Отговори
# 435
  • Sofia
Сега видях, кое е маслото в Пени, хубаво е, да. И аз го купувам, откакто повишиха драстично това с краварката.

Кой е този кашкавал от 10лв, би ли споделила, аз гледам последно какво съм купувала - кашкавал Домлян и Елена, единият на цена около 15лв/кг, другият на промоция- 14лв/кг.
Харесвам много кашкавалът на Домлян по принцип, търся нещо с подобен вкус.

# 436
  • In transit
Кой е този кашкавал от 10лв, би ли споделила, аз гледам последно какво съм купувала - кашкавал Домлян и Елена, единият на цена около 15лв/кг, другият на промоция- 14лв/кг.

вчера видях в Била, че кашкавал с марката Била е на промоция 0.400г за 4,99лв. Той е Домлян. (гледах му кода)  Peace

# 437
Сирене за 10 лв килото дори на промоция няма вече, ако има - е с много растителни мазнини. Кашкавалът също. Понеже пазарувам предимно в Кауфланд, обръщам внимание на етикета. Взимам парче сирене, уж 10 лв, но като погледна по-внимателно - килото му 17-18 лв, просто разфасовката, която взимам, не е кило.

# 438
  • Sofia

вчера видях в Била, че кашкавал с марката Била е на промоция 0.400г за 4,99лв. Той е Домлян. (гледах му кода)  Peace

Благодаря за информацията, да, той също е на Домлян и са много сходни на вкус, щом е на промоция ще си взема   bouquet

Бонбонбон, и аз точно в Кауфланд обърнах внимание на това, направи ми впечатление и затова загледах всички етикети, признавам, че досега не съм обръщала внимание, но ми се стори, че напоследък в Кауфланд не могат да се намерят изгодни такива. Парадоксално съм купила по-евтини сирене и кашкавал от Била, а съм свикнала да е обратното  newsm78

# 439
А наоколо нямате ли фирмени магазини за млечни продукти? Аз вече веднъж писах, че тук при нас на пазара има няколко такива магазинчета, в едното продават много видове сирене от различни производители и най-хубавите сирена "Елена" и "Ситово", не надвишават 7лв/кг (вечно има опашка от клиенти), а аз взимам краве сирене за 5лв/кг и си е чудно ... Кашкавалите от пита са 9,90лв/кг, толкова е и маслото, страхотно масло на килограм - само хляб и масло да яде човек и е вкусно и е ароматно.

Влизала съм и в магазинчета на "Домлян", "Роса" и забравих какви още и сирене над 6-7-8лв/кг не съл виждала ...

Вчера взех някакъв намален кашкавал Витоша от Била - от 14лв/кг, намален на 10лв (нещо такова), отвратително гадната гума, няма цвят, вкус, аромат ... голям боклук.

# 440
  • Sofia
Домлян имат ли фирмени магазини? Не откривам на сайта им  Rolling Eyes С удоволствие бих пазарувала от такъв, харесваме всичките им продукти.

# 441
  • In transit
А наоколо нямате ли фирмени магазини за млечни продукти? Аз вече веднъж писах, че тук при нас на пазара има няколко такива магазинчета, в едното продават много видове сирене от различни производители и най-хубавите сирена "Елена" и "Ситово", не надвишават 7лв/кг (вечно има опашка от клиенти), а аз взимам краве сирене за 5лв/кг и си е чудно ... Кашкавалите от пита са 9,90лв/кг, толкова е и маслото, страхотно масло на килограм - само хляб и масло да яде човек и е вкусно и е ароматно.

Влизала съм и в магазинчета на "Домлян", "Роса" и забравих какви още и сирене над 6-7-8лв/кг не съл виждала ...

Вчера взех някакъв намален кашкавал Витоша от Била - от 14лв/кг, намален на 10лв (нещо такова), отвратително гадната гума, няма цвят, вкус, аромат ... голям боклук.

за кой пазар и магазин говориш по конкретно да споделиш?   bouquet

# 442
За Колхозен пазар - магазинчето се намира между един месарски магазин и един супермаркет, то повече прилича на будка с наредени сирена по витрината, продават и кисели млека, пресни, сирене натрошено смес, което гледам се купува масово за баници и още много други сходни дреболии ...

Иначе за фирмени магазини на Домлян, сега гледах в нета за точен адрес, може и в Бургас да съм ходила в магазина им, защото там гледам, че със сигурност имат ... Като ходя на пазара ще направя един списък с фирмените магазини, няма начин и в София да няма такива, пък било то и на други фирми ...

# 443
  • In transit
За Колхозен пазар - магазинчето се намира между един месарски магазин и един супермаркет, то повече прилича на будка с наредени сирена по витрината, продават и кисели млека, пресни, сирене натрошено смес, което гледам се купува масово за баници и още много други сходни дреболии ...

Иначе за фирмени магазини на Домлян, сега гледах в нета за точен адрес, може и в Бургас да съм ходила в магазина им, защото там гледам, че със сигурност имат ... Като ходя на пазара ще направя един списък с фирмените магазини, няма начин и в София да няма такива, пък било то и на други фирми ...
благодаря ти, малко ми е далече, ама като имам път натам ще се възползвам, че то на нашия пазар чаталжа цените са златни.  Close

# 444
  • Sunshine state
Краве сирене Елена за 6.90лв/кг на промоция  имаше в Кауфланд,а има и краве за 4.90лв/кг пак там. Не такова с растителни мазнини.  Peace Кашкавал "Сакарела" от пита в тукашната верига Триумф най-редовно го пускат по 9.90лв/кг. А овче кашкавал Домлян беше на 12.90лв/кг.  Peace

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 21:09 от Pupitka

# 445
  • Варна

Mikkey
, аз купувам сирене и кашкавал от едно магазинче на Чаталджа за млечни продукти на Елена. Много ми харесва кашкавала от пита с восък на цена 12.77лв. за кг. а сиренето е 7.66лв. Магазина е срещу пазара до клона на банка ДСК, до него има аптека и заведение ( не обяснявам много  Embarassed )

# 446
  • Mediterraneo
Ех, като почнете с едни обобщения! Ами аз сирене за над 6 лв не купувам и претендирам да е хубаво! Защо задължително смятате, че е с растителни мазнини или че такива стоки са боклук?! Кашкавал за на 10 лв също не купувам. В едно квартално магазинче напоследък има пушен кашкавал на тази цена( не, че е връх на здравословното хранене, но го обичаме и като ми попадне сносна цена, купувам).

# 447
  • In transit

Mikkey
, аз купувам сирене и кашкавал от едно магазинче на Чаталджа за млечни продукти на Елена. Много ми харесва кашкавала от пита с восък на цена 12.77лв. за кг. а сиренето е 7.66лв. Магазина е срещу пазара до клона на банка ДСК, до него има аптека и заведение ( не обяснявам много  Embarassed )
благодаря ти, разбрах за кой магазин ми говориш.   bouquet

# 448
  • София
Между Руски паметник и площад Македония има иден църковен магазин, в който продават хранителни стоки, отглеждани в някакъв манастир. Някой пазарувал ли е от там  newsm78 newsm78

# 449
  • на Земята

вчера видях в Била, че кашкавал с марката Била е на промоция 0.400г за 4,99лв. Той е Домлян. (гледах му кода)  Peace
Клевър ли е кашкавала,нали това е марката на Била и има ли я днес тази промоция?

Общи условия

Активация на акаунт