Отговори
# 465
Вчера с касовата бележка от Била ни дадоха ваучер за 20 % отстъпка на кашкавал от краве мляко Тертер, валиден 14 дни. Някой купувал ли е продукти с марка Тертер, хубави ли са, знам, че са малко скъпи май...?
И аз имам да ползвам такова намаление. До сега не съм се възползвала, а бях спечелила за сладкиши и за чипс
.........
В Карфур има банани за 1.55лв /кг

# 466

Mikkey
, аз купувам сирене и кашкавал от едно магазинче на Чаталджа за млечни продукти на Елена. Много ми харесва кашкавала от пита с восък на цена 12.77лв. за кг. а сиренето е 7.66лв. Магазина е срещу пазара до клона на банка ДСК, до него има аптека и заведение ( не обяснявам много  Embarassed )
Има и фирмен магазин на "Ситово" . Като се излезе от пазара през бариерата, тръгваш посока детската площадка. Първото блокче, отдолу е магазинчето  Peace

# 467
  • Sofia
Благодаря на споделилите за кашкавалът Била, взех си от промоцията, цената е чудесна. Специално загледах кашкавалите в Кауфланд след това и за съжаление наистина всичко се е повишило. Кашкавалът Пършевица, който преди купувах за около 14.50 вече е 17лв/кг. Сирене, кашкавал..всичко лети нагоре  Confused

# 468
И аз все ги сменям кашкавалите, докато си харесам някой. Последно от Пикадили взех на Мероне , 13 и нещо е за кг. Харесва ми , но и от него съм взимала преди и е бил един такъв мек и със странен вкус

# 469
За Кауфланд - таблетките за съдомиялна на К-класик, дето са на промоция тази седмица, хубави ли са? Ползвам на Медикс 10в1 и често имам проблеми с разтварянето им в съдомиялната, искам да пробвам някакви други.
Била и точките им - къде мога да намеря промоционален протектор за матрак 140х200 см?

# 470
За Кауфланд - таблетките за съдомиялна на К-класик, дето са на промоция тази седмица, хубави ли са? Ползвам на Медикс 10в1 и често имам проблеми с разтварянето им в съдомиялната, искам да пробвам някакви други.
Била и точките им - къде мога да намеря промоционален протектор за матрак 140х200 см?
Аз съм ползвала една кутия от таблетките и съм доволна. Сега мисля да си взема и от двата вида и от препарата за почистване  Simple Smile

# 471
  • Варна
Аз си взех стандарт 114 таблетки,вече 3 вечери мия стях,добри са,но и цената им е много добра,но каквито и да са определено са по-добри от Медикса,а пък зависи и от машината разбира се.

# 472
  • Sunshine state
Хубави са,взимай смело.  Peace

# 473
  bouquet Мерси много!
А по въпроса с протектора някой да има инфо?

# 474
  • оттам, откъдето започва България
ОЧАКВАМ МНЕНИЕ ЗА НАДМАТРАЧНАТА СТЕЛКА, КОЯТО ТАЗИ СЕДМИЦА Е НА ПРОМОЦИЯ В КАУФЛАНД! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

# 475
ОЧАКВАМ МНЕНИЕ ЗА НАДМАТРАЧНАТА СТЕЛКА, КОЯТО ТАЗИ СЕДМИЦА Е НА ПРОМОЦИЯ В КАУФЛАНД! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
Не бях обърнала внимание   bouquet Присъединявам се към питанката. Ако е хубава стелката, по-добре да дам тези пари за нея, отколкото стотачка за същото в Била.

# 476
Не бях обърнала внимание   bouquet Присъединявам се към питанката. Ако е хубава стелката, по-добре да дам тези пари за нея, отколкото стотачка за същото в Била.
може ли снимка ?

# 477
  • Sunshine state
100лв за подматрачна стелка?! Shocked
В темата за Кауфланд има хубав отзив за стелките на промоция там. Peace

# 478
В Кауфланд е стелка, в Била протектор за матрак. Има ли принципна разлика, освен явно в дебелината и по-големият (уж) избор на размери в Била?
П.П. Моля за извинение, съвсем съм се ушила. Протекторът в Била е под 20 лв  Embarassed

# 479
 Ами хубаво е да идеш и да разгледаш и двете и да видиш от какъв материал са изработени.
 Доколкото видях на едно място стелката се ползва за да се сложи върху подматрачната рамка /предпазва матрака от триенето с дървото -дървенатаа решетка/,а протектора се поставя да го предпази от замърсяване от горната страна./Хич не няма в обясненията Grinning/

Общи условия

Активация на акаунт