Отговори
# 675
  • 1st floor
Давай смело. Рийбок са чудни маратонки! С такива тичам.  Mr. Green Моите са на не-знам-си-колко години, ама не са мръднали. Имат всички възможни системи и екстри в подметката, но съм сигурна, че и тези по-опростените модели са много добри! Peace

# 676
  • Пловдив
Аз марката си я знам, въпроса ми е точно за конкретните модели в Метро Laughing

Преди години от там съм взимала Лю кок спорфтив високи спортни и си бяха екстра, но с една Пума много се изложиха Peace

# 677
Аз пък точно за Пума (Puma) щях да пиша сега, че имам ботуши от Метро, не само, че после ги видях същите - една година по-късно - в един Outlet на Puma и бяха с 80лв по-скъпи, ами и моите от Метро вече 4-та, 5-та зима карам и са най-топлите и здрави ботуши, които съм имала ...

# 678
  • Пловдив
Запис

# 679
  • 1st floor
... въпроса ми е точно за конкретните модели в Метро Laughing

Давай смело.... и тези по-опростените модели са много добри! Peace
Laughing

Пума имат и добри, и лоши модели. Каквото улучиш!  Mr. Green При РБК-то гафове не сме имали, а сме ги носили и аз, и ММ, и децата - нямат износване техните маратонки. Найк също не ме е предавал...Лю кок спортиф не съм носила...Горещо мога да препоръчам велурените ботуши на адидас в Метро...бяха ги пускали на промоция преди време...имам такъв модел от ...може би 3-4 години...не са мръднали, а по цяла зима съм с тях! Не пропускат и са много топли! Peace

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 14:54 от НеПоКоРнА

# 680
Сега се върнах от БИЛЛА - имат на промоция зеленчуци - зеле, моркови, тиквички, броколи. Има и доста марки сирена, но не мога да преценя доколко е промоцията. Свинско месо - плешка, май беше 6 лв. А в петък и събота ще има 25 % намаление на вина, ако не се лъжа.

# 681
  • In transit
... въпроса ми е точно за конкретните модели в Метро Laughing

Давай смело.... и тези по-опростените модели са много добри! Peace
Laughing

Пума имат и добри, и лоши модели. Каквото улучиш!  Mr. Green При РБК-то гафове не сме имали, а сме ги носили и аз, и ММ, и децата - нямат износване техните маратонки. Найк също не ме е предавал...Лю кок спортиф не съм носила...Горещо мога да препоръчам велурените ботуши на адидас в Метро...бяха ги пускали на промоция преди време...имам такъв модел от ...може би 3-4 години...не са мръднали, а по цяла зима съм с тях! Не пропускат и са много топли! Peace
аз за пумата мога само хубави неща да кажа. От рийбока съм вземала няколко модела за М и синковеца, но на кой не му бяха удобни, на другия се скъсаха с поглед, а не бяха купувани от тук даже. Пумите ги скъсват от носене, всички сме им фенове и нямам никакви забележки. За мен са най-здравите маратонки.  Peace

# 682
  • Пловдив
за Пумата като цяло и аз съм доволна - малкия втори чифт износва и не са мръднали (не са купувани от тук, обаче) Peace
Благодаря за отзивите за Реебок-а, ще се обзаведем, пък да видим Simple Smile

# 683
Пак свършвам Ариела, да сте мяркали наскоро изгодни промоции? 4-8 кг, възможно най- голяма опаковка прах?

# 684
То дали изобщо ще има останали риЙбоци Laughing до утре например? По принцип каква им е нормалната цена на чифт?

# 685
  • София
Пак свършвам Ариела, да сте мяркали наскоро изгодни промоции? 4-8 кг, възможно най- голяма опаковка прах?
В Кауфланд от днес има капсули - 42 пранета - 16.99. Peace

# 686
  • Пловдив
Изгодно ли е,че не съм взимала капсули?

# 687
  • София
Изгодно ли е,че не съм взимала капсули?
Ами можеш да сметнеш - 40ст на пране. На мен ми допада, не меря, просто пъхвам в барабана 1капс. и забравям. Резултатът при мен е добър.

# 688
И аз днес си взех от капсулите на Ариел. До сега не съм ползвала, така че отзиви още не мога да дам.
Понеже бързах и забравих, че искам да погледна и чаршафите. Някой ако ги е загледал/пипнал ще сподели ли как са като материя ? В брошурата не пише какви са.

# 689
  • о`майна лунна нощ е
За тази цена не виждам как ще са памучни. На Глория много често пускат синтетичните комплекти на такава цена.

Общи условия

Активация на акаунт