Отговори
# 525
Шунка и аз съм взимала на "Тандем", хубава е наистина, иначе за пушени меса най-много харесваме на "Браво", кремвирши - "Леки", макар да ми се струва, че взеха да ги развалят, луканкови мръвки на върха на домашната класация слагаме на "Орехите" - от етикетите чета най-вече датите на опаковане и срока на годност  ...

# 526
  • София

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.

Попаднах на новата брошура на Фантастико. Обаче точно този вид не е споменат. Но пък може да се провери дали го предлагат, макар и не на промоционална цена.   Wink

# 527

Попаднах на новата брошура на Фантастико. Обаче точно този вид не е споменат. Но пък може да се провери дали го предлагат, макар и не на промоционална цена.   Wink

В Кауфланд тази седмица е намален на 0.75 от 0.89, а във Фантастико е 1.19, намален от 1.65  Mr. Green

# 528
  • София

Попаднах на новата брошура на Фантастико. Обаче точно този вид не е споменат. Но пък може да се провери дали го предлагат, макар и не на промоционална цена.   Wink

В Кауфланд тази седмица е намален на 0.75 от 0.89, а във Фантастико е 1.19, намален от 1.65  Mr. Green

И аз идвам от Била. Бяха 70 и няколко стотинки. Обаче търсения от hailie чай го нямаше. Да не би да са 2 вида опаковки и във Фантастико да е по-голяма кутийка? В Била бяха 20 броя.  newsm78

# 529
  • Sunshine state
Тук в нашия Кауфланд има доволно количество от този чай на цена 1.39лв. Дори взех една опаковка да го пробвам,че ми стана интересно. Crazy

# 530
  • София

От понеделник в Кауфланд ще е 69ст.

# 531

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.

Попаднах на новата брошура на Фантастико. Обаче точно този вид не е споменат. Но пък може да се провери дали го предлагат, макар и не на промоционална цена.   Wink
   Simple SmileВ Кауфланд Бургас днес го гледах този чай даже се зачудих дали да не го пробвам.Толкова ли е хубав?Усеща ли се джинджифила  и лимона?

# 532
  • София
Днес си купих промоция краве сирене 800 гр и 200 гр. овче сирене на Олимпус. Но на тях пише, че са направени от пастьоризирано мляко  Rolling Eyes Rolling Eyes Някой може ли да ми обясни разликата между сирене от мляко и сирене от пастьоризирано мляко  newsm78 newsm78

# 533
Отзиви за цитрус пресата?

А относно различните видове чай на въпросната фирма - не са добри.
Преди време имаше репортаж за тях в предаването "Баркод". Правиха експеримент да направят чай от липа и нищо не се получи - "гола вода", нито цвят, нито вкус. Стигна се до заключението, че може би грамажът на билката не е достатъчен за 1 чаша.

# 534
  • Sunshine state
Писах и по-назад,че аз чай не обичам,но единствено този с ябълка и канела на тази фирма ми харесва. Има страхотен вкус и аромат.  Peace

# 535
Днес бях в Била и имаше "25% на всички кафета"....запасих се с няколко пакета 3в1 и разни видове експресо,платих си с картата даже и ваучер за луканка ми се падна....прибирам се у нас и чета касовия бон,нещо бяха позабравили 25%.Много се ядосах защото отидох с идеята да се запася с евтино кафе и се върнах да попитам...извиниха ми се и ми върнаха ресто от парите,а колко преди мен са изгоряли не се знае.Така че мили дами преглеждайте си на момента касовия бон Naughty

# 536
Днес си купих промоция краве сирене 800 гр и 200 гр. овче сирене на Олимпус. Но на тях пише, че са направени от пастьоризирано мляко  Rolling Eyes Rolling Eyes Някой може ли да ми обясни разликата между сирене от мляко и сирене от пастьоризирано мляко  newsm78 newsm78
Пастьоризацията е подлагане на много висока температура и после рязко охлаждане на млякото. Прави се за убиване на бактериите. Принципна разлика в сиренето не би трябвало да има, но това от пастьоризирано мляко трябва да е чисто от бактерии Simple Smile

# 537
Момичета, и аз си взех днес чая от Кф. Party Party Дано е било само временна липсата му.
Ако решите да го пробвате, дръжте пакетчето не повече от 3-4 мин., иначе става мноого силен и труден за пиене. А като е стояло малко време пакетчето, е невероятен на вкус.

Иначе, чайовете на тази фирма са на различна цена, според вида.

# 538
Обичам много чай, но държа когато пия да е възможно - истиснки.
Скоро закупих ментов чай от Lidl и бях изумена....отворих опаковката и от вътре ухаеше силно, натрапчиво, изключително много на мента........не го използвах, оставих го в килера и  го използвах за ароматизатор,  Mr. Greenслед 5 дни когато спря да мирише го изхвърлих ( 2 опаковки ) - според мен това не беше истински чай, а чай с много аромати, вредни съставки  и т.н.
Ако обичате чай, купувайте си от обикновеният, защото там няма примеси, аромати и подобни.........
винаги съм си мислила: Как се прави чай с вкус на банан, канела, ябълка, малини и т.н.? - много ясно как с изкуствени примеси, подсладители, аромати и т.н.

# 539
  • Sunshine state
Чаят не е сладък и най-вероятно няма подсладители,но пише,че съдържа кора от ябълка,портокал и канела. Има също така най-вероятно и някакъв аромат,но както казах-аз не обичам чай. От село постоянно ми носят торби със сушени билки за чай и си стоят ей така недокоснати. Нито аз,нито мъжът ми или детето пием. Варила съм и накрая го хвърлям. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт