Отговори
# 450
  • Sofia
Между Руски паметник и площад Македония има иден църковен магазин, в който продават хранителни стоки, отглеждани в някакъв манастир. Някой пазарувал ли е от там  newsm78 newsm78

Оттам не съм, но съм пазарувала стоки, отглеждани в манастир, може би е въпрос на субективна преценка, но няма да повторя, останах с един привкус за недобре изпълнени технологии и недобра хигиена (в заводите се изисква перфектна такава, по мое мнение). Може би съм прекалено гнуслива или прекалено традиционна, не налагам мнение.

Кашкавалът си е марка Била, не е Клевър.

# 451
  • на Земята
NBM,благодаря за пояснението! Hug

# 452
Някой има ли прахосмукачката която е на промоция от понеделник?

# 453
  • оттам, откъдето започва България
Някой има ли прахосмукачката която е на промоция от понеделник?

Аз, от предна промоция. В сравнение с предни прахосмукачки, които съм имала, единственото предимство на тази е, че не е необходимо да купувам торбички. Много е шумна, всмукателната й мощност не е достатъчно голяма, докато чистя понякога се обръща. Но това е най-малкото. Като я купих можех да чистя само по една стая, защото прегряваше и се изключваше сама. Трябваше да правя почивка, докато изстине, и пак почваше да работи. Впоследстви не можеше да прибира кабела. Връщах я един път в Кауфланд и след ремонта кабела се прибира и не се е изключвала. Говорих и с други, които имат такава прахосмукачка, уж било нормално сама  да се изключва, но за мен не е. Мисля че я купих преди една година. Това е за тази цена.

# 454
Коя е прахосмукачката, че няма откъде да видя?

# 455
  Не е по темата ,но имам прахосмукачка куча марка -Елеком http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=17&a … sm8sv03gvnd81ao92 и съм много доволна ,беше за около 30-40лв от някакъв склад ,ММ като ми е донесе му се скарах ,но сега съм си доволна. Като работи мирише малко на прегряло ,но не е правила проблем.
  Съседка има Зануси и ме вика да и сменя торбичката и като я пуснах беше много по-зле от моята и на вид същата.
  Явно е да случиш на уред и не само до марка.
 Например чопъра ми Панасоник ,не е лош но за тази марка очаквах много повече.Даже надписа му се изтри /купих го юни месец /

# 456
  • оттам, откъдето започва България
Коя е прахосмукачката, че няма откъде да видя?

Аз дадох мнение за тази: http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … sedmica/index.jsp

# 457
Благодаря   bouquet Аз умувам над идеята за прахосмукачка-робот.
А ние още не сме купили чаршафи от Била с точките им и много се чудя. Ако ще взимаме, ще е поне 2 комплекта, а това са доста пари.

# 458
Благодаря ти ,аз точно за нея питах!

# 459
  • София
Мога да потвърдя думите "предимство на тази е, че не е необходимо да купувам торбички. Много е шумна, всмукателната й мощност не е достатъчно голяма, докато чистя понякога се обръща." на pitinko68.
Не ми е изключвала докато чистя, но ММ беше разочарован при първото пускане-имаше честта да я пробва. Правихме ремонт и той я "сефтоса" с груб боклук и тя е изключила. В последствие, само аз чистя и не съм имала подобно оплакване. Когато търсих прахосмукачка (купихме я през август), исках да е малка (повечето с тази големина се обръщат!) и без торбичка, каквато беше и предишната ми.
За съжаление, по-мощните, които заглеждах не отговаряха на бюджета и "изкочи промоцията"!
Мога да кажа, че за тази цена си заслужава, но на редовните 119лв. никога не бих я купила!
Naughty

# 460
Вярно ли е , че ДМ който е в Кауфланд/Възраждане -Варна/ са го затворили ? newsm78 Rolling Eyes Shocked
А за Карфура в Гранд Мола-Варна още ли е с толкова липсваща стока ?
Дали са по заредили или е все така празен ? newsm78

# 461
  • In transit
Кой е този кашкавал от 10лв, би ли споделила, аз гледам последно какво съм купувала - кашкавал Домлян и Елена, единият на цена около 15лв/кг, другият на промоция- 14лв/кг.
Харесвам много кашкавалът на Домлян по принцип, търся нещо с подобен вкус.

вчера видях в Била, че кашкавал с марката Била е на промоция 0.400г за 4,99лв. Той е Домлян. (гледах му кода)  Peace
Клевър ли е кашкавала,нали това е марката на Била и има ли я днес тази промоция?
клевърсия кашкавал е на Чех и е отврат. В него даже има и боя...дали има мляко е друг въпрос.  Crazy

# 462
  • София
Вчера с касовата бележка от Била ни дадоха ваучер за 20 % отстъпка на кашкавал от краве мляко Тертер, валиден 14 дни. Някой купувал ли е продукти с марка Тертер, хубави ли са, знам, че са малко скъпи май...?

# 463
Вчера с касовата бележка от Била ни дадоха ваучер за 20 % отстъпка на кашкавал от краве мляко Тертер, валиден 14 дни. Някой купувал ли е продукти с марка Тертер, хубави ли са, знам, че са малко скъпи май...?
Кашкавалът и сиренето на Тертер много ми харесват. Тия дни си взех кашкавал от Кауфланд - 450гр за 9.99, заслужава си цената.

# 464
На Тертер продуктите са ужасно солени за моя вкус и не ги купувам. Но искам да похваля краве сиренето с марка Била - много ми хареса, маслено, вкусно и с добра консистенция. Не зная кой е производителят, взех го малко предубедено първия път, но сега редовно си купувам.

Общи условия

Активация на акаунт