направи впечатление сумата. Навсякъде една и съща само при нас не.

# 724
Така ми обясниха, че се разделят хормони ако са над 450. При човек, които се водеше здрав не е редно дозите да минават. От ИАТ обясниха, че е редно при не синхрон да има нещо си за съхранение на материала.Браво на дамата с похвалите. Пак казвам, че не плюя по болницата. Не знам как си знаела и схема и дози на мен такова нещо не дадоха.

Моята персонална стимулация беше с 300 единици Мерионал и бяха разделени на сутрешна и вечерна доза от по 150 единици, та не знам кой ти е обяснил за разлика под и над 450 единици. Количеството на медикаментите и разпределението им, т.е. протоколът на стимулация е решение на лекаря. Не разбрах за здравия човек, минаването на дозите и нещото си за съхранение на материала, наистина...?

# 725
Още нещо ми е интересно и спирам. Има компетентни органи. Дали точно тази любезност не ме подведе и мен...? Вече знам, че усмивката не е професионализъм. Не знам за Надежда как е, но дано поне там не се случва това което на мен и на още няколко жени като мен. Сега ми пишат,че и в клиника Малинов има...

# 726

Моята персонална стимулация беше с 300 единици Мерионал и бяха разделени на сутрешна и вечерна доза от по 150 единици, та не знам кой ти е обяснил за разлика под и над 450 единици. Количеството на медикаментите и разпределението им, т.е. протоколът на стимулация е решение на лекаря. Не разбрах за здравия човек, минаването на дозите и нещото си за съхранение на материала, наистина...?
Наистина не знам, не разбирам. Така ми бе обяснено от лекари. Казвам какво са ми казали. Не съм лекар.

# 727
И аз не знам и не разбирам защо в последните 5-6 страници се изписаха толкова много неща от незнание, дето някой ги е казал. Първо за "Надежда", после и за "Щерев". Май някому пречи, че най-многобройните донорски процедури са там?

# 728
Аз лично нямам против. Видимо обаче не  е било нужно. Да не разбирам, но това не ме прави "заслужила състоянието си". Писах с много жени и всички казват това за инжекциите. Гледаха ме в две болници,същото. Явно наистина човек трябва да си мълчи, защото няма полза. Не съм нападала болницата,но не мога да кажа на горното момиче...да така е при положение, че при мен такова нещо не се е случило както и на другите момичета с мен. На нас друго се случи. Не съм била в Надежда и няма как да бъда освен като пациент ако искам второ дете. Съжалявам, че наруших покоя на темата.

# 729
Основното, което донорките трябва да занаят е,  че след пункцията могат да потърсят лекаря извършил процедурата при симотоми, които ги притесняват и никой няма правото да откаже преглед и лечение. Нормално е донорките да не са толкова информирани, като реципиентките, но това не е само поради не четене, но и поради липса на опит. Нормално е както всяка друга медицинска интервенция и тази да носи своите рискове.

# 730
Ееее. Не разбирам, защо на някои имвадят очите донорите в Надеждо. Всяка сутрин можеш да ги видиш в кафето. Няма такъв смях и толково усмивки. Не знам в кафета ли се бият, но знам че толкова веселие и усмивки......Не знам и за каква прозрачност говориш при Щерев но поне си обеснямам зящо при теб е имало. Най вероятно точно защото са знаели че си била донор в Надежда.
Късмет, Габи!:-)

# 731
Изумено нека аз знам по-добре,тъй като съм била донор в Надежда.Нека истината да се знае,аз нищо няма да спечеля,нито да изгубя от това.Мога да ви снимам и схемата.Не знам защо толкова злоба се излива относно Щерев,единственото ми е обяснение че в Надежда печелят на гърба на донорите.А на Габриела нямА как да вярвам,защото към мен и други момичета,които видях не е имало такова отношение,напротив мен сега ме викат на преглед след пункцията.Човешко отношение също няма в Надежда,защото ми се обаждат момичета,на които е казано че пункцията ми е неуспешна,че не мога да стана от леглото и че съм подута като осми месец бременна.Това как ви звучи,нормално ли е хората които УЖ толкова помагат да ти мислят такива неща.

# 732
Извинявай, но говориш глупости. Пълни и то.

# 733
  • София
невероятно ми звучи да се налага донорка да се стимулира с дози над 450 на ден.
би трябвало да може с много по-малки дози, освен ако не се цели да има огромни бройки.
на мен това ми избоде очите от всичко написано  Rolling Eyes

# 734
Хяйде ако обичаш да не говориш глупости
Обидно е да плюеш без да знаеш, а апропо това говори много на всеки интелигентен човек

Общи условия

Активация на акаунт