Отговори
# 105
  • Пловдив
Другата седмица в Кауфланд ще има шевна машина Carina... Хвърлила съм око на тази в Лидл, но не я пускат, пък ме е страх, че ще си изхарча парите hahaha ...Та, на въпроса - някой има ли впечатления от тази машина и струва ли си?

# 106
  • Пловдив
 Hug

# 107
  • Варна
За Лидълската машина давам много хубави отзиви, купих я преди година може би, но уточнявам, че я ползвам за любителски произведения и за домашните

# 108
  • Пловдив
и на майка ми подарихме лидълската, още преди 3 години, затова и съм очарована от нея... но въпроса ми е за тази в Кауфланд, някой ако има наблюдения

# 109
и на майка ми подарихме лидълската, още преди 3 години, затова и съм очарована от нея... но въпроса ми е за тази в Кауфланд, някой ако има наблюдения

По принцип, се коментираше, че Лидл и Кауфланд са на едни и същи собственици или нещо такова (т.е. е много чудно като качетво двете машини да са сходни) ... на първа страница съм пуснала линк и към темата за Кауфланд, попитай и там  Peace

# 110
  • София
Аз си купих една шевна машина AEG от Кауфланд и не ми харесва нещо. Не че ми стига времето да я извадя, ама много пластмасово.
Няма директна връзка със сегашната, но реших да споделя.

# 111

По принцип, се коментираше, че Лидл и Кауфланд са на едни и същи собственици или нещо такова (т.е. е много чудно като качетво двете машини да са сходни) ... на първа страница съм пуснала линк и към темата за Кауфланд, попитай и там  Peace

Собствениците са двама братя Wink

# 112
  • Пловдив
Някой дали видя таблета в Кауфланд...дали става или... Rolling Eyes

# 113

Достатъчно беше да видя само, че е марка Асус и да ти кажа, че не става, защото няма сервизно обслужване в България.

# 114

Достатъчно беше да видя само, че е марка Асус и да ти кажа, че не става, защото няма сервизно обслужване в България.

Асус имат най-широко развитата търговска мрежа в България и съответно най-добрите сервизи за такава техника в България  Peace Може би ги бъркаш с някои други ...

# 115

Асус имат най-широко развитата търговска мрежа в България и съответно най-добрите сервизи за такава техника в България  Peace Може би ги бъркаш с някои други ...

Няма как да ги бъркам, това ми е професията, с това се занимавам  Wink

Мога да пиша много, но ще е извън темата и без това наскоро е една друга тема потребители точно от таблетите Асус бяха изревали със сервизното обслужване  Peace

# 116
# 117
Само информативно, без да се притеснявам, че е спам, защото мисля, информацията би била полезна за всеки.

Гигантът Гугъл кого избра за пореден път за свой партньор, който да му произвежда таблетите? ... пак Asus, т.е. те най-вероятно знаят дали Asus правят качествени машини  Wink  Всички Asus лаптопи и таблети, излизат от дистрибутора с 48ч ремонтна гаранция, което ще рече, че до 48ч клиентът получава или своята отремонтирана машина, или подобна, с която да работи, което пък значи, че се поддържат почти всички части в наличност и т.н. и т.н. Естествено в много редки и уникални случаи, когато някой е използвал таблета за футболна топка, се налага да изчака малко по-дълго, но не повече от 30 дни.

Освен, че има официално представителство в София, двата най-големи дистрибутора в България, работят главно с Asus. Единствените марки, които нямат представителства в България, са Lenovo и Sony, а единствените, от чиито таблети има масово недоволни са Acer, поради термални проблеми. Широко разпространено в България е купуването на машини, преминaли през програмата Asus Refurbish - сиреч - фабрично преработени или дефектирали стари машини, върнати от дистрибутори от целия свят и възстановени, които после се продават в магазини като Метро и други вериги магазини, занимаващи се с хранителни стоки - на много ниска цена. Те не подлежат на обичайната гаранция и гаранцията им не се облсужва от оторизираните им сервизи, а от специално подбрани такива.

В случая с таблета Asus от Кауфланд не става дума за такъв, а за модел, който се предлага, така или иначе, във всички големи техно магазини и може да се вземе с 10лв по-евтино от Техномаркет, ако се поръча онлайн - предвид казаното до тук, машината е нормална и би вършила цялата стандартна работа на всеки друг таблет; съпоставима с производителността на Galaxy S2, което значи, че е ток  Mr. Green

Всеки сам да си прецени, коя информация му се струва по-достоверна, очевидно написаното от мен не е copy - paste от Гугъл  Whistling

# 118
Идвам от Билла и аз имам подаръчен ваучер на касовата си бележка и даже два - 25% за сапуни Дав и 25% за дезодоранти Дав . Така и не разбрах как се получават тези ваучери за определена сума различни ли са  Thinking, ама имаше много хора на касата и ми беше неудобно да попитам. Иначе имат намалени коледни украси и конфети от миналата година са май, взех една кутия с 8бр малки играчки намалена от 8лв на 2,20лв

# 119
Двата големи дистрибутора внасят и продават Асус (така както продават и останали водещи марки, а не приоритетно), но в България тази марка няма оторизиран сервиз. Единственият сервиз е Мост компютърс, който е и един от дистрибуторите, което за човек занимаващ се с тази материя знае, че дори не редно да е така. При това клоновите мрежи на Мост в страната са само приемни сервизи, реалния е само в София. Поради липса точно на поддръжка на резервни части в България, от Мост- София таблетите се изпращат в най-близкия оторизиран център в Европа, тук се решават дребни проблеми, предимно софтуерни.

А в Българи няма официално представителство на Асус, както HP, IBM, Тошиба и т.н, има само партньорски фирми.

Общи условия

Активация на акаунт