Остров Тасос 6

• 94 153
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Хотелът изглежда страхотен, но за тия пари предлага само закуска...поне и вечеря да бяха включили. (100 евро за стая през юли и 73 за май.)
[/quote

Нали никой не вярва , че букинга е нискотарифен сайт , като не се отчетат някой промоции които понякога са твърде , твърде значителни , та затова следим и него.Иначе нормалните му цени са много високи.В момента промоциите по много и най - различни канали са извънредно много и ако човек си набележи приблизително дестинация , времеви диапазон и минимални условия и отдели много и редовно време за дебнене на оферти , може да нацели твърде задоволителна почивка на ВВ , НВ , ОИ  за 30 , 20 или дори 10 евро/човек/ден !!!

# 46
  • Варна
Здравейте,момичета,имам предложение за хотел в Потос,има ли нещо интересно,което мога да разгледам и което не е за изстърване,ще бъдем с кола,благодаря Peace

# 47
esstela, отговорих ти в темата за Гърция, но го копирам и тук - може да е полезно и на някой друг!

Ние бяхме там (Hotel Alexandra Beach) миналата година и много ни хареса. Той се намира малко извън главната търговска улица на Потос, така че ние ходехме с колата. Отнема около 1 минута!
За ходене - ходи се по главното шосе, може да има и кратък път, но ние не го намерихме...   Simple Smile
А с кола може да обиколите целия остров. То на Тасос така или иначе всичко е на един хвърлей...
Ние на отиване минахме едната половина, а на връщане - по другата. На 10-15 минутки с кола може да стигнете околните плажове, градчета и селца... Теологос също си струва според мен!    bouquet

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 22:04 от anelliya

# 48
  • Варна
А някое хубаво кафене или кръчма,ако не нахалствам Peace

# 49
За съжаление не мога да ти препоръчам... Ние се хранехме в хотела... Само плодове купувахме допълнително!
Но иначе по главната улица има толкова много места, където може да се храните, че не бих се притеснявала!

# 50
Здравейте,момичета,имам предложение за хотел в Потос,има ли нещо интересно,което мога да разгледам и което не е за изстърване,ще бъдем с кола,благодаря Peace

Този сайт е много хубав:

http://www.thassos-view.com/en/sights

Има описание на забележителностите, селищата, плажове. Ако не знаеш английски, го прочети с Гугъл преводач.

# 51
  • Варна

Този сайт е много хубав:

Има описание на забележителностите, селищата, плажове. Ако не знаеш английски, го прочети с Гугъл преводач.

Много ви,благодаря,изключително любезни сте Peace

# 52
  • На брега на реката

Този сайт е много хубав:

Много ви,благодаря,изключително любезни сте Peace

На първа страница има сайт с превод и на български. Ще ти даде някаква бегла представа.  Wink

# 53
Помагайте  Simple Smile
За първа година искаме да сме в Гърция и то на Тасос. По-конкретно сме харесали Голдъл бийч. 6 семейства ще сме. Дайте идея за хубав и изпитан хотел. Ще е добре, ако има закуска и вечеря, но от прочетеното разбрах, че изхранването не е проблем

# 54
  • В светлината на слънцето
lapiovra, виж малко по-напред - в един от постовете ми съм дала инфо за актуални цени на къщоапартаменти, които са именно на Голдън бийч. А на първа страница има линкове, където може да откриеш твоето приказно местенце. Аз лично не съм фен на хотелите с изхранване в Гърция. Направо си е кощунство да отидеш в хотел с изхранване при толкова много таверни с чудесно приготвена морска и прочее храна. Да не говорим, че може да си купувате и току-що извадена от морето риба, която да метнете на барбекюто в двора или да си пийвате вино или нещо по-твърдо със салатка на терасата, която гледа към морето - в зависимост от моментното настроение. От личен опит - храненето в гръцки хотел няма нищо, ама нищо общо с това в Турция. Просто на Гърция този тип обслужване не й е силна страна. Не си заслужава да пропуснеш онези незабравими вкусове и аромати, които по правило липват в този тип хотели. Peace

# 55
lulumba има ли тайно място за копуване на риба, отсядам на Голдън бийч, но не сме намирали до сега риба от рибари къде да си вземем.

# 56
Миналата година (тогава бяхме в Скала Панагия) покрай нас минаваше пикапче с прясно уловена риба - най-скъп беше октопода (9 евро), останалото - между 3 и 6 евро килото. А видове риба да искаш. Минаваше някъде по обедно време. Собствениците на къщата, където бяхме казаха, че ако отидем по-рано в Скала Потамия спокойно може да си купим и от рибарите от лодките. Само че така и не стигнахме до тях по това време. Тази година ще сме в Скала Потамия, та ще ги видим рибарите. До рибарската част, на края на крайбрежната улица, май мернах и магазинче за риба. Нямам идея дали функционира, да кажат тези, които са отсядали в Скала Потамия. Но пикапа тръгва от Скала Потамия, стига до Скала Панагия и се връща обратно - така обясни човека, когато купувахме риба. И минава всеки ден. Специално по Тасос има далеч по-големи специалисти от мен, които могат да помагат. Аз даже мислех да не го повтаряме и това лято, но децата настояха.

# 57
  • Варна
Миналата година (тогава бяхме в Скала Панагия) покрай нас минаваше пикапче с прясно уловена риба - най-скъп беше октопода (9 евро), останалото - между 3 и 6 евро килото. А видове риба да искаш. Минаваше някъде по обедно време. Собствениците на къщата, където бяхме казаха, че ако отидем по-рано в Скала Потамия спокойно може да си купим и от рибарите от лодките.

На рибарите не се надявайте твърде Sad
Пикапа е по сигурен . има  и хубава риба = лаврак , ципура................
Най-  сигурно е в магазина за риба който е по пътя от площадчето пред  пристанището към пекарната , тя е в ляво , а рибата е преди нея в дясно. Simple Smile

# 58
Точно за този магазин говорех. Но понеже не бяхме в Скала Потамия, по-удобно ни беше от пикапа. Значи да не ги търсим рибарите, викаш?

# 59
  • Варна
Точно за този магазин говорех. Но понеже не бяхме в Скала Потамия, по-удобно ни беше от пикапа. Значи да не ги търсим рибарите, викаш?

Кой да хукне 6 - 7 сутринта да търси риби и рибари ??? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт