КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 045
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Така е, ама има и други жени, които ги вика преди пункциите в 8. Та не е невъзможно да видиш кои са донорките.

# 751
Фели сега са доста по-различни нещата от наше, твое време. Доста се набиват на очи - координаторки, донорки. А ми е много интересно като завлизат по трима, виждала съм двойки + още една жена, каква работа вършат. Не координаторки.

# 752
За цитротида видях в интернет цената,но съм от тел и не мога да ви кача

# 753
Аз също проверих в интернет цените . 40 лв. Апропо забелязах при Савова/ не само на мен , а и на другите донорки с мен /, че не ползват по новите и скъпи лекарства.

# 754
Габриела постнете линк с тази цена моля ви.Как ложе на мен да ми излиза 431,а на вас 40?Аз не мога през телефона

# 755
Фели сега са доста по-различни нещата от наше, твое време. Доста се набиват на очи - координаторки, донорки. А ми е много
интересно като завлизат по трима, виждала съм двойки + още една жена, каква работа вършат. Не координаторки.
Аз също съм виждала, но не знам и аз.

# 756
Това, което гледаш е за цяла опаковка.Simple Smile
Най скъпо можеш да намериш за 80 лв. От Токуда научих, че това са най евтините стимулации. Поне моята. Както и за разликата на къс и дълъг.

# 757
Късметлийка си ти J.Simple Smile
Никога да не те изоставя късмета.

# 758
Излязоха ми резултатите. Пращат ме в Майчин дом ендокринология. Също и отново в Токуда за гинекологичен статус. Какво е това?

# 759
Ендокринология за щитовидната жлеза. Гинекологичен статус най-вероятно да се види състоянието.

# 760
Ще ти свалят ТСХ-то. Ще ти влючат лекарства.

# 761
  • София
Те в Щерев много обичат да ползват мерионал, най-евтин е. Но не го ползват само за донорки, щото аз не бях такава.
Как може да не изследват ТСХ на донор ooooh! Направо съм в потрес ooooh!
Според мен трябва да се изискват всички изследвания и от реципиента, все пак и той плаща и се надява. Тогава може и да започнат да си вършат работата както трябва, клиниките.

# 762

Общи условия

Активация на акаунт