Отговори
# 60
Вместо запис - доста интересна тема първо бих искала да отбележа   bouquet

Това което мога да споделя от лични впечатления, че преоткрих Била - напоследък пазарувам от там и съм доволна - ако внимаваш и се оглеждаш за продукти в акция и имаш тази прословута карта излиза пазара доста изгодно. На мен лично ми се е случвало при пазар примерно 25лв, да имам отстъпка с картата 3лв, което на фона на цялата сметка си е супер просто.

От Кауфланд много съм разочарована - обслужване, качеството на храната е под всякаква критика, да не говорим за цените, че ако не гледаш даваш същите пари, а в някои случаи и идва по-скъпо от кварталното магазинче - факт.

# 61
  • София
На мен на днешната бележка от 33 лева ми пише, че съм спестила 8 Simple Smile Естествено знам, че редовните цени са високи  Whistling

# 62
Аз и без това щях да си взема двойната завивка, ама сега вече поне да съм сигурна че си струва  Simple Smile
Ами протектора щом е по-голям от колкото ти трябва, значи от едните страни ще стърчи по 5 см  а от другите с по 10см Thinking Нямам представа колко са твърди, в смисъл ако може да се прегъва и да го затиснеш с чаршафа Whistling.

Протекторите за матраци са един вид като по-дебели чаршафи, с ластик на 4-те ъгъла, така че това, че са по-големи от самия матрак, според мен, не би било проблем. Аз имам други, купувани от Айко и горе-долу цената беше подобна. Всъщност имаше 2 вида - едните от по-изкуствена материя, и естествено по-евтини - може би около 16 лв струваха, и други - от памук и нещо между 2-та пласта, по-скъпи. По принцип за мен протекторите са много необходими - по този начин се запазва матрака от измърсяване, а се пере само протектора.

# 63
Вместо запис - доста интересна тема първо бих искала да отбележа   bouquet

Това което мога да споделя от лични впечатления, че преоткрих Била - напоследък пазарувам от там и съм доволна - ако внимаваш и се оглеждаш за продукти в акция и имаш тази прословута карта излиза пазара доста изгодно. На мен лично ми се е случвало при пазар примерно 25лв, да имам отстъпка с картата 3лв, което на фона на цялата сметка си е супер просто.

От Кауфланд много съм разочарована - обслужване, качеството на храната е под всякаква критика, да не говорим за цените, че ако не гледаш даваш същите пари, а в някои случаи и идва по-скъпо от кварталното магазинче - факт.
По повод поста ти, мисля че е различно, тук например в кауфланд има много неща, които са по-евтини от кварталния магазин, а билата държаха високи цени. Обслужването в кауфланд и била винаги е било любезно, даже не си спомням да съм се разочаровала от тах. Това го казвам като бивш търговец на дребно с квартално маазинче и знам цените на едро по складовете  Mr. Green

# 64
  • Mediterraneo
Аз пък не успявам да преоткрия Билла, въпреки шансовете, които й давам  Rolling Eyes Това за спестените от пазаруване пари, изобщо не е причина да ходя там. Реално, ако и другите магазини имат тази система, ще се пести и от там- на бележките на Билла артикулите са нормалните си цени, отдолу ти вадят отстъпките до промоционалната цена. Отделно промоциите с Била карта не са толкова интересни, Пени също имат отделни промоции за притежателите на карти.

# 65
Хич не обичам като похваля нещо и да се налага да си променя мнението - киселото мляко на Била, което сега е на промоция, ... взех втори път (х4бр) от него и сега усетихме и двамата с ММ някаква странна/нетипична горчивина ... май няма да взимам повече  Tired Някой друг да е забелязал подобно нещо във вкуса на същото? (3,6%)

# 66
  • Пловдив
Аз ли съм изтървала нещо или Била е станала много зареден и евтин магазин?

# 67
  • София
Moringa, вчера купих две такива млека и още не ги бяхме пробвали, но сега твоя пост ме зачовърка и станах да опитам. Ами много ми хареса, няма нищо нередно! Половинът потвърди  Peace
Срока на годност е до 27.11.13 г.

# 68
  • Sunshine state
Това с киселото мляко съм го усещала при някои други хубави млека-случвало се е броени пъти и е до партида.
Така и така сме на Билла-вчера бях за прословутите керамични ножове и останах приятно изненадана от цените на някои стоки и от подредбата. Явно са преосмислили концепцията и това ми хареса. Не си взех от ножовете,понеже размерът им не ме устройва-много са малки,но покрай тях си взех памперси на Клевър,вода за уста 'MY" . Много се зарадвах на новия щанд с прясна риба,който са отворили-веднага грабнах 2 чистени пъстърви на хич не лоша цена-8.49лс/кг. За сравнение замразената на Клевър е по-скъпа. Peace Само салатата Снежанка ми се стори пресилено скъпа-8.9лв за килограм. Shocked Хареса ми,но за съжаление не ми е удобно за пазаруване и ще си остана постоянен клиент на Кауфланд. Peace

# 69
Сигурно наистина е до партида, защото в предните не го усетихме това нагарчане ... Иначе ... ако Кауфланд или Лидл ми бяха на близо и аз сигурно нямаше да пазарувам толкова често от Била, но ... няма как, много са далеч, а в кварталните магазини цените са още по-завишени.

# 70
Честно казано не зная колко повече са завишени, но например имаме в нашият район магазин за прясно месо, който като цени и качество се доближава до тези на Била, да не кажа че преди ден -два като ходих имаха св.джолан на цена от 5.50, а в Билата беше някъде около 6,30лв. Друго купувам един салфетки, които излизат с няколко ст. примерно по-евтино от Кауфланд, има едни кисели краставички, които лятото купувах често /по обясними причини Mr. Green/ излизаха с около 60ст. по евтино от Кауфланд в кв.магазин.

Иначе в Била има доста повече качествени неща от Кауфланд, да не говорим че от Лидл дори не смея да купя храна или ако купя, тя неизменно отива в боклука.

За Кауфланд по принцип мнението ми се промени коренно, причината може би е 4 дневния семеен престой в болница. Повечето продукти бяха купени от там - както и да е.....сега единствено ходя, ако има изгодна промоция за перилни и почистващи препарати.

# 71
  • Пловдив
Търся си миксер на прИмоция Laughing

# 72
Just a Woman, каква храна си купувала от Лидл, че отива на боклука? Толкова много неща сме взимали оттам, толкова много техни неща просто обожавам, а и предвид темата за Лидл с каква скорост се развива ... много си заслужава да се пазарува оттам  Peace

# 73
Just a Woman, каква храна си купувала от Лидл, че отива на боклука? Толкова много неща сме взимали оттам, толкова много техни неща просто обожавам, а и предвид темата за Лидл с каква скорост се развива ... много си заслужава да се пазарува оттам  Peace

Пастет - има един в кутийки /направо ми се повдигаше от него, а и никой вкъщи не го хапна/, салам - като гледам да не са от най-евтините. Не знам може би не е нашият вкус за храна или не съм нацелила "модела".  newsm78

# 74

Пастет - има един в кутийки /направо ми се повдигаше от него, а и никой вкъщи не го хапна/, салам - като гледам да не са от най-евтините. Не знам може би не е нашият вкус за храна или не съм нацелила "модела".  newsm78

Хм ... не знам за кои става дума, точно тези неща не сме взимали, но редовно взимаме от една супер евтина тяхна луканка и много си я харесваме ... ако ти е на близо, поразгледай първа страница на темата за Лидл и му дай шанс, може да си промениш мнението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт