Отговори
# 720
Видях, че ще пускат грил тигани в Пени от четвъртък. Отзиви за тях?

# 721
  • Sunshine state

Солено е сиренето и затова го изкисвам предварително.
  bouquet

# 722
  • Варна
Някой знае ли как стои въпроса с техниката в Пени?
Ако искам да си купя преса за коса /примерно/, мога ли да я върна, ако не ми хареса, както става в Лидл или не?

# 723
Да,няма проблем!!!Скоро върнах една цитросова преса,даже и не ме питаха защо.

# 724
  • Варна
Да,няма проблем!!!Скоро върнах една цитросова преса,даже и не ме питаха защо.

След колко време я върна?

ММ ми купи днес преса и му казали, че до 3 дни може да я върне, а иначе гаранцията била 3 години.

# 725
Като стана въпрос за цитрус преса, коя си струва
тази    или тази

защото с този вид /на картинката долу/
 опръсквам цялата кухня. newsm78

# 726
Ние имаме първата, мисля от Джъмбо, ами изкриви се... и вече се ползва много трудно

# 727
  • на Земята
Ние имаме третата цитрус преса.Нямам база за сравнение,ползвали сме само сокоизстисквачка,но мога да кажа,че почти сме доволни.Как успяваш да опръскаш кухнята...нямам този проблем?Изцежда се нормално сока.Е,има какво още да се желае,но става.В смисъл,че в/у решетката(не знам как точно се води) остава много материал,който е твърде сочен,но детето си го хапва.

# 728
Аз имам първата, но ми е досадно на ръка да изцеждам, пък и нямам толкова сила. В момента стои за украса. Имам и третата и ми е по - удобна като е електрическа. Не пръска никъде.А на всичкото отгоре, първата я взех за 40 лева, а втората за 10 ..  Grinning
Имам и трета, която пуска сока направо в чашката отпред и не ми харесва, че пада от вътрешността на портокала и се пие по - трудно.

# 729
нашата е Браун от третия вид, много стара и още работи идеално. Каничката е леко напукана, бих я сменила ако намеря резервна. Но съм изключително доволна.
Как така пръска ?

# 730
Ами не знам - /ползвам това за цитруси на един кухн. робот Арника/нали се държи с ръка портокала и пръска навсякъде. А и е много шумна- затова се спирам на механичната от първата картинка. Но четох пък че се искало много сила Rolling Eyes

# 731
  • София
Аз съм ползвала втората на едно място, където работех. Правехме тонове фрешове и беше идеална. С две ръце съм "за". Даже може ли линк къде я гледаш?

# 732
Ами в гугъл като напиша цитрус преса и ми излиза на изображения.

# 733
  • Sofia
Моята е от Лидл, на вид като третата, беше някакви 17лв. Много съм доволна, нищо не пръска. Има регулация на мекото, което остава от плода, може да се разширява или стеснява отвора. За децата правя на най-слабото, защото не обичат в сока да има месесто, за мен- обратно, защото обичам  Laughing

# 734

Общи условия

Активация на акаунт