Отговори
# 15
  • София
Майка ми вчера е купила пилешки дробчета от ЦБА, много са вкусни!
На кой производител са?
И в Лидл пилешките дробчета са много вкусни. Въпросът е къде с какви цени са.

# 16
  • на последния етаж
Guess Who, хич да не те е яд за керамичната белачка от Лидъл, въобще не съм доволна  Crossing Arms
И аз. Само дръжката й ми харесва.  Tired

# 17
A онези замразените дробчета, с които ви занимавах в предната тема, сега са намалени и се оказа, че са на "Виктория М", от 2,99лв/500г , сега са 1,99лв ...

# 18
  • Пловдив
Цоп и аз при вас   bouquet

# 19
  • Sunshine state
Тюю,то голямо пазаруване пада. Изписахме цяла тема. Много ми трябва нов нож ,но Биллата до нас фалира,а другата ми е неудобна. ooooh!

# 20
Аз пък не съм съгласна, че всичко в Била е с карта - изрично си има посочени кои са продуктите намалени с карта, както и 25%-то намаление на групи продукти обикновено е, другите стоки които са на акция или с някакъв друг % намалени се купуват така и без карта. Керамичния комплект нож си е точно 11,90, отдолу пише стара цена 14,90...а на продуктите с Била карта отдолу пише - цена без Била карта Peace

# 21
Аз пък не съм съгласна, че всичко в Била е с карта - изрично си има посочени кои са продуктите намалени с карта, както и 25%-то намаление на групи продукти обикновено е, другите стоки които са на акция или с някакъв друг % намалени се купуват така и без карта. Керамичния комплект нож си е точно 11,90, отдолу пише стара цена 14,90...а на продуктите с Била карта отдолу пише - цена без Била карта Peace
Точно така е  Peace

# 22
  • о`майна лунна нощ е
Тюю,то голямо пазаруване пада. Изписахме цяла тема. Много ми трябва нов нож ,но Биллата до нас фалира,а другата ми е неудобна. ooooh!

Пупитка ... от кой квартал си? Минавам покрай Билата до Шел и мога да се отбия някой ден и да ти взема. Няма да ме затрудниш с купуването, на път ми е?

# 23
Аз пък преди седмица им купих рендето с няколко приставки, защото отдолу имаше цена 4,99 и реших, че е страшна далавера. Е, после в бележката видях цена 8.99 и отстъпка. Нямам карта тяхна.
А да питам, Тед и Дилиос промоцията нали е без карта, само с точки?

# 24
А става ли рендето?

# 25
  • София
Голяма тъпотия е в тая Била с техните карти! Никъде го няма това чудо. Ако има намаление, то е за всички. Ако искаш карта, за да пестиш, взимаш си, но това няма отношение към намаленията. За карта ми искат личните данни. Е, не искам пък да им ги давам. Мога да взема на приятелка картата, ама не си струва чак толкова напъване. Crossing Arms

# 26
Не съм го пробвала още Simple Smile Тъпото е, че веднага го измих в миялната - на обяд, а вечерта рязах една зелка на ръка - естествено, като се обърнах да я изсипя в тигана, видях рендето Simple Smile

# 27
# 28
Аз пък преди седмица им купих рендето с няколко приставки, защото отдолу имаше цена 4,99 и реших, че е страшна далавера. Е, после в бележката видях цена 8.99 и отстъпка. Нямам карта тяхна.
А да питам, Тед и Дилиос промоцията нали е без карта, само с точки?

нямам спомен за рендето,но те обикновено на бележките им маркират старата цена и после под чертата има с минус приспадната отстъпката.....но е факт, че не съм показвала карта всеки път и неща които са си намалени са си били такива, незнам Rolling Eyes. Иначе да продуктите на Тед са си само с точки  Simple Smile.

# 29
Ренде имаше на тези пари, но е само с дупки, няма приставки. Не видях каква цена показва на касата Simple Smile
Била има намаление на стоки за всички и намаление на стоки, но важащо с карта.
Мерси за матраците, днес ще си осребря точките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт