Отговори
# 585
  • Пловдив
Е,какво го правят толкова максарпоне Rolling Eyes Препродават?На кой Crazy

# 586
Честно казано и аз се позачудих. Срокът му на годност беше до средата на март, ако е за едно семейство това, то до март трябва само тирамису и други десерти с маскарпоне да ядат!

# 587

Колко изгодно е маскарпонето, обърна ли внимание

1,79 за 250 гр, бишкотите са по 2,29 лв.

Тююю, човек да не сподели нещо.  Crossing Arms Успяхме само маскарпоне да вземем, бишкотите са свършили. Дано да заредят пак до края на промоцията.
Не знаех, че толкова хора вече правят тирамису.  Mr. Green

То с бишкоти и маскарпоне колко още рецепти има  Crazy Не е точно задължително тирамису да се прави, ама е вярно, че има риск за някои неща човек като ги сподели във форума и после да са свършили  Mr. Green

# 588
  • In transit
Честно казано и аз се позачудих. Срокът му на годност беше до средата на март, ако е за едно семейство това, то до март трябва само тирамису и други десерти с маскарпоне да ядат!

искам да кажа, че бях забравила едно в хладилника 3 месеца след срока му. Запечатано е и абсолютно нищо му нямаше. То е толкова маслено, че все едно маслото ти да се развали в хладилника. Освен това се слага и на ризото, правят се много и различни десерти с него.  Peace

# 589
Така е, сигурно би изкарало и след срока, аз не рискувам обаче с това малкото дете.
Наистина има много рецепти, ама честно казано продължава да ми е странно 14 кутийки с маскарпоне да накупиш наведнъж за лична употреба. Скоро имаше такъв случай и с едни домати, намалени на много хубава цена и една жена напълни 7 торби, сигурно поне 10тина килограма. Да ядеш, да ядеш колко да изядеш преди да се развалят. Пък може и лютеничка да си е правила Thinking
Както и да е де, аз се вредих, купих си за тортата за рождения ден на малката, който наближава и за едно тирамису, доволна съм Simple Smile

И да не е спам
Видях преди малко във фейсбук. Тази седмица в Кауфланд прахообразен Ариел 7кг=70 пранета на 20.89лв, намален с 32% от 30.75лв

# 590
  • Mediterraneo
Снощи използвах моцарела с изтекъл срок на годност 15 ноември! Излишно е да казвам, че абсолютно нищо ѝ нямаше!

# 591
  • Варна
То е толкова маслено, че все едно маслото ти да се развали в хладилника.

На мен ми се е случвало, хващаше мухъл.  Tired

Относно огромните кол-ва маскарпоне: или са за препродажба в някой малък магазин или са за някое заведение, където предлагат десерт с маскарпоне, знам ли.  newsm78

# 592
  • Пловдив
Това за десерта е по-вероятно Laughing да направят изгоден чийзкейк Mr. Green

# 593
В Карфур в Дъ Мол има кухненски пасатор/чопър
Какво мислите, дали е хубав  newsm78

# 594
В Карфур в Дъ Мол има кухненски пасатор/чопър
Какво мислите, дали е хубав  newsm78

Другата седмица ще има домашен робот в Лидл, виж и него в страницата им и в темата за Лидл, дали няма да ти върши повече работа и като цяло дали не си заслужава повече  Peace

# 595
  • Sunshine state
Какво ви учудва за доматите-може да ги затварят в буркани.  Peace Peace

# 596
  • Mediterraneo
Тази вечер при нас имаше доволно количество маскарпоне, взехме си по 2 със сестра ми; не видях никой друг ори да се загледа в него  Rolling Eyes И бишкоти имаше.
А иначе отидох специално за метли от голямата разпродажба. Имам нужда от метли, постоянно ползваме по двора. Нооооо, една от продавачките каза, че са получили 2 метли и 2 легена! Поискали допълнителни количества, но отговорът бил, че това е разпродажба и навсякъде по толкова щели да носят!!! Имате ли наблюдения, видяхте ли метли и легени във вашите филиали или е просто поредния маркетингов трик да ни вкарат в магазина... Не бях влизала сигурно 2 месеца....

# 597
  • Варна
Тaя вечер и при нaс имaше количествa мaскaрпоне и бишкоти. Метли не видях, но и рядко гледaм към този отдел.
Вече знaя, че aко нещо е свършило в първия ден от промоциятa, то нa другия със сигурност ще го имa...

# 598
В карфур е друг модел, с такива приставки http://promocii.bg/PASATOR-FINLUX-FHB703-W3 само че марка карфур, по-различен е от този в лидл
Е аз го взех за подарък, ще кажа после как е

# 599
  • оттам, откъдето започва България
Купих си руло "Стефи" от разпродажбата на Пени 50%. Супер е за цена от 1,69 лв. Вътре има моркови и грах и е много добре овкусено. Изпече се перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт