Отговори
# 495

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.
Видя ли в Пикадили .

# 496
Нямам Пикадили никъде наблизо, но ако има със сигурност, ще отида.

# 497
  • 1st floor

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.
Видя ли в Пикадили .
Мисля, че от Т-маркет съм купувала на тази фирма... newsm78

# 498
Аз преди седмица гледах някакъв с джинджифил в Кауфланд, но не съм сигурна, че беше този.
Купих си надматрачната стелка оттам. Днес ще я постеля. Дано не е голям проблем, че е 20 см над ширината на моя матрак.

# 499
  • Mediterraneo
Аз пък мисля, че точно този гледах в понеделник. Специално чай купувах, та доста огледах.

# 500
И аз за чай ходих, че се натръшкахме с кашлица и хрема. Имаше 100% нещо с джинджифил, имаше и на тази марка, но дали се "връзваха", не помня.
Стелката е чудесна засега. Даже май е по-добре, че лекичко покрива и отстрани матрака. Ще видим дали ще се набере Simple Smile

# 501

Аз от Пикадили съм купувала, но преди 2-3 месеца, сега дали има не знам.

# 502
  • Sunshine state
Много ми харесват чайовете на тази фирма, по принцип не обичам чай. Аз пия този с ябълка и канела. Не ме кефи единствено с мед и ванилия.

# 503
Май пак ще обиколя всички магазини. Този е единствения чай, който ми харесва на вкус и съм много нещастна, че го няма никъде. Иначе, и в К. и в Била продават на тази фирма, но точно този го няма.

# 504
Докога е валидна сегашната брошура на Кауфланд? Интересува ме ако отида в понеделник, дали ще са същите промоциите.

# 505
Докога е валидна сегашната брошура на Кауфланд? Интересува ме ако отида в понеделник, дали ще са същите промоциите.

Почти съм сигурна, че в Кауфланд брошурите са от понеделник до неделя ... - проверих самата бошура - 13 Януари – 19 Януари 2014

# 506
Да, и аз намерих актуалната точно като пуснах мнението, до неделя е. Трябваха ми още два протектора, а по-рано от понеделник надали ще ходим. Здраве, явно ще купим другите от Била.
Ако някой се чуди на този от Кауфланд, да взима смело - чудесен е, но е за зимата - държи много топло.  Peace

# 507
Май пак ще обиколя всички магазини. Този е единствения чай, който ми харесва на вкус и съм много нещастна, че го няма никъде. Иначе, и в К. и в Била продават на тази фирма, но точно този го няма.

Магазини Дар или нещо такова им беше името.Онзи ден купих. Имаш почти всички видове на тази марка .

# 508
  • София
В аптеки проверявала ли си? В сайта на аптеки Ремедиум виждам, че е наличен. Може да провериш и там, ако вече не си го направила.

# 509

Аз от Пикадили съм купувала, но преди 2-3 месеца, сега дали има не знам.
Този чай имало ли го е в Била или Пени?

Общи условия

Активация на акаунт