Отговори
# 135
Ще има, момичета, ще има.....търпение, все пак предстоят коледни и новогодишни празници, кога ако не тогава да се продават тези неща   bouquet

Честит Първи сняг и повече промоции на качествени стоки  Mr. Green

# 136
Момичета, събирате ли точки от Била за спални комплекти? Интересува ме по-специално има ли при вас избор на десени от комплектите от ранфорсе?

# 137
  • София
Черни петъци за техника няма ли да има някъде? Аз дебна грил за сандвичи и ел.книга. Simple Smile
И аз съм се насочила към ел.книга, но не съм наясно коя си струва. Видях в брошурата на Кауфланд  Prestigio за 99.99лв. Какво е мнението ви?

# 138
Момичета, събирате ли точки от Била за спални комплекти? Интересува ме по-специално има ли при вас избор на десени от комплектите от ранфорсе?

аз имам точки, но ще вземам завивки  Peace, иначе в нашия магазин доколкото видях вчера имаше 3 десена от чаршафите и нито един по мой вкус, много са ми тъмни  Rolling Eyes

# 139
И аз получих в Била ваучер за 20% отстъпка на сирена и кашкавали Олимпус. След мен също излезе такъв ваучер. Така и не разбрах за какво го получих  newsm78

# 140

аз имам точки, но ще вземам завивки  Peace, иначе в нашия магазин доколкото видях вчера имаше 3 десена от чаршафите и нито един по мой вкус, много са ми тъмни  Rolling Eyes
Благодаря.

# 141
По принцип, се коментираше, че Лидл и Кауфланд са на едни и същи собственици или нещо такова (т.е. е много чудно като качетво двете машини да са сходни) ... на първа страница съм пуснала линк и към темата за Кауфланд, попитай и там  Peace

няма значение какви са собствениците , това са две съвсем отделни фирми ,
за мен Лидл е по-добре откъм техника ..

# 142
  • Бургас
На мен пък ми излязоха 2 талона след касовия бон/в Билла/.Може би има значение сумата за която се пазари.

# 143
На мен пък ми излязоха 2 талона след касовия бон/в Билла/.Може би има значение сумата за която се пазари.

И на мен ми излезнаха 2 талона (за Олимпус и сапуни Dove), а сметката ми нямаше и 8лв  Blush ... Според мен е на някакъв случаен принцип зареден предварително в системата им ... newsm78

# 144
  • София
Сега остава и да се възползваме от талоните, да повишим продажбите, че експериментът да е успешен и да го продължат.  Laughing  Олимпус не купувам, но следващия път може да е нещо, на което да се зарадвам.  Laughing

# 145
Да сте срещали в някой от тези магазини разтворимата напитка Horlicks?  Rolling Eyes

# 146
  • Sofia
В Англия също има такава система за купони за отстъпка с касовите бележки, доста е разпространена и много я харесвам  Peace Дано не я спират.

# 147
  • Русе
  Хубава е тази система с отстъпките и касовите бележки, но откакто има отстъпка за сирене и кашкавал Олимпус, няма нито едното, нито другото .

# 148
Черни петъци за техника няма ли да има някъде? Аз дебна грил за сандвичи и ел.книга. Simple Smile
И аз съм се насочила към ел.книга, но не съм наясно коя си струва. Видях в брошурата на Кауфланд  Prestigio за 99.99лв. Какво е мнението ви?

В бг-мама е трудно да се обяснява за подобна техника. Обърни се към специализираните форуми на www.androidbg.com/forum, kaldata.com, hardwareBG.com

# 149
  • Sofia
 Хубава е тази система с отстъпките и касовите бележки, но откакто има отстъпка за сирене и кашкавал Олимпус, няма нито едното, нито другото .

Днес пазарувах в Била на Черни връх и имаше сирене, за кашкавал не съм гледала. Загледах киселите млека Била, които коментирахте по-горе, но ми се сториха по-скъпи от киселите млека Домлян, които купувам от кварталния магазин  newsm78 Около 90ст. бяха, не помня точно колко са кварталните, но ми стана любопитно и ще сравня  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт